Yersinia
Primećen član
- Poruka
- 521
Pekara je u prizemlju . . ako budeš došao u gimnaziju, pusti da te miris odvede do nje . . .
Ono je strašno . . .![]()
Чек, чек, сад сам
или стварно тако лепо мирише
или

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pekara je u prizemlju . . ako budeš došao u gimnaziju, pusti da te miris odvede do nje . . .
Ono je strašno . . .![]()
или стварно тако лепо мирише
или

Ti si se spasao.
Lepo mirise, covece . . . Ono ti je mucenje sa predumisljajem.Ti si se spasao.
Ovo ''staršno'' se odnosilo na buduću debljinu. . .![]()
Lepo mirise, covece . . . Ono ti je mucenje sa predumisljajem.Ti si se spasao.
Ovo ''staršno'' se odnosilo na buduću debljinu. . .![]()
Jao da žu-žu im je fantastican a to je pogubno za liniju....![]()

), čeh- informatika, Gordana matu... i to je to za ostale sam cuo E ovaaakooo mozda je malo kasno da ja sad postavljam ko su mi nastavnici ali nisam primetio da su svi isti kao i moji xD( normalno ) tako da evo onih koji se raz: Senka( vec znam sta cete da mi kazete al ajde), čeh- informatika, Gordana matu... i to je to za ostale sam cuo
![]()

Moze li neko da mi kaze nesto o Nadi srpkinji??? (cini mi se da je niste nigde pominjali a ako jeste sorry)
?) јесте строга и захтевна, доста тражи, али није вештица у смислу да неће да ти да оцену коју си заслужио - дакле, према заслугама 
Znaci Trba ima vec vise od 25 god staza. Drz'te gatjeMatis-Avdulaj
Hemija-Trba
Likovno-Zorana
Muzicko -Sanja
Bios-Sargarepica(razredna)
Informatika-Tamara
LAtinski-Sonja
Fizicko -Ljuba
Fizika-Biljana Stojcic
Engleski-Jelka
Ruski-Marijana
Istorija-Tanja
Geos -Mladja
Strucni odgovor . Unapred xvala![]()

E da i imamo prvi kont kod trbe ako se neko seca( znam da nema takvih al ae da pitam xd) sta ce biti msm posto je rekao bice zadaci a samo smo teoriju radili.......... da ne bude ono od prosle god.. O.o
... нема шансе да буде било шта од прошле године ... (који си ти разред?)upisah filozofski, andragogijutix, ne reče nam šta si upisala?
jesi li zadovoljna?
jesam, to sam i planirala, a uskoro cu da vidim da li je
ili 

a pitam da li mozda da nesto sto je bilo u 8 razr... jel strogo ocenjuje i kakve zadatke daje jel ima teorije posto nismo radili nikakve zadatke... -.-'hahha ja sam 1-va godDD msm za trbu pitam sta ce biti ako se secate prvog kont... bar vi sto ste 2 razr sad u cetvrtak ce biti...
a pitam da li mozda da nesto sto je bilo u 8 razr... jel strogo ocenjuje i kakve zadatke daje jel ima teorije posto nismo radili nikakve zadatke... -.-'
... па нема шансе (као прво градиво из 8. разреда и 1. средње није исто, а као друго ниједан професор из гимназије ти неће проверавати научено градиво из основне
)... Оцењује строго тј. како му се ћефне =) али, у сваком случају, ти научи, спреми се и неће бити (већих) проблема. Које тачно градиво сад учите? Је ли оно материја, супстанца, атом, ПСЕ итд?? (ако је то, па, ту и нема задатака; осим ако под задатком не подразумеваш да одредиш број вал. електрона или групу/периоду у ПСЕ
)Има о Сенки (моје мишљење) на претходним странама (3-4 стране уназад)
Чех и Гордана ми нису предавали
Нада (је ли то она црвенокоса?) јесте строга и захтевна, доста тражи, али није вештица у смислу да неће да ти да оцену коју си заслужио - дакле, према заслугама
![]()
E da i imamo prvi kont kod trbe ako se neko seca( znam da nema takvih al ae da pitam xd) sta ce biti msm posto je rekao bice zadaci a samo smo teoriju radili.......... da ne bude ono od prosle god.. O.o

igic svake godine ide na porodiljsko, bez za*ebavanja. ovo mu je peto dete.

upisah filozofski, andragogijujesam, to sam i planirala, a uskoro cu da vidim da li je
ili
je l' razmisljas ti sta ces ili je jos rano?![]()

ali ajde kako zelis... Trenutno radi sa invalidima ali i nije neka plata ako oces nesto pitaj... msm da nije ovde mesto o tome razgovarati 

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:eek
Ja bih za tog čoveka rekla da nema ni kučeta, ni mačeta . . . omg
Tako mali čo'ek, a toliko dece da napravi.![]()

таква је била реакција свих нас кад смо сазнали... баш је добио то пето дете пре једно 2 године
човек воли да се множи па то ти је.. само јадна његова жена 5 трудноћа*9 месеци=45 месеци (скоро 4 године) трудноће 
meni je kontrolni iz hemije u ponedeljak......![]()

Шта фали хемији![]()
![]()

finoJa sam zaboravila da vi, brucoši, krećete u oktobru.
Razmišljam veoma ozbiljno o ETFu.
... i zamišljam sebe sa povećom dioptrijom čim počnem da studiram.![]()
ma valjda ne mora tako da bude 
karikatura od coveka, kao mr. bean je
sa sve onim smekerskim pokretima, jednom kad je bio dan zaljubljenih dodje on: "hajde posto je dan zaljubljenih da pricamo o ljubavi izmedju molekula"
stvarno jadna ta njegova zena, zbog svega.Sioux95:hahaha moja majka je zavrsila andragogijumeni se cini nezanimljivim
ali ajde kako zelis... Trenutno radi sa invalidima ali i nije neka plata ako oces nesto pitaj... msm da nije ovde mesto o tome razgovarati
![]()