Kr$t@
Ističe se
- Poruka
- 2.219
ja kod ortaka gajbi, tamo dimimo pa onda oko 11 na trg i tamo na svirci i dimimo i neshto vishe od cigara , a onda do jutra blejimo po gradu i tako...jedva chekam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*******REKLA!!!!!!!!Kr$t@:mozda neke traume iz detinjstva povezane sa motivom koji je na slici ?
e a dado, nisi nam rekao******* koje su likovne tehnike koriscene na slici, kom dobu pripada, jel to jonski ili dorski stil ? a jel znamo neshto o autoru ? jel to prvi tip mastaba?
ja znam samo tebe ,urosa, dadu i marka ne znam :sad:Kr$t@:![]()
a izgleda da se svi ovde medjusobno znate a ja jedini blejim i nagadjam ko ste.ajd deco, skinite maske pa da vam vidim lice
vidjamo se svaki dan, a vidim da svi znaju mene (zbog kosurdache) a ja nikog ne znam.
kao neke senke idu oko mene i znaju me a ja njih ne mogu da otkrijem...pa ajde nemojte tako![]()
Stvarno me znas?????svidja_mi_se_on:A mislim da znam ko je ova dada i na kog malog i slatkog urosa misli!!!xa,xa jeste sladak nas uros ali..ma ajde necu da otkrivam,jer sigurno znam ko je!I slazem se da je Uros najlepse ime na svetu,sto sam i rekla Urosu91,ali jos ne znam koliko je sladak?!?mada primetila sam ima slatkih prvaka,mahom plavusani..duge kosice ;-) smekercici,ali ne znam ko je ovaj krsta jer ih ima jako puno cupavih!
Inace sta ima kod tebe urose?nismo se dugo pisali..kako skolica?jesi upecao neku ribicu?A ti mala missice nemoj biti tako arogantna!pozz krsti
p.c.matora jesi li resila probleme??
kissic od trecakinje