Zemunska gimnazija

Kr$t@:
mozda neke traume iz detinjstva povezane sa motivom koji je na slici ?
e a dado, nisi nam rekao******* koje su likovne tehnike koriscene na slici, kom dobu pripada, jel to jonski ili dorski stil ? a jel znamo neshto o autoru ? jel to prvi tip mastaba?
*******REKLA!!!!!!!!
LIKOVNA TEHNIKA-download
PEROD-21.vek
STIL-najbolja riba na svetu :razz:
AUTOR/POMOC-photoshopa
Inace,mastabe su zarubljene piramide=GROBNICEEE!!!!!! 8)
Hvala!!!! :lol:

:P :P
a izgleda da se svi ovde medjusobno znate a ja jedini blejim i nagadjam ko ste.ajd deco, skinite maske pa da vam vidim lice :D
vidjamo se svaki dan, a vidim da svi znaju mene (zbog kosurdache) a ja nikog ne znam.
kao neke senke idu oko mene i znaju me a ja njih ne mogu da otkrijem...pa ajde nemojte tako :D

Kr$t@:
:P :P
a izgleda da se svi ovde medjusobno znate a ja jedini blejim i nagadjam ko ste.ajd deco, skinite maske pa da vam vidim lice :D
vidjamo se svaki dan, a vidim da svi znaju mene (zbog kosurdache) a ja nikog ne znam.
kao neke senke idu oko mene i znaju me a ja njih ne mogu da otkrijem...pa ajde nemojte tako :D
ja znam samo tebe ,urosa, dadu i marka ne znam :sad:

Uh otkad nisam bila na ovom forumu... :?: strasno,trebalo mi je sat vremena i opet nisam procitala sve komentare!!!Ajde kad vec to pominjem da prokomentarisem Krstinu izjavu da je hemicar lik!!!Pa naravno TRBA je najveca legenda u skoli,extra ga gotivim i on mene mogu ti reci,maximalno se zekimo na casu i hvala bogu imam solidnu trojku sto je kod njega vrh! :-P A mislim da znam ko je ova dada i na kog malog i slatkog urosa misli!!!xa,xa jeste sladak nas uros ali..ma ajde necu da otkrivam,jer sigurno znam ko je!I slazem se da je Uros najlepse ime na svetu,sto sam i rekla Urosu91,ali jos ne znam koliko je sladak?!? :lol: mada primetila sam ima slatkih prvaka,mahom plavusani..duge kosice ;-) smekercici,ali ne znam ko je ovaj krsta jer ih ima jako puno cupavih! :roll: Inace sta ima kod tebe urose?nismo se dugo pisali..kako skolica?jesi upecao neku ribicu?A ti mala missice nemoj biti tako arogantna!pozz krsti :) p.c.matora jesi li resila probleme??

kissic od trecakinje

svidja_mi_se_on:
A mislim da znam ko je ova dada i na kog malog i slatkog urosa misli!!!xa,xa jeste sladak nas uros ali..ma ajde necu da otkrivam,jer sigurno znam ko je!I slazem se da je Uros najlepse ime na svetu,sto sam i rekla Urosu91,ali jos ne znam koliko je sladak?!? :lol: mada primetila sam ima slatkih prvaka,mahom plavusani..duge kosice ;-) smekercici,ali ne znam ko je ovaj krsta jer ih ima jako puno cupavih! :roll: Inace sta ima kod tebe urose?nismo se dugo pisali..kako skolica?jesi upecao neku ribicu?A ti mala missice nemoj biti tako arogantna!pozz krsti :) p.c.matora jesi li resila probleme??

kissic od trecakinje
Stvarno me znas?????
Pa ne znam bas...... :lol:
Ti mislish na malog,plavog sa fixnom protezom?????
Joj,uzasan je sad kad se oshishao.... :x
JOSH JEDAN POZDRAV OD DRUGE TRECAKINJE!!!
P.S.Ne znam ni ja nikog odavde.....mozda svidja_mi_se_on.........
Pa jel ja tebe znam???

Back