Zemunska gimnazija

***** rezim rada foruma porastao odjednom na 15 novih likova po danu
a dosada je bilo 1 novi lik u nedelju dana
Ja nas znam dosta, ali sa te leve strane znam jedino ove iz I7 i nekoliko njih iz I3. A ove iz I8 u zivotu nisam video.
a luka, znas ti urosa?

Sto bi tanjica rekla
Naucih, Odgovarah, Dobih Dobru ocenu :D
ili
naucih, dodjoh, odgovarah
A najjace mi na istoriji kad citamo one istorijske izvore i kad pise npr : Car Trajan je terao hriscane da dokazu svoju veru, ili Tarkvinije Oholi je bio veoma ohol covek
I onda nas pita da desifrujemo te izvore i ja se javim i kazem : Car Trajan je terao hriscane da dokazu svoju veru...Tarkvinije Oholi je bio veoma ohol covek
i ona kao : jao bravo, to je bitno, da vi razumete gradivo, da shvatate....lol

****** svi me pitaju za chiefse. Ja sam vec pricao o tome sa ortakom ali ja
1) ne znam kako karte da uzmem
2) mrzi me da idem
3) liam je za njih rekao da su samo "ocajna imitacija blur"
4) znam im samo 3 pesme

Ali verovatno cu ici . ozbiljno

Pa znas sta, naravno da dele besplatne, jer su chiefsi englezi i sviraju indie. Dok mi ovde znamo jedino za stoju, brenu, eminema i 30 djunti , i sve ostalo nam je " metal"
kad ljudi cuju radiohead fazon, svi odma " aaa gasi tu metaliku"
***** vam mater zaostalu neobrazovanu balkansku
a inace, sta god da se desava u british councilu, ja sam tu :D :D
Mislim, jedva da ce nas tamo biti 7 , ortak i ja, + njih 5
Ali bas vidim, svi ovi moji underground braca rockeri me pitaju da li idem . Lepo, lepo :D

sha bilo, uki? :D
soph, oces u skc na tribute to nirvana, ramones i jos nesto? pitala bih i ostale, ali chini mi se da ne slushate tu mjuzu. :D zapravo, ne slusham ni ja nirvanu, al idem zbog ortakinje.
:D kad je neko gabor, krshta ga vec vishe gotivi :lol: kojom bre bracom, leba ti? :D nemam ja tamo brace. :D

Back