Danny Ocean
Zainteresovan član
- Poruka
- 324
Ne znam zašto mi ova rečenica nerealno zvuči, pogotovo kad je TI izgovoriš...shalu na stranu, treba uvek ostati pri sebi![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zašto mi ova rečenica nerealno zvuči, pogotovo kad je TI izgovoriš...shalu na stranu, treba uvek ostati pri sebi![]()
oooo...Mikelo, opet si na cirilici???ma to je zbog toga shto Mao nije tu da vodi forum
![]()
![]()
ne znam ni ja zashto :? ja sam bash razborita osobaDanny Ocean:Ne znam zašto mi ova rečenica nerealno zvuči, pogotovo kad je TI izgovoriš...
A ko si ti?? Gimnazijski portir, ili si samo druželjubiv??Dobro doshao nazad! Nadam se da vishe necesh biti u kazni
Danny, sine, a ko si ti?
To je lepo, ali ja sam više mislio na onu PRISEBNOST...ne znam ni ja zashto :? ja sam bash razborita osoba![]()
![]()
e chiko svaka ti chast
a mene mrzi iz dubine dushe...svaki chas mi preti da ce zvati roditelje...naravno nikad ne zove
A ko si ti?? Gimnazijski portir, ili si samo druželjubiv??
Komšija iz Vojvodine, a ime i prezime neću ovako javno, za slučaj da Karla del Ponte hara ovim forumom, a ona je uvek tamo gde se najmanje nadaš!!pa bash da sam druzheljubiv, bash i nisam...druzheljubiva mozhda i jesam...ali stvarno ne znam ko si ti, pa te zto to pitam, zato budi ljubazan/a pa mi odg!
Pa znamo, ne moraš baš SVAKI put da se najavljuješ!!It's me!
Komšija iz Vojvodine, a ime i prezime neću ovako javno, za slučaj da Karla del Ponte hara ovim forumom, a ona je uvek tamo gde se najmanje nadaš!!![]()
u jbt...svo vreme dobijam kao neke kul(Solidne ocene) i nista onda danas dobijem 2 iz mate a sam mogu comp!!:shock:
mada ovaj ilija lud covek bre! ej sve sam znao i da mi 2 :shock:
yo Piget ti si 1-4? tebi je Ruskinja razredna?
imacu opomenu kod nje i ne znam kako cu izdrzati da joj ne ***** sve po spisku naradne 4 godine...tako me nerviracrkla da bog da