Zemunska gimnazija

sa druge strane, shto se tiche onoga tix i tix-a, it's me je u pravu :D
moji pismeni su iskreno do jaja :D 8-) , a sad dobih 3 kod ove liqshe. na sledecem cu da se za*ebavam...haha, jedva chekam. :D bice tol'ko retardirano, da ce joj se svideti :evil:
da,da bash zato imash 3 ;) shto ni ti ne znash gramatiq i to ti je mnogo :lol: ;)
i ona za tebe nije liqsha vec profesorka ;)
koji je fazon za to z?
pa tix ima 3pove sa z :?
pusti je :roll: :lol:

Da al profe znaju za ovo forumce pa znaju sta mislimo o njima! Nisu svi kao It's me! da se stlno smeskaju i klimaju glavom kao da nam Sonja jos uvek predaje. Jel tako It's me!?
kako ti znash da oni znaju za forum :shock: :shock: :shock:
it's me je takva :shock:.....i ti se druzhish sa njom :?....znachi ne verujem :?

mikelo srecno ;) da sootra razbijesh kontrolni ;)

Hate This Shit:
Da al profe znaju za ovo forumce pa znaju sta mislimo o njima!
shta, jeste svi zajedno na chasu komentarisali nashe postove? :P
znala sam da postoji krtica :D vishe ne verujem nikome 8-)

poshtovani mao tze tyng :evil:
ti to hocesh da kazhesh da ja ne pishem dobre sastave?
ti to hocesh da kazhesh da nemam dovoljno inteligencije, ili pak elokvencije, ili pak originalnosti da dobijem vishe od 3 na pismenom?
ti to hocesh da kazhesh da ne znam gramatiq srpskog jezika?
na osnovu chega? :evil: ma shalim se :lol: :lol: :lol:
no ipak chuvaj ushi. :P josh sad kad je hladno, pa fino pocrvene, pa 8x vishe boli :twisted: :D
dobro, profesorka :roll: ;) nam je rekla da chim ustane, pali komp. :shock: ali ja i inache mislim da je ona jako draga zhena :lol: 8-)

pa tix ima 3pove sa z :?
pusti je :roll: :lol:
kako ti znash da oni znaju za forum :shock: :shock: :shock:
it's me je takva :shock:.....i ti se druzhish sa njom :?....znachi ne verujem :?

odvali da ne znaju, s obzirom na to da chim ukucash zemunska gimnazija, prvo se pojavi ovaj forum!!!
I...ja nisam takva....ne znam zashto HTC to uopshte pada ne pamet??????????????????????????????????????

:Mao druzim se sa njom zato sto nemam bas mnogo izbora, a i nije tako losa. Verovao ili ne?:)

Samo zbog toga, je li???:shock::shock: Videcesh ti!

Back