Hate This Shit
Početnik
- Poruka
- 47
E ljudovi ne bejase vas preko vikenda. Kako ste?
Danny i Tix mora nesto da uci!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde! :shock: Takav KAPACITET kao ona? Pre će biti da se odvaljuje od NEKE muzike...E ljudovi ne bejase vas preko vikenda. Kako ste?
shta ces Mikelo, kad ljudi samo misle na onaj nazovi raspust....samo se o tome prica (uglavnom)![]()
Sad sam prochitala....da...nismo se dugo videle lol...bash su se pretrgli za ovaj raspust...nemam rechi, mada, bolje ishta nego nishta!
Raspust malo sutra,ima da se razvaljuje
a kad je tromesečje?
A gde je TIKSI, i čime pravda svoje odsustvo???
Danny Ocean:Ajde! Takav KAPACITET kao ona? Pre će biti da se odvaljuje od NEKE muzike...
a mene ********* podseca na koviljku ruskinju
Ko davljenik kopna!!e ljudi dochepah se kompa
Roditeljski, ili mama malo prošetala do škole??inache sam kazhnjena. sranje
Navratio, pa nismo na kraj sveta!!kao shto rekoh, u kazni sam
kad si ti pocheo da blejish na temi zemunske?
Ništa, ništa, bilo je SLUČAJNO!!![]()
evo i sad mi se vrti: skeledzijo, skeledzijo...
a hvala za ovo da sam kapacitet
![]()
Nikako!! Pa mora BAR JEDNO od nas dvoje da bude AKADEMSKI obrazovano!!ma ne uchim i s*ebah sam sve ocene
ova druga godina mi bash loshe ide
ma da batalim ja to?![]()
![]()
ahaah, konachno i ti da nam se prikljuchishderište:Buahahahaha! Tix, oni su cak pomislili da ti i ucis! A i blejis na kompu... Da li to znaci da se majcina milost vraca polako, ili ti je idol kanda nanovo Dzejms Din? Pozdrav ekipi iz Zemunjare (da li?)...
hm...pa valjda...ili igra managera...matora63:a jeee.... prešli ste 3000. post. čestitke, deco
tix, je li i uroš uči, a?
mikelo90:a mene ********* podseca na koviljku ruskinju
Chika Vazic:Ahahahah,kakva je ta zena,ulazi ona kod nas na chas,i ustajemo mi kazem ja dobrij denj,a ona me pogleda bledo i kaze: Shto dovidjenja?
ne zhelim da pricham o tomeDanny Ocean:Roditeljski, ili mama malo prošetala do škole??
ako, i treba. (: ma do jaja je ova tema, nekad je bila i bolja...sad svi polako odustajuDanny Ocean:Navratio, pa nismo na kraj sveta!!
Nikako!! Pa mora BAR JEDNO od nas dvoje da bude AKADEMSKI obrazovano!!
da imam flashu rakije, ne bi se cimala do domaraDanny Ocean:PS. pišemo se kad OPET pošalješ roditelje u pozorište ili bioskop, ili domaru skreneš pažnju flašom rakije, pa se ušunjaš u kabinet informatike, po dnevnu DOZU neta!!
majka je milostiva, doista. ne zheli da me gleda kako venem bez neta![]()
ma kakav dzejms din...ako cu da se ugledam na nekog buntovnika bez razloga, onda ce to biti voja rebelde (likovnjak)
da imam flashu rakije, ne bi se cimala do domara![]()