It's me!
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
....e....ljudi...gde se ide na izlet? Znam da je istochna Srbija....neshto vishe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))))) shalim se....vodi ce me....nije niko bio u festu....
e a kad treba da je onaj izlet na 2 dana :?

pa ako ocete da me voditevaljda za dve nedelje...shto? Ocesh da idesh?
....nemam pojma, ako navatam moju ''bandu'' onda idemo ...jeli bre...kad se to dolazi kuci??? :-D:-D:-D:-D![]()
....ovo pitanje mi neshto poznato 
pa ako ocete da me vodite....nemam pojma, ako navatam moju ''bandu'' onda idemo
![]()
![]()
![]()
....ovo pitanje mi neshto poznato
......ma blejo na klupicama u kraju i tako....dok je svako isprichao svoju prichu
umem ja i gori da budem
![]()
.shalim se...Tze,Tze,paranoja. . .?
Jao,ako je u nedelju mozda idem i jaaaaaaaaa:razz::razz::razz:
shta je ovo neko organizovano pod*ebavanje mene :? prvo tix, sad ti :?
shalim se...ne znam za shta te je Tix zeza....a ja se samo shalim....:razz:
...........znamo mi da su oni ok....teta matora, potpuno se slazem sa vama, ova danashnja "deca" uopshte nemaju poshtovanja prema starijima :-D:grin:....mao je ok, skoro kao i krsta. ima poštovanje za starije, što se danas retko sreće kod dece vašeg uzrasta (pardon za ovo dece). lepo se provedite na tom izletu.....
okreni par stranica u nazad pa cesh videti...nisam bash toliko proloopoTze,Tze,paranoja. . .?![]()

stoko 1ne...u nedelju je, samo u nedelju ima ruchak!!! Nemoj ruchak da mi dirash!
idesh na izlet samo da bi jela

koliko ti placaju 8) ? i ja volim da se shalim....ma....ne....platili su me za to :-D...kako si provalio!:-oshalim se...ne znam za shta te je Tix zeza....a ja se samo shalim....:razz:
nemoj da se ljutish.......
a shta mi to fali da budem kao krstamao je ok, skoro kao i krsta. ima poštovanje za starije, što se danas retko sreće kod dece vašeg uzrasta (pardon za ovo dece). lepo se provedite na tom izletu.....
stoko 1idesh na izlet samo da bi jela
![]()
koliko ti placaju 8) ?
a shta mi to fali da budem kao krsta![]()

ti bi mene da trujesh a :? :shock: ....vidim ja da ce ovde da padne berba ushiju....Ocesh da ti donesem neku otrovnu pechurku kao uspomenu?
....fali ti kosa, taj njegov imidz....shalim se....:-D:-D:grin::grin:
okreni par stranica u nazad pa cesh videti...nisam bash toliko proloopo
a shta mi to fali da budem kao krsta![]()
...ma...ne...ko ti to rek'o?...idem izmedju ostalog i da jedem...jel ti idesh? Ocesh da ti donesem neku otrovnu pechurku kao uspomenu?
.....mnoooooogooooo me placaju....nisi ni svestan!!!8-) Ima se, mozhe se, zhivi se!8)8-)8)
....fali ti kosa, taj njegov imidz....shalim se....:-D:-D:grin::grin: