Omg, znam , rekao mi je ortak da ona slusha tokio hotel!!
a shto se klinke ponashaju tako napaljeno ljudi moji?
uuu bill wooow tokio hotel, wooow ocu da im jedem go*na jao kako su slatki bla bla
a muzika sine
MUZIKA = 0%
imaju glas ko da josh nisu ni izmutirali, a i nisu.
u recniku pored odrednice najgora komercijala pishe njihovo ime.
ajd bezi, ja hocu da se svet promeni

(sad zvuchim ko hard core vizionar) , ali ja stvarno zelim da se stvari promene, da se promeni stav prema novcu prema svemu
ako su hipici i lenon mogli, pa valjda mozemo i mi(ja,ortak,ortak iz chikaga,josh jedan ortak iz chikaga i josh neki ortaci shto cemo da se okupimo da pravimo bend)
alo bre, kakav tokio hotel, kakav 50 cent i ta americhka komercijala shto samo novac pevaju a ljudi se loze na njihov lifestyle,pa jebesh ti lifestyle ako ti je muzika sranje i ako ce posle 10 godina kad ostarish da te svi pljuju, pa nemojte tako bre.
Pa jbt, klinke ni ne razumeju nemachki a tu se gube nesht
* mogao bih ovako do sutra
Poenta je muzike da choveka ponese, da mu razbudi emocije,takodje extra je i vizionarska muzika.
-To je moj pravac.Pacifizam uz pesmu

alo bre deco, uzmite ovu pesmu odslushajte
http://radioblogclub.com/open/128561/oasis_supersonic/Oasis - Supersonic
ili ovo:
http://radioblogclub.com/open/128561/oasis_live_forever/Oasis - Live Forever
ajd bezi bre, sve te nove MTV bendove treba pobiti, klinci nauchili da sviraju gitare pa rekli ''aj zgrnemo neku lovu''....vishe niko ne zeli da bude veliki, da bude kao lennon ili kao 2pac....ne, svako zeli da svira,ima novca, ribu i to mu je a za druge ga boli ****.
Svi samo zgrcu lovu i hoce josh love, ljudi se truju kapitalizmom, postajemo robovlasnichko drustvo,gubimo nas identitet,gubimo sve,postajemo roboti kojima je u krvi samo novac,slusamo komercijala mtv bendove i lozimo se na sve shto je u trendu, ne razmisljamo, dozvoljavamo da nas masa ponese,gubimo individualnost,gledamo Velikog Brata (FUUUJ!!!), gledamo cecine tange u skandalu,klinke zele da budu kao Karleusa a decaci da budu baje izlizane kao 50 cent itd itd....to je trulo brate
Pa ne moze to tako....prosto, ja bih hteo lepshi svet.....
cmon,give peace a chance
jel se slaze neko sa mnom ?

znam da se realnost teshko menja, ali ako svi zapnu pomalo...bilo bi bolje za sve nas....