Zemunska gimnazija

bravo, soph.
mi smo danas imali dva casa. :D:D:D

sad sam izblejala do zg foruma, imam jednu novu, a staru priv. poruku, koja glasi: "vi ste kao neke face iz 45 ***** jedne raspale ***** vam majku svima pocevsi od onog seljobera nelete pa do one fukse ilje sto se **** kad god stigne. bosna zakon muslimani u srcu pusite ga blokovi" ...sta reci?

Koji to lik napisao? ma kazem vam ja, ne razumem sto se svi toliko pale na taj forum, kad je on samo za 5 likova...Od 120 tamo registrovanih, njih 15 je aktivno, od kojih 10oro smatraju kao nizi sloj....ma debili
ipak ce mi ovo ostati u srcu :D jer sam vas sve tako zgotivio i zavoleo ...majke mi :D

A posle mog otvaranja duse, da naskrabam malo o fajtu.
Znaci, dok je lik polagao maturski ispit, razredna mu je bila u komisiji i trebao je da joj da pare za ekskurziju. E to je ekspozicija, sad krece zaplet
Ilija se usprotivio i rekao da to ne moze, i onda je uceniku puko film i opsovao ga, a ni ilija nije stedeo reci. Izveo ga je napolje i...e sad ide kulminacija!
Baja je udario Iliju pesnajom u glavu i slomio mu naocare i raskrvario ga.
Peripetija : On nije vise ucenik zemunske, tako da ne moze da se pokrene disciplinski postupak, vec ce to biti krivicna prijava u policiji
Rasplet: Ilija sad lezi u urgentnom

E ljudi danas sam chuo za ovo sto se desilo Iliji... moram da vam kazhem da mi je srce puno... taj kreten mi je predavao na prvoj godini i... pa recimo samo da imam traume i fobiju od matematike, hvala Bogu da smo ga se na vreme reshili... IMA BOGA

ma neki sulejman, ne secam se. :lol: slazemo se svi da je taj forum sranje. e ljudi, kad smo vec kod otvaranja dusa, i ja vas sve volim! :D malo nam nedostaje matora, pa da budemo kompletni. :( ja sam chula u nekoj verziji svadje da je ilija sutnuo tog ucenika. :lol: ti se soph bolje sto pre prebacuj u zg, skroz si zastranila.

ja se izvinjavam shto se nisam predstavio... kad sam nekulturan
Dakle, zivim u Zemunu, '90 godiste, idem u ZG(sto ste vec pretpostavili) i istovremeno i mrzim i volim tu skolu... sta cu kad sam neodlucan. Ako jos nesto treba da kazem, obavesti me

E keve mi je zastranila....sta ti je to metonimija bre?
Ja sam na b92 cuo da ga je ilija sutnuo, onda sam na studio B cuo da je on sutnuo iliju, a u novinama sasvim treca prica. Ali nema veze...ova prva je najistinitija
Zemunsku svi volimo, a istovremeno i mrzimo, cudan je to fenomen. Mogao sam u IX i X , ali sta cu tamo, hteo sam malo da izadjem iz blokova. I stvarno ne bih mogao negde u centar, ovde sve mirno, sve blizu i tu, tisina, park...PARK JE KLJUCAN FAKTOR PRILIKOM UPISIVANJA U SREDNJU SKOLU
PARK, SAMO PARK SKOLU SPASAVA

Jao jeste ga donosila....pa tamo pise pripremanje onih gadarija...sta su sve jeli ti ludi rimljani....pohovana krvavica u sosu od pacije dzigerice...i dan danas se secam tog recepta.jedna strana na engleskom, druga na latinskom. Valjda pisac neki apacije, acije...tako nesto :D
ne bi me cudilo da ona sad ima taj kuvar u kuhinji pored zevsove statue, a umesto ringle na sporetu ima pljosnatog hefesta koji kao bog vatre, kuva sve ove gadarije
A to je najjace kad ovi u prvoj klupi chepovi krenu da se svadjaju pred njom sto im ovi drugi ne daju da vide knjigu...jao show....ma ti casovi su stvarno bili ludilo

poznati su mi ti chepovi iz prve klupe... niko od njih nije imao pojma latinski i nikad niko nije morao da odgovara...Bilo je to kao: "Ko je Minja...a, ti si dusho, sedi, ti ne morash" i da joj opushteno dve petice - "za gramatiku i za kulturu"... To me je posebno nerviralo jer sam rasturao latinski a imao sam istu ocenu kao neka debilka... Ali zhivot je takav :razz:

Back