Zemunska gimnazija

onda nije u pitanju ovaj forum :lol:
svejedno, dobrodosla :)

xD...Zanima me ako neko moze da mi kaze kakav je Milorad A. (matematika)
...I sargarepica iz biosa...i jos neke ako vas ne mrzi...xD...predaju mi: Slavica-fizika, Nada-srpski, nemacki-neka mlada plava ;), hemiju-Svetlana (to mi razredna),engleski-isto neka plava(mislim da se zove Aleksandra :)), informatiku-Vukica itd. tnx unapred...xD:D

xD...Zanima me ako neko moze da mi kaze kakav je Milorad A. (matematika)
...I sargarepica iz biosa...i jos neke ako vas ne mrzi...xD...predaju mi: Slavica-fizika, Nada-srpski, nemacki-neka mlada plava ;), hemiju-Svetlana (to mi razredna),engleski-isto neka plava(mislim da se zove Aleksandra :)), informatiku-Vukica itd. tnx unapred...xD:D

milorad a(vdulaj) je faca, mnogo dobar covek iako izgleda namcorasto XD stalno izvaljuje, voli da proziva surcince (vi iz surcina nemojte da pisete ovaj zadatak, nije to za vas XD) itd inace je strog, ali posten XD i uglavnom ga mrzi da objasnjava ali nekako moras da naucis.

sargarepica je opustencija. pisi ono sto diktira, a za odgovaranje samo treba okvirno da znas gde ti je sta u svesci, i da to procitas bez zastajkivanja. ignorise listanje u potrazi za lekcijama, ali ako nije previse ocigledno.

slavicu ne znam ali cujem da je stroga

nada srpkinja je odlicna. predaje detaljno i trazi da razmisljas a ne da bubas. mada moras i sve da znas. XD kontrolni su joj teski i obimni, teme za pismeni dobre i inspirativne. stroga je, ali postena. omiljena rech joj je preciznije. XD

nemica kazu da je dobra

ove dve ne znam uopste, a vukica je pogubljena, senilna, ne razume se u racunare, ima probleme cak i sa duplim klikom na ikonicu. ako je nesto pitas, doci ce do tebe, isprozivace te, sjebati komp, restartovati i moguce oboriti sistem. inace voli dobru decu, tj one koji joj deluju lepo vaspitano. ne voli kad se svadjas s njom, posebno ne za ocenu. a ne voli ni chepulje preterano. znaci kako te zgotivi

toliko. :)

SONJA JE UBEDLJIVO NAJGORI PROFESOR U ZEMUSKOJ!!!:otkacio:
TA ZENA JE LUDA!!!!!!:headbang:
Svi hocemo da je menjamo...Prica neke nebuloze,sve shvata licno...A ona njena predavanja...Na papiru???Jos mi dajemo pare za kopiranje!:thumbdown:
Rekla je da za sutra treba da naucimo da citamo,prevodimo i gramatiku i pitanja sa papira...:roll:
sonja je mnogo obrazovana zena, i dobra je osoba, mada tako ponekad ne moze da se iskontrolise. od nje mozete da naucite svasta. bilo bi joj previse skupo da placa kopiranje, znas kolko vas je, a vama 5 dinara nista ne znaci :) budite pristojni na casu samo, nemojte se svadjati s njom. mada jeste ona zajebana, nije da nije. ali dobra stvar je sto mozes da ucis samo kulturu i da imas 3. ko nema vece ambicije :D

Kako skola nema stampac??
Ma pusti kopioranje...Lako je odgovaranje,naravno ako joj se nisi prethodno zamerio...Mene gramatiku nije ni pitala,par puta sam nesto dopunila i njoj dosta!
YEEY!!! A najteza je gramatika...Izlupala kulturu i to je to...
Ali sto matematiku ne znam,pa to je strasno!!!!
Ali nista!!!!! Ona logika,cuda...Stvarno ne znam sta cu...

E ljudi! Vratio sam se! Bilo je fenomenalno. Kad stignete u Bec i vidite to cudo, shvatite da je Beograd u stvari jedno veliko selo. Skoro je isti utisak i posle Praga i Budimpeste. Svasta smo videli, isponapijali se i svasta nesto. Jednom recju - fantasticno!

Kako je vama protekla ova nedelja?

Btw, ja jos nisam kupio sve knjige... Bice problema sledece nedelje...

milorad a(vdulaj) je faca, mnogo dobar covek iako izgleda namcorasto XD stalno izvaljuje, voli da proziva surcince (vi iz surcina nemojte da pisete ovaj zadatak, nije to za vas XD) itd inace je strog, ali posten XD i uglavnom ga mrzi da objasnjava ali nekako moras da naucis.

sargarepica je opustencija. pisi ono sto diktira, a za odgovaranje samo treba okvirno da znas gde ti je sta u svesci, i da to procitas bez zastajkivanja. ignorise listanje u potrazi za lekcijama, ali ako nije previse ocigledno.

slavicu ne znam ali cujem da je stroga

nada srpkinja je odlicna. predaje detaljno i trazi da razmisljas a ne da bubas. mada moras i sve da znas. XD kontrolni su joj teski i obimni, teme za pismeni dobre i inspirativne. stroga je, ali postena. omiljena rech joj je preciznije. XD

nemica kazu da je dobra

ove dve ne znam uopste, a vukica je pogubljena, senilna, ne razume se u racunare, ima probleme cak i sa duplim klikom na ikonicu. ako je nesto pitas, doci ce do tebe, isprozivace te, sjebati komp, restartovati i moguce oboriti sistem. inace voli dobru decu, tj one koji joj deluju lepo vaspitano. ne voli kad se svadjas s njom, posebno ne za ocenu. a ne voli ni chepulje preterano. znaci kako te zgotivi

toliko. :)
tnx...xD

E ljudi! Vratio sam se! Bilo je fenomenalno. Kad stignete u Bec i vidite to cudo, shvatite da je Beograd u stvari jedno veliko selo. Skoro je isti utisak i posle Praga i Budimpeste. Svasta smo videli, isponapijali se i svasta nesto. Jednom recju - fantasticno!

super da ti (vam) je bilo lepo....je l' ti to prvi put da si bio na zapadnoj strani?

Urosh"92;7590140:
ma ljudi ne moze mata u gmn da se ne vezba.... ja sam to kasno saznao i umesto 4. imao sam 3....
ali samo vi zavrsite Prvu godinu druga je prelaka.... :)

shta si, bre, ti pa ti je druga laka?! :o :D

ja nisam apsolutno nista ucila dosad a sledece nedelje pocinju ispitivanja i kontrolni...al ne bi to bilo toliko strasno da ja danas ne putujem u Istanbul...a vracam se u subotu... i ko ce onda da uci?! :( srnj...zajebah se...zato, deco, pamet u glavu-nema bezanja ni izbegavanja nastave...;)

al dobro...valjda cu se lepo provesti...

odoh da dovrshim pakovanje pa se vidimo u subotu! ;)
:bye:

kad si pre uspeo da se wratis,majke ti.......pa zar niste tek otisli...........???

@Anja ona je to pricala da su neki pisali grafite po skoli pa da su ih kao pohapsili,a ne na exkurziji.......................!!!!!!!

Back