Lamborghini
Ističe se
- Poruka
- 2.920
chmichak aj mi posalji na pp broj moba.Cisto onako da imam tvoj broj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eee tajnaP.S. jesi mi ti sinoc poslao one poruke na mob preko walcallera ???
 mozda
 mozda 
 )) A verujte koliko god mi se tad cinilo tesko cim sam krenula na fax shvatila sam da smo uziiiiivali... tako da opusteno i potrudite se da vam ZIG ostane u najlepsem mogucem secanju... kao sto je i meni... pozzz za sve...
)) A verujte koliko god mi se tad cinilo tesko cim sam krenula na fax shvatila sam da smo uziiiiivali... tako da opusteno i potrudite se da vam ZIG ostane u najlepsem mogucem secanju... kao sto je i meni... pozzz za sve...
 Randjelovicka je matora koja predaje fiziku? Ako je to ta koja je i meni predavala cudi me da je jos ziva...
 Randjelovicka je matora koja predaje fiziku? Ako je to ta koja je i meni predavala cudi me da je jos ziva...

Da te chuje to meso, sad bi bio linchovan. Na lomachu s Krstom!
 Da te chuje to meso, sad bi bio linchovan. Na lomachu s Krstom!  Elem, jesi nabudzio do 40og?  Uroshe, brate...sha ima? Matora? Dado? Ajde prichajte shta ima novo...slusham sve!
  Elem, jesi nabudzio do 40og?  Uroshe, brate...sha ima? Matora? Dado? Ajde prichajte shta ima novo...slusham sve! 
 Ja sam pukla u petak iz latinskog.
 Ja sam pukla u petak iz latinskog.  Ili mozda da joj dam neku kartu za rvanje, pa da me ne pita... Tj njenom muzhu...
 Ili mozda da joj dam neku kartu za rvanje, pa da me ne pita... Tj njenom muzhu...  E stvarno, ako neko ima prevod, da se javi...
 E stvarno, ako neko ima prevod, da se javi... al jbg ja necu znati da si to ti.   :sad:
 al jbg ja necu znati da si to ti.   :sad:jelena92:sto pitas?