Zemunska gimnazija

a bilo je i ovoga - na kontrolnom, dok ona chita svoj kuvar(chini mi se da je pisac AJECIJE), likovi izvade pushkice i jedna od chepulja zaboravi pushkice u vezhbanci...a ona mu ih sledeci put vrati uredno slozhene u vezbanci i naravno, da mu 5...

mikelo90:
poznati su mi ti chepovi iz prve klupe... niko od njih nije imao pojma latinski i nikad niko nije morao da odgovara...Bilo je to kao: "Ko je Minja...a, ti si dusho, sedi, ti ne morash" i da joj opushteno dve petice - "za gramatiku i za kulturu"... To me je posebno nerviralo jer sam rasturao latinski a imao sam istu ocenu kao neka debilka... Ali zhivot je takav :razz:

Potpuno si u pravu,znam,ja sam jedan od tih...smeskam se ceo cas i eto 2 petice! Al mi je zato ****** kevu kad me je pitala...ali realno sta mi drugo ostaje nego da se smeskam s obzirom na to da mi se ne uci latinski

Eh ja, krsta iz I10
evo mene http://www.myspace.com/krsta_nbg
onaj cupavi lik
e ovako sto se tice latinskog gledajte moju pricu. Kod nas je u prvoj klupi bilo dve devojke koje celo polugodje nije pitala i imale su 5. E onda, jednog sumornog dana u martu ona im nasla papiric sa svim sonjinim izvalama i ova se zena frapirala. Iduci cas im ****** kevu, pitala ih celu knjigu i sad hoce 3 da im zakljuci
buhahahahaahahahahahahaha
A kad je meni zakljucivala, zena se dvoumi, ma i troumi....bleji jedno minut nad onom sveskom i troumi se....i gleda malo svesku, malo mene. A ja RAZJAPEO OSMEH ONAKO NAJGORE MOGUCE (naravno, prvi put u zivotu, nisam ja takav ) , i jos samo da sam se obukao ko legionar, i zena me zavolela i dala mi 4 :D :D

Back