Zemunska gimnazija

....
U koju si skolu isao..?
A sta blago nama,tesko je da se naviknes...

:lol: :D pa ja sam radeo...ustvari, nesam radeo... xD ishla sam u Pinki... ti?

veruj mi, lakshe je da se navikavash po prvi nego po drugi put...tad bar imash pravo da pogreshish. ;)

meni se drugi razred cini tezim nego prvi...mada, svako ima svoje...
plus sto hoce da nas isteraju iz nashe ucionice i da nas posalju u neku sugavu:otkacio:...
a i danas mi se skola cinila nekako sablasno bez cetvrtaka. Prosle godine je bilo nekako bolje kad smo bili sami....:neutral:

inache, ja josh nisam kupila knjige...:D samo sam danas kupila zbirku iz fizike, sasvim slucajno...:D kako vi napredujete s kupovinom?;)

:bye:

SONJA JE UBEDLJIVO NAJGORI PROFESOR U ZEMUSKOJ!!!:otkacio:
TA ZENA JE LUDA!!!!!!:headbang:
Svi hocemo da je menjamo...Prica neke nebuloze,sve shvata licno...A ona njena predavanja...Na papiru???Jos mi dajemo pare za kopiranje!:thumbdown:
Rekla je da za sutra treba da naucimo da citamo,prevodimo i gramatiku i pitanja sa papira...:roll:

SONJA JE UBEDLJIVO NAJGORI PROFESOR U ZEMUSKOJ!!!:otkacio:
TA ZENA JE LUDA!!!!!!:headbang:
Svi hocemo da je menjamo...Prica neke nebuloze,sve shvata licno...A ona njena predavanja...Na papiru???Jos mi dajemo pare za kopiranje!:thumbdown:
Rekla je da za sutra treba da naucimo da citamo,prevodimo i gramatiku i pitanja sa papira...:roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Navikavajte se,ima da se druzite josh duga sa njom:mrgreen: Samo nemojte da joj se zamerite,ko joj se zameri taj je gotov na kraju...

Back