Zemunska gimnazija

prvi dan kasno marko na kosovo stizhe i onda nema normalnog mesta za sedenje, te moram u prvu klupu :( inache bejahu dve ortakinje iz odeljenja iz osnovne, a ukupno nas 10 iz branka, tako da...opushtencija. e savet: latinka jede djevrek samo iz pekare kesten :D ma samo opushteno i sve ce biti cool

Kr$t@:
uh, ni ja nikako da se sredim. sad bih najradije da uradim nesto sto sam hteo celog raspusta da uradim a nisam uradio....a ne znam sta je to ali znam da sam mnogo toga propustio :(
au ****** :lol: kako komplikovano zvuchi :lol: pa uradi to, evo drzhimo ti palcheve ;)

urosh91:
ja josh ne mogu da dodjem sebi da za 2 dana treba da idem u shkolu.....
plache mi se.....
:cry: ja bi' samo josh malo...

E,kolike su shanse da izbegnemo sonju i da nam predaje ona druga,natasha beshe?

Ti si,tix, imao srece po pitanju drushtwa,moje swe "poznanice" otidjoshe u prwo1 i 2,majku im.... ;-)
Ja se nadam da ce od opreme (sweske,knjige i ta srnj) biti dowoljna samo jedna sweshchica....iako me drugi uwerawaju u suprotno....

aj pozz.... :lol:

znam da je "profesorka starogrchkog,grchkog,latinskog jezika i kulture" ;) kao razredna wrh wrhowa a i sestre (i braca) mi kazu da nije losha nego swi preteruju po pitanju dotichne a ja pitam samo da se upoznam sa chinjenicama...
A ti predji na drushtweni ako ti fali!!!! :lol: :lol: kidding... ;)

nije waljda istina da trebaju swa ta chuda da se nose????!!!! :shock:
aaaaa!!!! :|

ciao. :) ne znam tu valentinu.

urosh91:
alo , mila(ovako ce ti biti nadimak narednih godinu dana) ,nije ona za tebe sonja :lol: vec profesorka starogrchkog,grchkog,latinskog jezika i kulture :lol: (znam da je tako neshto nalupala kad nam se predstavljala)...
uki :lol: :lol: ne, sonja je klasichni filolog :D uzgred, ne mozhe se izbeci. jbg.

PiGlEt....:
znam da je "profesorka starogrchkog,grchkog,latinskog jezika i kulture" ;) kao razredna wrh wrhowa a i sestre (i braca) mi kazu da nije losha nego swi preteruju po pitanju dotichne a ja pitam samo da se upoznam sa chinjenicama...
A ti predji na drushtweni ako ti fali!!!! :lol: :lol: kidding... ;)

nije waljda istina da trebaju swa ta chuda da se nose????!!!! :shock:
aaaaa!!!! :|

samo ti ponesi i nema da brines brigu :D
a sto se tice sonje, ona je kao sudnji dan, nema sanse da je bilo ko izbegne :D:D:D:D

ma sonja je ok. mom detetu dala 3. šta...? e, a uroš se navikao da će sutra u školu....već sam se zabrinula kako je počeo da odbrojava, kao da će u svemir da poleti.
nemam nikakve lenonke, nego note, intervjue...sve na english, baš sam se ložila u svoje vreme, ali u mojoj kući nema dostojnih naslednika.

Back