Zemunska gimnazija

a zamisli nas koji ovde imamo poduzi staz :) mi smo oguglali na ta pitanja :lol:
bas :lol:
sta ima migel? :) jos malo faks :D

pričalica:
je l su počeli sa propitivanjima za ocenu? još jedno pitanje - ima li ko kontakt sa krstom?
p.s. gde se ide na exurziju u 3. razredu..?
nas maturante (:D) nisu jos poceli, ali zakazuju lagano kontrolne.. imam krstu na fejsu, sta treba? :D nego je l' imas ti facebook? :)

a zamisli nas koji ovde imamo poduzi staz :) mi smo oguglali na ta pitanja :lol:
haha,mogu misliti......:)))
je l su počeli sa propitivanjima za ocenu? još jedno pitanje - ima li ko kontakt sa krstom?
p.s. gde se ide na exurziju u 3. razredu..?

inace,nisu jos uvek,ali pocece ne brini xDD
..........................................................
ide se standardno Budimpesta-Prag-Bec
i oni su se vec vratili tako da se islo :mrgreen:

eee ljudi koja tema moze da bude za prvi pismeni u prvoj godini, predaje mi Sanja Kaljevic..domace smo imali na temu "Pred jednim umetnickim delom" i "Lepota je vidljiva, ali nedostizna i nezadrziva" :)pozz

hahaha,nemam pojma.....ja samo znam da smo mi imali to za lepotu u 8. osnovne a prva tema je bila jedan od pismehin mog druga.........Ariiiione........mislim da je to bila vasa tema,mislim da mi je to Boki pricao :)))
tako da ako si ovde pricaj im xDD :mrgreen:

bas :lol:
sta ima migel? :) jos malo faks :D

nas maturante (:D) nisu jos poceli, ali zakazuju lagano kontrolne.. imam krstu na fejsu, sta treba? :D nego je l' imas ti facebook? :)

ma jok...imala sam, pa sam ukinula.....samo mi još to fali:neutral:...naš'o me i crni ciganin na ovoj planeti i svi hoće da budu prijatelji:eek:..i pobegoh. zato su svi moji na fejsu, pa ću morati da kupm sebi laptop i da se distanciram od njih.
nego, pozdravi krstu....to sam htela da kažem....i - hvala.

ova moja ide preko budimpešte do praga, 6 dana...ne idu do beča, tako da mislim da je to povoljnija tura...već su drugo veče u pragu i tamo ostaju par dana.
p.s. ali, što je skupoooo....:roll:

hehe,zato smo mi pametna deca nas 140 drugaka ide sa Mladjom za 4000 na Borsko jezero....inace 3 dana 2 nocenja,a preko skole je bilo 12 000 ( i to korektorom prepravljeno sa 8 900) 1 nocenje a 2 dana......strasno.......:))))
bice ludo i nezaboravno :mrgreen:

steta sto ne idu do beca, predivan je grad, ali opet lepo je sto ce imati vise vremena u ova druga 2 grada, da sve obidju i da se lepo provedu, a da ne crknu u putu pritom :)

ma, do beča može i ovako, jer imam tamo sestru od tetke koja nju obožava....mislimda je bolje da se pozicioniraju u jednom gradu i da ga koliko-toliko upoznaju...mada se zna šta je najvažnije na exurziji.....:lol:

hehe,zato smo mi pametna deca nas 140 drugaka ide sa Mladjom za 4000 na Borsko jezero....inace 3 dana 2 nocenja,a preko skole je bilo 12 000 ( i to korektorom prepravljeno sa 8 900) 1 nocenje a 2 dana......strasno.......:))))
bice ludo i nezaboravno :mrgreen:

sa mlađom je nezaboravno i 15 minuta, ako mu ih intezivno posvetiš......jednom je i ona išla sa mlađom u neku peščaru, kaže da ih je smorio samo tako....

A jooooj,ludnica!!! :zurka:
Mladja je extra lik....:worth::super:
Isli su i Bauk-mata,Milos i Sofija-fizicko,Ranilovicka-biologija i Minja-psihologija... Sve likovi... Jedino Milos je bio problem... :roll::D
Bili smo na Borskom jezeru,iako jezero nismo ni videli... xDDD:mrgreen:
Hotel,hrana-socijala:thumbdown:,ali nama i nije bilo vazno... ;)
Bilo nas je oko 150 jos su isli i par njih iz Sportske,pravne,moca....

A jooooj,ludnica!!! :zurka:
Mladja je extra lik....:worth::super:
Isli su i Bauk-mata,Milos i Sofija-fizicko,Ranilovicka-biologija i Minja-psihologija... Sve likovi... Jedino Milos je bio problem... :roll::D
Bili smo na Borskom jezeru,iako jezero nismo ni videli... xDDD:mrgreen:
Hotel,hrana-socijala:thumbdown:,ali nama i nije bilo vazno... ;)
Bilo nas je oko 150 jos su isli i par njih iz Sportske,pravne,moca....

:D ko je taj milos? oO

Back