Zemunska gimnazija

ako, i treba. (: ma do jaja je ova tema, nekad je bila i bolja...sad svi polako odustaju

Samo Tiksi nikad ne odustaje?? :D

Zato!! Mora neko i da nas IZDRŽAVA!!

da imam flashu rakije, ne bi se cimala do domara :lol:

El reko ja lepo da je tebi internet supstituent za alkohol... Ne znam samo šta će biti ako pomešaš to dvoje, pa nam se u tom i takvom stanju javiš, VESELIJA nego obično!! :lol:

mame uvek popushtaju...to je kao neko pravilo...valjda...:p ...jel ima neko ko ne ''juri'' likovnichara?:o
alkohol razbija, a?
ma mama je keva :D
daj bre, lik je smeshan
pa zavisi koliko ga popijesh :lol:

matora63:
valjda dobro...nema kečeva for now. ni neopravdanih.
ql :) kao shto rekoh...samo da tako nastavi ;)

Danny Ocean:
Samo Tiksi nikad ne odustaje??
pa da, a ostale smatram izdajnicima :P :roll: :evil: :) 8-)
Danny Ocean:
Zato!! Mora neko i da nas IZDRŽAVA!!
:lol: :lol: :lol:
Danny Ocean:
El reko ja lepo da je tebi internet supstituent za alkohol... Ne znam samo šta će biti ako pomešaš to dvoje, pa nam se u tom i takvom stanju javiš, VESELIJA nego obično!!
pa nije da nije bilo takvih situacija :lol: 8-)

bar se ne drogiram, bez obzira na okolinu :P
shalu na stranu, treba uvek ostati pri sebi :idea:

Vidim pominje se cuvena koka ruskinja....najveci kreten..nama je pre par casova izjavila da je ona jos jako mlada,potom lika nazvala vukodlak jer se drao,ond kad neko odgvara kucka rukom kad gresis...ufffff....smesna je sva...ali i sreten joj je blizu...:D

da a ja imam obichaj kad mi neko kazhe da uchim, da odma' prionem :lol: bez uvrede, matora, ali to ne pali
it's me, ista stvar. protracen raspust
mada se teshim onim 'time you enjoy wasting isn't wasted' :lol: , ne znam shta ce mi igic danas reci na to :P :(

Back