Zemunska gimnazija

E, mene je ovaj deo uhvatio nespremnog prvi dan i bio sam prestravljen. J6t tek smo dosli, a prvo nam udje Ilija i izbezumi nas, a posle njega dodje Drndara i pocne da predaje 200 na sat. Svi smo mislili da ona to nesto prica kao uvod, a posle ce da predaje, pa smo svi samo gledali u nju. Kad je provalila da samo blenemo, pocela da se dere sto ne zapisujemo :eek:
Posle dodje likovnicarka, ona je bila najbolja: prvo, riba je; drugo, nije predavala. Za kraj nam je ostala Sonja Latinka, a o njoj ne moram ni da pricam... Taj dan smo imali razredni cas plus sedam casova, a isli smo popodne :eek: :sad2:

Matematicar????
Kakve sam ja sve price cula o njemu,nece valjda meni da zapadne....:sad2:
Predavanje vec prvog dana?Neumorni su....
I meni je problem da se probudim ujutru...:mrgreen:
A najgore od svega,tremaros sam,pa jos,od kako se priblizio prvi dan,pocela da me hvata takva trema,kako,sta....Joj,samo da to prezivim,a za ostalo cemo lako...Bar se nadam....

Da, Ilija matematicar. Ma nije bas toliko strashno kao sto ljudi pricaju. Na usmenom stvarno mozes najvise 3 da dobijes, ali na pismenom mozes i 5, tako da na polugodistu je moguce imati 4, a na kraju godine i 5, ako se mnooogo trudis. Ipak se i ja nadam da ti nece on zapasti :)
Ma bice sve ok, nemoj da se plasis ;)

Je l' možete da napišete dobre/loše strane ove škole? Nisam sigurna šta bih da upišem.:confused: Htela bih društveni smer, ali se dvoumim izmedju ove gimnazije i devete. Šta mislite, šta se više isplati, koja je bolja?

Je l' možete da napišete dobre/loše strane ove škole? Nisam sigurna šta bih da upišem.:confused: Htela bih društveni smer, ali se dvoumim izmedju ove gimnazije i devete. Šta mislite, šta se više isplati, koja je bolja?

ja sam se razmisljala izmedju istih tih skola,i upisala sam Zemunsku..........:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sad cekam da widim da li sam pogresila...............Mada ne werujem.........!!!!!!!

hvala, mikelo. blago tebi, mi na ekskurziju tek XD 21. gde vi beshe idete?

pozdrav, braco prvaci :D:D vidimo se za koji dan!

ja sam prwo 3................a u osnownoj sam bila cetworka.........smrc.........:sad2::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PS.Jel ima owde trecaka.........??
mislis na muske trecake? bilo ih je, sad ih nesto nema..

shestari na ferku :lol::lol: ja sam se isto dvoumila oko zemunjare i devete..mislim da je ipak ova bolja. mada znam za sluchajeve kad ljudi nisu mogli da izdrze ovde, pa se prebacili u devetu i bilo im ok. a sha znam

a odakle ste vi ljudi, banex, jeka??

hvala, mikelo. blago tebi, mi na ekskurziju tek XD 21. gde vi beshe idete?

pozdrav, braco prvaci :D:D vidimo se za koji dan!

mislis na muske trecake? bilo ih je, sad ih nesto nema..

shestari na ferku :lol::lol: ja sam se isto dvoumila oko zemunjare i devete..mislim da je ipak ova bolja. mada znam za sluchajeve kad ljudi nisu mogli da izdrze ovde, pa se prebacili u devetu i bilo im ok. a sha znam

a odakle ste vi ljudi, banex, jeka??

pozdraw i tebi........:D:D:D

Mislila sam i na muske i na zenske trecake.......xexe......:mrgreen::mrgreen:
Koja si ti godina i odakle si.......??

I vi? Pa to ono, kad se mi vratimo, vi odete. :D
Prosle godine smo bili u Grckoj 7 dana, a tako i sada. Vi?
ma valjda 5, ne znam XD a prosle godine nismo nigde. zar ne bi trebalo da vi idete kao u italiju..nama su rekli da se u cetvrtoj ide u italiju, ili kao italija-spanija-jos nesto..i to sto idete sedam dana, bas je jadno, pola ce da vam prodje u putu. mislila sam da je maturska ekskurzija vishe kul :neutral: XD

<Swety...Jeka>:
pozdraw i tebi........

Mislila sam i na muske i na zenske trecake.......xexe......
Koja si ti godina i odakle si.......??
ja cu sad u trecu.. :) a iz bloka 45 sam.
ti?

hey ljudi... za pocetak-nova sam ovde:):) Da li neko zna cemu sluze papirici sa pecatom gimnazije i nekim brojem? Davali su ih na upisivanju. Ja sam to izgubila pa me zanima da li je taj papir vazan tj da li da ocajavam ili da budem bezbrizna..

hey ljudi... za pocetak-nova sam ovde:):) Da li neko zna cemu sluze papirici sa pecatom gimnazije i nekim brojem? Davali su ih na upisivanju. Ja sam to izgubila pa me zanima da li je taj papir vazan tj da li da ocajavam ili da budem bezbrizna..
dobrodosla, iva! :D
e ja se ne secam tog papirica..ako ne pre, saznaces koliko si se zajebala sutra u shkoli (shto se tiche papira, a i upisivanja zemunjare XDXD)

ma valjda 5, ne znam XD a prosle godine nismo nigde. zar ne bi trebalo da vi idete kao u italiju..nama su rekli da se u cetvrtoj ide u italiju, ili kao italija-spanija-jos nesto..i to sto idete sedam dana, bas je jadno, pola ce da vam prodje u putu. mislila sam da je maturska ekskurzija vishe kul :neutral: XD

Kod nas je Italija bila u ponudi, ali je savet roditelja odabrao ovo drugo. Ne putuje se toliko dugo, sedam dana je ok. Sve moze da bude kul, kad si sa pravim ljudima. Osim smrti. To nije kul.

Ja prvi put cujem za taj papir. Kad sam ja kretao (bese davno, ybg) toga nije bilo, ali mislim da nije neki veliki problem.

Hehe,hvala.Evo i mene posle nekog vremena,napustio sam ovaj forum kao i svi vi zbog odredjenih istripovanih osoba,pa posle skakanja sa foruma na forum i umiranja istih,evo me opet tamo gde sam i pocheo :D

Back