Zemunska gimnazija

jaoooo zvezde granda :D ......ja 'teo da nabavim karte al kad sam video da ne mogu da nabavim za prvi red :( odustao sam.... :(. ja se josh chudim kako juche na ulici nema nikoga :?
kakve su face, shmekeri, ribe.... 8-) ocu ja da budem takav ''kad porastem'' :shock:
danas sam chit'o izveshtaj u novinama...bruka kako je loodo bilo :P
a tek sad kad nam VB pochne jeeeeeee !!!!! necu spavati :shock:

****** koji vam je tuki, svi gledate zvezde granda :S juce ja banjavam gajbi, i ono keva mi gleda zvezde granda. fazon pradedu da sretnem na ulici reko bi mi da ide da gleda to *****...jaoo sta cu da vam radim...

E pa.... Ja bila sinoc!!! :D :lol:
Znaci,zajebancija do bola!
Mislim da se nisam skoro tako iskidala..... Inace,ni ja ne preferiram Grand ali owi moji iz osnowne zapeli...
Ne znam da li sam se wishe smejala retardiranom Marku i njegowim odwalama,Ciganima ili onim likushama shto su plakale kad je onaj gejchina Milan ispao... Bruka!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja isto nawijala za cawu poshto je ona jedina u Grand tripu....
Sad bih wam stawila snimke da se smejete malo pred "radnu nedelju" al mi komp neshto zjb...

Idem da radim matu...
E,moram celu swesku da prepishem jer je neuredna a onaj Ilija imbecil "ceni urednost"...
bastardo desgraciado.... :roll: :lol:

Sad pao sam na dno..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jbt,taj grand je toliko sranje da i sam dobijem proliv kad ga vidim. Jbt,danas mi doshli baba i deda,rodj mi bio,i deda mi pricha kako je juche popodne spavao da bi uveche mogao da gleda zvezde granda i neku utakmicu lol

Back