Zemunska gimnazija

Au,al ste se vi zakucali.......Sta ste "pisali".........STRASHNO!!!!!!!!!!!!!

Ocean girl,meni je Minja predavala i to je takva bitch da je to strashno,ako te voli dace ti 5,ako ne,mozes sve da znas ona ce ti zavuci pitanje da ti ne bude dobro............

E moram malo da vas utesim... Ja sam pre par godina zavrsila tu skolu... vise vremana sam blejala nego ucila... imala extra ekipu i uvek prolazili vrlo dobra... Sad slusam sta vi pisete i vidim da je sve ostalo isto, iste muke,isti profani, latinka:))) A verujte koliko god mi se tad cinilo tesko cim sam krenula na fax shvatila sam da smo uziiiiivali... tako da opusteno i potrudite se da vam ZIG ostane u najlepsem mogucem secanju... kao sto je i meni... pozzz za sve...

Ma znam da ti je sad strasno... veruj mi i ja sam samo kukala dok sam isla... Uzas kako nas muce, sta nam sve traze, ovo je najgora gim... svi profani ludaci i pijanice...Ja sam jos bila prirodni smer, izludela sam od hemije i fizike... ali veruj mi sad kad sve to pogledam smesno mi je... shvatam da ustvari nisam ni ucila... jer videces kad ti dodje ispit koji ima 2000str a moras da znas sve od reci do reci... e to je strasno...:)

E,Urose,da tebi predaje Ilija matu video bi ti kako kecevi pljuste-kao kisa.....U prvoj godina u mom odeljenju imalo je njih 23 keca na polugodistu,zato,uzivaj kod Radjenovicke......:-)
Krsta ima kosmare,Krsta ima kosmare,Krsta ima kosmare,Krsta ima kosmare,XaXa......SALIM SE,de,de Krsto,ne brini se,jos samo par meseci i gotovo je sa Latinkom..........:-)
E,drug i ja trazili Latinki da budemo na jednom njenom casu,tako da ako vam banemo-nece vas pitati.........

E zdravo svima i srecan vam Sv. Trifun. Bilo je nekih tehnichkih problemchitja ovde kod nas, u glavnom shtabu... Ovde je, vidim, sve propalo bez minja, ali bilo je i nekih shokantnih izvala kao fazon u I4 ima dobrog mesa. Krzto, sine, pa nije ti ovo mesara :D Da te chuje to meso, sad bi bio linchovan. Na lomachu s Krstom! :D Elem, jesi nabudzio do 40og? Uroshe, brate...sha ima? Matora? Dado? Ajde prichajte shta ima novo...slusham sve! :D

Back