Zemunska gimnazija

e teta matora kao shto vidite i pored novog nicka i dalje je javna tajna ko sam ja ;) vi'sh dete me prepoznalo iako sam promenio nick :?
'itizmi' mao tze tyng ti je generalni direktor kriketskog saveza kine :P shala idi na wikipediu pa vidi tamo ;) ma nismo te zaboravili samo....:?
vidim svidelo vam se na izletu sa mladjom lepo 8)

....da....Mao....svi znaju ko si....i ako si promenio nick...uostalom nije tesko okrenuti koju stranicu pre...i saznati ;) a sto se tice izleta, kazu da je bilo super....mene je mrzelo da idem, a tu su i razne druge obaveze....tako da neki drugi put mozda....teta matora, cujem da je osoba X promenila skolu?....vesti brzo putuju

A gde je otshla???

Danas smo prisustwowali dramskom nastupu (to mu dodje monolog) "uwazzene" direktorke i zakljuchila sam da je po pogubljenosti gora od moje razredne..... Zena manijak....
Mis'im,nije losha ali imitacije uchenika su joj.... :roll: :???: :lol:
A drugake je posebno "nahwalila"..... Reche zzena da "misle da swe znaju,da su najpametniji i da su se promangupirali" ( a za to promangupirali je josh rekla "da izwinete na izrazu".... :lol: )
I naj deo je bio ,narawno, kad nas je pustila napolje tako da nam je weliki odmor trajao punih 50 minuta! milina... :D

...e...Mao...mamino chedo....shta reci....pa necu ja da pricham de je teta matorin potomak otishao....ako hoce, teta matora ce reci... :!:
Piglet, direktorka je skroz ok zena, mozda ti sada deluje pogubljeno, ali videces (mozda) kasnije.... ;)
Tix...sto se Trbe tiche, samo opushteno, nemoj da vidi da ga se plashish, jer cesh ga onda naj***ti....i navikni se da, i ako nauchish celu knjigu, lik ti da 2 ili 3...

pa shta ako sam mamino chedo :D .....danas je bash cool biti mamin sinchic :P a ti tvojoj nisi ?
hey ti it's me.....ti si verovatno imala neku jaku 2 kod trbe :P....
kod trbe je najvazhniji 1. utisak ako odma' zabodesh neq 4(iz usmenog) na kraju cesh minimalno imati 4 a mozda ti i pokloni 5 ;)...al jbga treba dobiti 4 kod njega :D

Mao Tze Tyng:
pa shta ako sam mamino chedo :D .....danas je bash cool biti mamin sinchic :P a ti tvojoj nisi ?
hey ti it's me.....ti si verovatno imala neku jaku 2 kod trbe :P...
....da....da.....imala sam jaku 2 kod Trbe....shta da se radi...Mao, jel ti sada predaje Djurdja? Meni je ona bash sooper lik! Zhena je nevidjena! Jedva chekam derbi, pa da mozhemo da je smaramo na chasu.... :grin: :grin: :grin: :grin: :-D :-D

Back