Zemunska gimnazija

pozZz,ljudi,poZzZzzzzzzz :p
aaaa,kako je ovde lepooooo
ja se vratila
u Crnoj Gori je krsh i svuda su Rusi ;) :D
krshhhhhh

Krshto,sta bre to bi,nisi doso u cetvorku?
gud,vise mesta za mene 8) :)

poooooooZzZ ljuuuuuuuuddiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:razz:

ma vidjacemo se mi opet, a ja sam na drustvenom :D uostalom, ovde imam vise drugara a u I4 vise drugarica ;)

EDIT: lol sta mi je , poceo sam da govorim "drugari" , kao da sam voditelj neke debilne decije emisije....hteo sam da kazem da imam vise drugova :D ne drugara.

:lol: :lol: :lol: kockica :lol: drugari :lol: pa krsto je*em ti sunce! :D ma dobro je dok si ti uspeo na drushtveni 8-) samo da mi je znati kako rasporedjuju po odeljenjima... marija, jes ti trazila da budesh u chetvorci? a koji jezik uchish? e DJ-girl brate osushteno, od vas 30 mora da ce neko biti normalan.
Sophiiiiiii...ne videsmo se 100 godina :D:D:D

tix:
:lol: :lol: :lol: kockica :lol: drugari :lol: pa krsto je*em ti sunce! :D ma dobro je dok si ti uspeo na drushtveni 8-) samo da mi je znati kako rasporedjuju po odeljenjima... marija, jes ti trazila da budesh u chetvorci? a koji jezik uchish? e DJ-girl brate osushteno, od vas 30 mora da ce neko biti normalan.
Sophiiiiiii...ne videsmo se 100 godina :D:D:D

ne,tako mi zapalo....hehe....zao mi samo sto mi je Ilja u 1/3 ali jbg...Ucim ruski...E,jel bi mogla da mi kazes kakva vam je razredna i ko vam predaje srpski i fiziku i matu?

zanzibar :lol:
vi ova marija nije srecna shto je u prvom 4. :shock: razredna smara, pijana je al ok. srpski ne znam, neka nova dolazi, fiziku igitj (treba dodatno objashnjenje?), a matu NAUM.
koja informaticarka, miloshe?

informaticarka? verovatno vukica, ona je meni predavala , mozda ce i sad da mi predaje. :D
cool zena samo malo zaboravna, desi se da u sred casa zena zabode i krene sama u sebi da se priseca : da li je ugasila sporet, da li je iskljucila bojler, gde je ostavila dete.....
ali cool ovako

ova moja osoba X samo zna da ide po podne u školu. popi**ela sam. ne zna ni koje je odeljenje. deco, da li prvi rarzred ide u popodnevnu smenu???? krsto, dok smo se preseljavali, našla sam gomilu nekih stvari vezanih za lennon-a. note i tako to. ako te zanima, nekako mi javi.

Lenonke? nosio bi ih dok mi oci ne otpadnu i obrve se ne isprze od tih silnih boja :D:D:D
uh, ni ja nikako da se sredim. sad bih najradije da uradim nesto sto sam hteo celog raspusta da uradim a nisam uradio....a ne znam sta je to ali znam da sam mnogo toga propustio :(

Back