RedDevil*NO1
Početnik
- Poruka
- 2
Alo Zemunci, mislim na '90 god, jel idete sad u Cesku krajem septembra? Tako sam nesto cuo... Ide i moja skola pa se mozda sretnemo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo Zemunci, mislim na '90 god, jel idete sad u Cesku krajem septembra? Tako sam nesto cuo... Ide i moja skola pa se mozda sretnemo...
kojim povodom??Danas je hemicarka Svetlana....ybg, ne mogu da se setim kako se preziva, bila u Dnevniku RTS-a...
kojim povodom??
Kad kazem "ucis", ne mislim da sedis ceo dan nad knjigom i bubas, nego da, recimo, svakog dana po pola sata ucis, mozes da ocekujes odlican uspeh.
e pa, nećemo tako da lažemo decu, mikelo...nije redu.
ma to je mikelu opusteno, kad je on genijalac.![]()
i ne morash, kad bode ochi XDNe bih da se razmecem svojom genijalnoscu![]()
Tix, kako ti se cini u trecem razredu?
drago nas jehahahaaaa....uči pola sata dnevno, biće ti dosta.....
p.s. dobro SMO. sve je ok....pozdravi krstu i ukija.
lol. otkad mi mladja ne predaje, slabo chujem za te izlete. to kod fizickog nisam ni videla XDChika Vazic:Ko sve ide na izlet u subotu?
Ako neko ide,ja sam onaj shto ce biti uz gitaru(ako je bude bilo) i glasom terati divljach
drago nas jeukija ne poznajem, a s krstom slabo komuniciram XD univerzum ce im valjda proslediti pozdrave
![]()
lol. otkad mi mladja ne predaje, slabo chujem za te izlete. to kod fizickog nisam ni videla XD
al sad kad se tako lepo odazivate, djomla ce da pocne da organizuje za svaki drugi vikend![]()
i ne morash, kad bode ochi XD
nego, treci razred deluje zaebano. kao da necu moci vise da se provlacim bez ucenja.ali svidja mi se gradivo, zanimljivo je
imash li neki savet?
![]()
kako se ne smori od toga...mlađa, mislim....