- Poruka
- 385.100
Ako imate dete koje treba da upiše srednje obrazovanje šta biste mu preporucili u današnje vreme .
Gimnaziju ili neku srednju strukovnu školu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pali iz Srbije u Sloveniju recimo. Tamo ce da ima posteno i bolje obrazovanje, naucice daleko vise nego u Srbiji od onih hostlapera u prosveti koji gledaju samo svoje doope.Ako imate dete koje treba da upiše srednje obrazovanje šta biste mu preporucili u današnje vreme .
Moje dete je završilo srednju farmaceutsku školu a drugo sportsku gimnaziju i ne slažem se sa tobom po pitanju takvih strukovnih srednjih škola. Za ostalo si donekle u pravu.Strukovne skole su gubljenje vremena inace, ne nauce se tamo ne znam kakve stvari u oblasti za koju se skoluje dete. Isto toliko ce nauciti na nekim kursevima po bivsim narodnim univerzitetima i radom u praksi, serviser liftova ili elektrontslater ce pre nauciti posao na terenu uz neki kurs od godinu dana na Bozidara Adzije nego da dzudzi 3 ili 4 godine u masinsko/elektro skoli.
Nekad je strukovna skola bila potrebna za sticanje kvalifikacija ( KV, VKV radnik), danas nije, potrebno ej da znas da radis taj posao i niko te ne pita za diplomu.
VirtuelnoKako uciteljica mideratorka moze biti nekom na ignore![]()
Ako imate dete koje treba da upiše srednje obrazovanje šta biste mu preporucili u današnje vreme .
DIF-ovac radi sklekiove, a deda ga gleda i kaže:Dif i neki zanat
bajati su ti vicevi ko leba od prosle nedeljeDIF-ovac radi sklekiove, a deda ga gleda i kaže:
"Sine, meni se čini da ti je ona utekla."