Zemunska gimnazija

E kad smo kod hemije da pitam vas drugake, trecake... kojima je predavao trba jel on ima obicaj da cas posle kontrolnog i pita??? :dash:

neee, najavljuje, valjda... bar j mojoj drugarici.... pripremi se :D
negooo cuo sam da kod njega nije niko imao 5 sem neke sto je djak gen.... kakav tenkre.......... msm ta sto je dj gen je molila engleskinja trbu... i on kao kaze da nikome ne da iznad 4 na usmenom.... iako sam cuo i da ima poneko 4... uradio sam kont perfectno sa jednom manom a to je urednost -.-'... jel kod njega znacajna?

elem,Trba cas posle kontrolnog pita one koji nisu bili na kontrolnom. . . cas pre kontrolnog se uvek radi ono sto ce biti i nekad daje bukvalno iste zadatke,koji su pritom preeelaki. . . on u principu ne pita nesto sto ne da na casu,znaci za usmeni samo pamtite sve sto pise u svesci i naucite par definicija iz knjige ,nista vise!!
a na kontrolnom sam cak i ja uvek dobijala 5,ili 4 :D
i to 4,kada ni ne pogledam sta smo radili :D

A kako Avdulaj pita? msm, je l' pita i teoriju i zadatke ili samo zadatke ili samo teoriju...? Pisite kako pita. Hitno!

Авдулај пита?????? :dontunderstand::dontunderstand: :D
Мени је предавао две године и колико се сећам никог није питао... Можда једном, али у сваком случају он никад и не предаје теорију (не знам шта ти подразумеваш под теоријом) па је и не пита. Дакле, само задаци :D:D

Нееее, он пита само задатке. Ваљда си приметио да и не предаје теорију на часовима. Немаш разлога да се бојиш ако си лепо спремио; двојка може сваком да се деси, али потруди се да лепо, студиозно проучиш градиво које си лоше урадио, види које су ти слабије стране, провежбај доста задатака и нећеш оманути :ok: Срећно, у сваком случају :)

A da pitam kakva je profesorka Biljana iz fizike meni se cini za sada ok. al ipak da pitam... :))))) :manikir:

hahahahaha,e jadna ti. .. .nema sanse da ces na kraju godine znati ni nazive tema koje si radila u toku godine iz fizike,a ne o cemu se radi. . .
mene bar je to strasno nerviralo. . . . kod nje nit je ko radio nit sta,a na kontrolnom uvek moze ili da se prepise ili ako odes na par privatnih casova lako je dobiti dobru ocenu . . . nije to samo do mene,ceo moj razred i ostali kojima je predava,zalili su se na isto . . .daje i kontrolne sa teorijom drustvenjacima,a tu svi podobijaju ili 4,5,dakle samo nauci ili prepisi,isto ti dodje. . . i da,ona proziva usmeno,pita teoriju,mada ja nikad nisam odg,ne znam kako ,ali nisam :mrgreen:

Najjaca profesorka :D
Naravno ako si drustveni smer i ako te fizika ne zanima i u zivotu ti nece trebati ko meni xD

Nista nisam ucila...Jednom sam usmeno odgovarala...to je jedino sto sam ucila...
A kontrolne dodjem i sve prepisem ... i lepo 4 na kraju :super:
A kod Radjenovicke se ubila uceci cele godine za 2 :dash:

Авдулај пита?????? :dontunderstand::dontunderstand: :D
Мени је предавао две године и колико се сећам никог није питао... Можда једном, али у сваком случају он никад и не предаје теорију (не знам шта ти подразумеваш под теоријом) па је и не пита. Дакле, само задаци :D:D

Ovo sto si ti napisao,da ne pita teoriju,ja ne znam kako,ali on nam je to citirao,i kazao na ovako:"Vidim na fejsu pise onaj Avdulaj ne pita teoriju,tako da pazite se".Ja sa crko od smeha xD Kako lik od 61 god moze da nadje sta mi na netu pisemo? xD Btw,od 14 profesora,omiljeni mi je Avdulaj,najjaca likcina :D

Ovo sto si ti napisao,da ne pita teoriju,ja ne znam kako,ali on nam je to citirao,i kazao na ovako:"Vidim na fejsu pise onaj Avdulaj ne pita teoriju,tako da pazite se".Ja sa crko od smeha xD Kako lik od 61 god moze da nadje sta mi na netu pisemo? xD Btw,od 14 profesora,omiljeni mi je Avdulaj,najjaca likcina :D

Ахаххахахаххахах :rotf:
Човек модеран, користи нет
Ма Авдулај је супер...

Dakle, u srednjoj školi ima mnogo profesora, pa ne mora da znači da će ti predavati baš ovi o kojima pričamo. :) Nemoj odmah za glavu da se uhvatiš. :manikir:

