DJ-girl
Obećava
- Poruka
- 68
e kakva je likovnicharka? neka zorica ili zorana...?
ona mi je razredna...
ona mi je razredna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inache bejahu dve ortakinje iz odeljenja iz osnovne, a ukupno nas 10 iz branka, tako da...opushtencija. e savet: latinka jede djevrek samo iz pekare kesten au ******Kr$t@:uh, ni ja nikako da se sredim. sad bih najradije da uradim nesto sto sam hteo celog raspusta da uradim a nisam uradio....a ne znam sta je to ali znam da sam mnogo toga propustio![]()
kako komplikovano zvuchi
pa uradi to, evo drzhimo ti palcheve urosh91:ja josh ne mogu da dodjem sebi da za 2 dana treba da idem u shkolu.....
plache mi se.....
ja bi' samo josh malo...au majq mu, koja je sad to? samo znam da ova moja smara. dosta smaraDJ-girl:e kakva je likovnicharka? neka zorica ili zorana...?
ona mi je razredna...

kidding...
Prilicno je gotivna...kakva je profanka Valentina???Ona ce mi izgleda predavati srpski ove godine 
ne znam tu valentinu.ukiurosh91:alo , mila(ovako ce ti biti nadimak narednih godinu dana) ,nije ona za tebe sonjavec profesorka starogrchkog,grchkog,latinskog jezika i kulture
(znam da je tako neshto nalupala kad nam se predstavljala)...
ne, sonja je klasichni filolog PiGlEt....:Ti si,tix, imao srece po pitanju drushtwa,moje swe "poznanice" otidjoshe u prwo1 i 2,majku im.... ;-)
um...ja sam zhensko PiGlEt....:znam da je "profesorka starogrchkog,grchkog,latinskog jezika i kulture"kao razredna wrh wrhowa a i sestre (i braca) mi kazu da nije losha nego swi preteruju po pitanju dotichne a ja pitam samo da se upoznam sa chinjenicama...
A ti predji na drushtweni ako ti fali!!!!![]()
kidding...
![]()
nije waljda istina da trebaju swa ta chuda da se nose????!!!! :shock:
aaaaa!!!! :|

ops: