mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
bice zanimljivo pokusati probuditi se.
Nek ti je sa srecom. Meni bi ove godine trebalo da bude ok na pocetku: krecem popodne, idem do 14-og, a onda ekskurzija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bice zanimljivo pokusati probuditi se.
E, mene je ovaj deo uhvatio nespremnog prvi dan i bio sam prestravljen. J6t tek smo dosli, a prvo nam udje Ilija i izbezumi nas, a posle njega dodje Drndara i pocne da predaje 200 na sat. Svi smo mislili da ona to nesto prica kao uvod, a posle ce da predaje, pa smo svi samo gledali u nju. Kad je provalila da samo blenemo, pocela da se dere sto ne zapisujemo
Posle dodje likovnicarka, ona je bila najbolja: prvo, riba je; drugo, nije predavala. Za kraj nam je ostala Sonja Latinka, a o njoj ne moram ni da pricam... Taj dan smo imali razredni cas plus sedam casova, a isli smo popodne![]()
![]()
Imash josh dosta do sledetjeg upisa.Je l' možete da napišete dobre/loše strane ove škole? Nisam sigurna šta bih da upišem.Htela bih društveni smer, ali se dvoumim izmedju ove gimnazije i devete. Šta mislite, šta se više isplati, koja je bolja?
Lol ja sam nov ovde danas sam bio da vidim gde sam upisan.Naravno ja sam prvo 1 i svi iz stare shkole idu u moje odeljenje.Josh ne znamo razrednu ni profane![]()
![]()
![]()
Je l' možete da napišete dobre/loše strane ove škole? Nisam sigurna šta bih da upišem.Htela bih društveni smer, ali se dvoumim izmedju ove gimnazije i devete. Šta mislite, šta se više isplati, koja je bolja?
mislis na muske trecake? bilo ih je, sad ih nesto nema..ja sam prwo 3................a u osnownoj sam bila cetworka.........smrc.........
PS.Jel ima owde trecaka.........??
hvala, mikelo. blago tebi, mi na ekskurziju tek XD 21. gde vi beshe idete?
pozdrav, braco prvacividimo se za koji dan!
mislis na muske trecake? bilo ih je, sad ih nesto nema..
shestari na ferkuja sam se isto dvoumila oko zemunjare i devete..mislim da je ipak ova bolja. mada znam za sluchajeve kad ljudi nisu mogli da izdrze ovde, pa se prebacili u devetu i bilo im ok. a sha znam
a odakle ste vi ljudi, banex, jeka??
ma valjda 5, ne znam XD a prosle godine nismo nigde. zar ne bi trebalo da vi idete kao u italiju..nama su rekli da se u cetvrtoj ide u italiju, ili kao italija-spanija-jos nesto..i to sto idete sedam dana, bas je jadno, pola ce da vam prodje u putu. mislila sam da je maturska ekskurzija vishe kulI vi? Pa to ono, kad se mi vratimo, vi odete.
Prosle godine smo bili u Grckoj 7 dana, a tako i sada. Vi?
ja cu sad u trecu..<Swety...Jeka>:pozdraw i tebi........
Mislila sam i na muske i na zenske trecake.......xexe......
Koja si ti godina i odakle si.......??
dobrodosla, iva!hey ljudi... za pocetak-nova sam ovdeDa li neko zna cemu sluze papirici sa pecatom gimnazije i nekim brojem? Davali su ih na upisivanju. Ja sam to izgubila pa me zanima da li je taj papir vazan tj da li da ocajavam ili da budem bezbrizna..
ma valjda 5, ne znam XD a prosle godine nismo nigde. zar ne bi trebalo da vi idete kao u italiju..nama su rekli da se u cetvrtoj ide u italiju, ili kao italija-spanija-jos nesto..i to sto idete sedam dana, bas je jadno, pola ce da vam prodje u putu. mislila sam da je maturska ekskurzija vishe kulXD
hey ljudi... za pocetak-nova sam ovdeDa li neko zna cemu sluze papirici sa pecatom gimnazije i nekim brojem? Davali su ih na upisivanju. Ja sam to izgubila pa me zanima da li je taj papir vazan tj da li da ocajavam ili da budem bezbrizna..
lol. pa jeste, u pravu si.Kod nas je Italija bila u ponudi, ali je savet roditelja odabrao ovo drugo. Ne putuje se toliko dugo, sedam dana je ok. Sve moze da bude kul, kad si sa pravim ljudima. Osim smrti. To nije kul.
KAD MI PRWI IDEMO NA EXKURZIJU?
Mi smo ishli u maju,pa cete verovatno tako i vi...smoricete se do exa![]()