Zemunska gimnazija

Evo da vam pomognem koliko mogu jer sam zavrsila Zemunsku ove godine, a vi prvaci ste dobili nase profesore...
Danica Lepojevic je bila moja razredna. Ta zena ima 1000 lica. Svima je bila dobra, osim nama kojima je bila razredna. Ima obicaj da iz cista mira upise nekome neku ocenu, najcesce keca. Budite fini sa njom, ako vas zamrzi...kraj. Stalno se javljajte jer cete samo svojom aktivnoscu moci da joj zapusite usta. Predaje konfuzno, lose govori i skace sa teme na temu. Morate uciti i iz knjige i iz belezaka ako mislite da imate lepu ocenu. Ko zna da hvata beleske, kasnije ce svakako morati da ih sredjuje jer vam nista nece biti jasno kad krene malo komplikovanija istorija. Zna da da kontrolni sa pitanjima koje nikada niste videli a odgovor gotovo i da nemate predstavu da postoji. Tipa-radi se o nekom ratu a ona da pitanje UZROCI: i 5 crtica, a pominjala je 2 na casu. Tu budite vesti i lupajte gluposti... moze da se prepisuje...
Sonja latinka je divna osoba ali i divna profesorka. Od nje cete najvise nauciti. Kultura koju ce vam davati paralelno sa gramatikom znacice vam za sve predmete. Posebno za istoriju. Latinski mora da se buba napamet... Cepite joj se, zavolecete je. Uvek da da se popravi ocena, nemojte biti bezobrazni... To mrzi...
Vince je lik, ali mislim da ce u penziju, star je kao sama skola. Radite fizicko i sve je ok.
Branka Radjenovic je skot. Ona je besna na ceo svet. Obavezno se obucite kada znate da ce vas pitati kao penzioner. Mrzi moderne stvari. Ko je prvi u dnevniku, ugasio je. Stalno ce ga prozivati da radi zadatke. Trudite se da ne dobijete keca...
Snezana-matematicarka je super. Najlaksa matematicarka. Ne morate na cas, retko kada provali da vas nema. Daje ocene za aktivnost. Sedite u prvu klupu i lupetajte, ona ce to nagraditi. Moze da se prepisuje sa puskica koje lepo sakrijete. Najbolje je da napisete formule na stolu...
Tanja biologicarka je super. Zeza se ali i radi. Pisite SVE i iz toga ucite. Ko nauci, ima 5. Super je to sto i ako dobilete 1, kada naucite da vam 5. To kod Lepojevicke ne moze NIKADA!!!

Sve u svemu, zemunska nije laka, a nije na teska. Kada provalite profesore, na konju ste. ..
Ako nesto treba... tu sam...

hahahaaaa....uči pola sata dnevno, biće ti dosta.....
p.s. dobro SMO. sve je ok....pozdravi krstu i ukija.
drago nas je :) ukija ne poznajem, a s krstom slabo komuniciram XD univerzum ce im valjda proslediti pozdrave ;)

Chika Vazic:
Ko sve ide na izlet u subotu?

Ako neko ide,ja sam onaj shto ce biti uz gitaru(ako je bude bilo) i glasom terati divljach
lol. otkad mi mladja ne predaje, slabo chujem za te izlete. to kod fizickog nisam ni videla XD
al sad kad se tako lepo odazivate, djomla ce da pocne da organizuje za svaki drugi vikend :super:

drago nas je :) ukija ne poznajem, a s krstom slabo komuniciram XD univerzum ce im valjda proslediti pozdrave ;)

lol. otkad mi mladja ne predaje, slabo chujem za te izlete. to kod fizickog nisam ni videla XD
al sad kad se tako lepo odazivate, djomla ce da pocne da organizuje za svaki drugi vikend :super:

ma moze,samo da idemo negde............a cekaj,to je u owu subotu..........?!?!?!?!?!

kako se ne smori od toga...mlađa, mislim....

Shto bi se smorio? Proputuje i chak i malo zaradi ;)

Shto se tiche narednih akcija,ide ovako:

4,5. oktobar- dvodnevni izlet-uspon na Rtanj kod Sokobanje
decembar- ski-vikend
sledece polugodje-Etna,ali cena oko 400 jevreja:roll:

To su oni shto su pripremljeni,e sad,one forice da jedemo skakavce,zabe i zmije ne znam kad ce biti.

Back