Zemunska gimnazija

sha ima, bre????????? :D

ljudi, vracate se tako, ni da kazhete kako je bilo na putovanjima, u zhivotu uopshte...pa nemojmo tako. prvo ovaj chupavi, pa onda i matora. znachi zhena je samo iskulirala situaciju :lol:

tix:
sha ima, bre????????? :D

ljudi, vracate se tako, ni da kazhete kako je bilo na putovanjima, u zhivotu uopshte...pa nemojmo tako. prvo ovaj chupavi, pa onda i matora. znachi zhena je samo iskulirala situaciju :lol:
e, tol'ko je bilo super da nemam reči. xa xa xa. osoba X se smarala neviđeno, al' me nešto ne grize savest zbog toga...plivala sam, sunčala se, čitala knjige, nisam ništa kuvala...o drugim stvarima ne da pričam, maloletni ste. ;)

...valjala drogu. :D pa dobro, ako nesh da prichash, ne morash. osoba x lol. e sooper bash mi drago da se neko fino proveo na raspustu :)

pa uroshe, koliko mi moji izvori govore :lol: treba da se kupi prijava u knjizhari, pa onda odnesesh to u shkolu, nadjesh Jelku i...upishesh se. sha znam.

E ljudi, samo da vas pozdravim i želim vam uspešnu školsku god. Inače, ja sam maturirao pre jedno desetak godina i iako je bilo i smorno i zračenja-mračenja u toj školi ipak mi nedostaje i taj smor tada, a da ne govorim o zezanciji i lepim trenucima. Uživajte!

Back