Što se tiče latinke, pretpostavljam da misliš na Sonju. :cistinaocare: Ona je meni predavala. :roll:
Ona jeste veliki stručnjak. To niko ne kože da porekne. Ono što ''predaje'' jako dobro pozanje, pa i mnogo šire od toga. Moglo bi se reći da je ona zaljubljena u tu antiku. :zaljubljena:
Nijedan profesor kao ona ne priča sa takvim oduševljenjem o svom predmetu.
Ali sad dođosmo do... - Sonja latinka ima jako nezgodnu narav. :evil:
Najbolje je da prema njoj budeš krajnje kulturna i da joj se ni u kom slučaju ne zameriš.
Ja smatram da ona ne zna da razgraniči ljubaznost i čepljenje učenika, tako da ako imaš stomaka da joj se u duppe uvlačiš možeš jako dobro da prođeš (izvin'te na izrazu).
Takođe, Sonja je poznata po konzumiranju velike količine đevreka na času. Onaj koga pošalje po đevrek moža da računa da ima 4 ili 5 iz latinskog jezika. :mazipsa:
Inače, latinka ne predaje (prve dve nedelje nije tako, ali posle toga jeste), samo prevede tekst napisan u oblačićima koji se nalazi u knjizi, donese svoje predavanje napisano na papiru, a na nama, učenicima, je da to isfotokopiramo i naučimo za sledeći čas.
Ono što je tužno jeste da mnogi koji kod nje imaju 5, ne znaju ukupno 5 reči na latinskom jeziku, jer ona najveći značaj daje deklinacijama koje se uče napamet, a ima ih mnooooogoooo... :confused:
Ako nemaš neke veće ambicije, a vremenom tako bude, dovoljno je da naučiš samo kulturu - istorija antike (bez gramatike) i imaćeš 3 za kraj. :aha:
Latinski jezik predaje još i Nataša. Ona je opuštena skroz. Obično predaje društvenjacima.

Nemački ne učim. Ne bih zanala ništa da ti kažem. :neutral:

Fizičara ima dosta. Mislim da ih je 6. :tiganj: Ako su te plašili nekom fizičarkom, to mora da je Branka Rađenović. :sad2:
Meni ne predaje, ali sam za nju čula sve najgore. Niko ne može da ima veću ocenu od 3. :rida:
Ineče, ona ne voli moderne stvari. Najbolje da se obučeš, kada znaš da imaš čas kod nje, kao prosjak ili penzioner. Tako kažu... :banovati:
Fiziku, takođe, predaje i Gordana Klecovljević, ona je cool, ali mislim da je pred penziju. Predaje mojoj drugarici na društvenom smeru. :cool:
Igić Vladan predaje meni, ali on je tako duuuuuga priča. :manikir:

Ako ti još nešto zatreba, slobodno pitaj. Pozdrav. :kpozdrav:

Iz dužine posta se naslućuje koliko mi je dosadno... :lol: ali bar neko ima neke koristi od toga. :kafa:

Ovaj opis Sonje je tako dooobar,citao sam ga barem 10 puta,i nepogresiv je :D Sonja se moze posmatrati iz 2 ugla:1)matora zena koja ima groooznu narav,i lako se naljuti(los deo nje)
2)ovu njenu osobinu sam skoro video,na kontrolnom,ume nekad,NEKAD,da bude pazljiva tipa pita:"Kako vam ide",itd.Nije ona toliko losa,ali kada se naljuti to je toliko provokantno da...:evil: Npr. 2 casa za redom nas je zadrzala na odmorima,1. put za veliki odmor nam je uzela 10 min,zato sto smo joj "ometali cas",i 2. put nam je uzela pola 10-minutnog,iz istog razloga...

Ovaj opis Sonje je tako dooobar,citao sam ga barem 10 puta,i nepogresiv je :D Sonja se moze posmatrati iz 2 ugla:1)matora zena koja ima groooznu narav,i lako se naljuti(los deo nje)
2)ovu njenu osobinu sam skoro video,na kontrolnom,ume nekad,NEKAD,da bude pazljiva tipa pita:"Kako vam ide",itd.Nije ona toliko losa,ali kada se naljuti to je toliko provokantno da...:evil: Npr. 2 casa za redom nas je zadrzala na odmorima,1. put za veliki odmor nam je uzela 10 min,zato sto smo joj "ometali cas",i 2. put nam je uzela pola 10-minutnog,iz istog razloga...

Има Соња својих момената :mrgreen: али, мислим да је то најобразованија жена која постоји у Земунској гимназији (а и шире), прави интелектуалац... :D

Eh, sada ga ti, Ratko, pretera. Slažem se da je stručnjak, ali i da je najbolja od najboljih - to ne.
Za mene je ona previše ponesena sobom. Te ona je prevodila knjige, te najbolje kritike je dobila, te ovo, te ono . . .

Nabolji predavač, profesor i osoba u profesorskom kolektivu Zemunske gimnazije je Sanja Kaljević. Kome je ona predavala, taj, sigurno, neće poreknuti moje reči.
Zanimljiva je, trudi se da nam sve predoči, duhovita, pravedna, strpljiva. Niko kao ona nije na mene izvršio takav uticaj i zadobio moje iskreno divljenje i poštovanje.

Ne kažem da je ona unikatan slučaj. Ima i ostalih vrlo dobrih profesora, a i onih koji svoje znanje ne znaju da predoče učenicima na interesantan način, a imaju potencijala.

Eh, sada ga ti, Ratko, pretera. Slažem se da je stručnjak, ali i da je najbolja od najboljih - to ne.
Za mene je ona previše ponesena sobom. Te ona je prevodila knjige, te najbolje kritike je dobila, te ovo, te ono . . .

Nabolji predavač, profesor i osoba u profesorskom kolektivu Zemunske gimnazije je Sanja Kaljević. Kome je ona predavala, taj, sigurno, neće poreknuti moje reči.
Zanimljiva je, trudi se da nam sve predoči, duhovita, pravedna, strpljiva. Niko kao ona nije na mene izvršio takav uticaj i zadobio moje iskreno divljenje i poštovanje.

Ne kažem da je ona unikatan slučaj. Ima i ostalih vrlo dobrih profesora, a i onih koji svoje znanje ne znaju da predoče učenicima na interesantan način, a imaju potencijala.

Добро, ето, једна од најбољих :):):) Има у нашој гимназији заиста добрих професора, слажем се :bye: (али има и врло мало оних, кхм, других...)

Back