Zemunska gimnazija

Brate,bash nije.To ti je odraz pismenosti. Ako ga sad ne nauchish, onda necesh nikada! ;)

Kad smo kod ormara/ormana,ja mislim da rech vuche koren iz nemachkog,tako mi zvuchi.I mislim da je orman pravilno.Mada,iskreno,zbunjen sam,moracu nekoga da pitam. :D

:lol:

Pa shto niste Nemcima pokazali od chega smo? :lol:
neki su hteli, ali su bili toliko pijani da su zaboravili XD to u hotelu. a iz diskoteke su nas nasi izveli upravo da bi sprecili to dokazivanje. :mrgreen:
mikelo90:
vazic ne bi propustio priliku da im pokaze
inace, tix, nama su isto svabe pravile probleme u pragu, samo nama nisu u diskoteci, nego u hotelu. Razbili pola hotela i onda su ovi iz uprave, normalno, optuzili nas...
u kojim ste hotelima bili? Bas me zanima da li su isti kao nama.
nas su u hotelu neki zajebavali tipa: jel vi u srbiji imate telefone :confused:
u budimpesti smo bili u hotelu "polus", dok je vecina ljudi bila u nekom "benta". u pragu "dum" (lol) u becu "airport". a vi?
pričalica:
a ja se pitam gde si ti....znači - bilo super?
eto ja malo po evropi XD gradovi su bili super, ostalo-ocekivala sam bolje. al ae.

nas su u hotelu neki zajebavali tipa: jel vi u srbiji imate telefone :confused:
u budimpesti smo bili u hotelu "polus", dok je vecina ljudi bila u nekom "benta". u pragu "dum" (lol) u becu "airport". a vi?

U Becu smo bili u istom hotelu. Koliko vam je vremena trebalo da zavrsite sa doruckom tamo? Mi smo to jutro cekali u onoj maloj trpezariji da se oslobodi neki sto oko sat vremena... U Pragu se ne secam naziva hotela, neki sa 19-20 spratova, a u Budimpesti smo bili u tom "Benta". Tu je osoblje retardirano. :D

To za telefone me ne chudi...Srbiju u poslednje vreme svi smatraju nekom zemljom treceg sveta,a pre smo bili ugledna kraljevina...Drug mi je prichao shta je njegov brat doziveo u Americi.Tamo ljudi misle da se mi shetamo sa pushkama po ulici kao talibani! :lol:

U Becu smo bili u istom hotelu. Koliko vam je vremena trebalo da zavrsite sa doruckom tamo? Mi smo to jutro cekali u onoj maloj trpezariji da se oslobodi neki sto oko sat vremena... U Pragu se ne secam naziva hotela, neki sa 19-20 spratova, a u Budimpesti smo bili u tom "Benta". Tu je osoblje retardirano. :D
e, dosta nam je trebalo. cak su nas bili rasporedili u smene za dorucak, al nije pomoglo.
u pragu je hotel jarkih boja? nesto kao crveno zeleno.. jer to je dum
kako retardirano? XD a primetili smo da ljudi masovno ne znaju engleski, i u meku i trznom centru, odes u mek: give me three cheeseburgers.
likuta: two
ti: three
likuta: two
itd XD

a u koju skolu ide ovaj mile lik?

Ma valjda ide s vazicem u odeljenje, ali to vidi s njim, da ne bude kako sirim dezinformacije :D

E ybg, ne secam se boja hotela... A sto se tice Madjara i njihovog poznavanja engleskog, pazi ovo:
Vracamo se sa ekskurzije i ostale nam neke forinte i kazu nam da cemo stati na jednoj OMV pumpi da to potrosimo. Ortak i ja imali ukupno oko 3000 forinti i kao kupili neke cokolade i grickalice za bus. Cekali smo 20 minuta da dodjemo na red na kasi, da bi nam lik izracunao oko 4500...Onda je skontao da ne moze biti toliko, pa je nesto tamo 10 minuta kuckao po kasi i na kraju je resetovao i krenuo iznova...Taman kad sam mislio da je nasoj agoniji dosao kraj, lik uzme cokoladu i provuce je preko onog citaca bar koda i onda samo stane i kaze "No". :eek: Ja kao "What's the problem?", a on me samo gleda... Ja mu objasnim, ako je cokolada problem, nju skloni, a naplati ovo ostalo. On me opet gleda i posle par neprijatnih trenutaka provedenih u tisini, krene da brblja na madjarskom. E tad mu ja kazem "Sve sam te razumeo, prijatelju", a on slegne ramenima... Ja vec na granici da preskocim pult i da se pobijem s njim, kad u prodavnicu ulazi razredni i pocne da se dere kako stalno nas dvojicu cekaju! Tako smo poneli forinte kao suvenir...

• Podržavam
Reactions: tix
Shirish dezinformacije. ;) Mile je drugar sa drushtvenog smera koji se lozi na nacizam i uchlanjen je u svaku mogucu nacionalistichku grupu. I,ono za shta ga ja najvishe prozivam,drzi sliku Ratka Mladica u novchaniku! :lol: :lol: :lol:

Ma valjda ide s vazicem u odeljenje, ali to vidi s njim, da ne bude kako sirim dezinformacije :D

E ybg, ne secam se boja hotela... A sto se tice Madjara i njihovog poznavanja engleskog, pazi ovo:
Vracamo se sa ekskurzije i ostale nam neke forinte i kazu nam da cemo stati na jednoj OMV pumpi da to potrosimo. Ortak i ja imali ukupno oko 3000 forinti i kao kupili neke cokolade i grickalice za bus. Cekali smo 20 minuta da dodjemo na red na kasi, da bi nam lik izracunao oko 4500...Onda je skontao da ne moze biti toliko, pa je nesto tamo 10 minuta kuckao po kasi i na kraju je resetovao i krenuo iznova...Taman kad sam mislio da je nasoj agoniji dosao kraj, lik uzme cokoladu i provuce je preko onog citaca bar koda i onda samo stane i kaze "No". :eek: Ja kao "What's the problem?", a on me samo gleda... Ja mu objasnim, ako je cokolada problem, nju skloni, a naplati ovo ostalo. On me opet gleda i posle par neprijatnih trenutaka provedenih u tisini, krene da brblja na madjarskom. E tad mu ja kazem "Sve sam te razumeo, prijatelju", a on slegne ramenima... Ja vec na granici da preskocim pult i da se pobijem s njim, kad u prodavnicu ulazi razredni i pocne da se dere kako stalno nas dvojicu cekaju! Tako smo poneli forinte kao suvenir...
:lol::lol: valjda su skontali da im ne ide engleski, kad je nasha tura bila, chim chuju da neko pominje evre, ispishu cifru na digitronu i pokazu ti XD e ko ti je razredni, igor?
najjaci je naum, prvi dan posle ekskurzije dolazi i kaze: ja sam siguran da ste vi sad puni utisaka, ali to sad nije vazno, verujte mi XD

Chika Vazic:
Shirish dezinformacije. Mile je drugar sa drushtvenog smera koji se lozi na nacizam i uchlanjen je u svaku mogucu nacionalistichku grupu. I,ono za shta ga ja najvishe prozivam,drzi sliku Ratka Mladica u novchaniku!
LOL. mile brate, jel znas da je karadzic svracao u jednu kafanicu ovde u mom kraju? a tu je negde i ziveo, i onda su na jednoj zgradi ispisali: ulica radovana karadzica :lol: sad ce me zgotivi lik odma XD

luka jesi i dalje u sekciji? spremate li stogod za dan skole?

Back