mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
a zamisli nas koji ovde imamo poduzi staz
mi smo oguglali na ta pitanja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
basa zamisli nas koji ovde imamo poduzi stazmi smo oguglali na ta pitanja
![]()
nas maturante (pričalica:je l su počeli sa propitivanjima za ocenu? još jedno pitanje - ima li ko kontakt sa krstom?
p.s. gde se ide na exurziju u 3. razredu..?
Eeee,bio si u pravu,hahaha,114 nema tablu... xDDDDDD![]()
fasper (tj bivsi defektoloski), smer prevencija i tretman poremecaja u ponasanjuTix... šta planiraš da upišeš...????? :-)
haha,mogu misliti......a zamisli nas koji ovde imamo poduzi stazmi smo oguglali na ta pitanja
![]()
je l su počeli sa propitivanjima za ocenu? još jedno pitanje - ima li ko kontakt sa krstom?
p.s. gde se ide na exurziju u 3. razredu..?
a zamisli nas koji ovde imamo poduzi stazmi smo oguglali na ta pitanja
![]()
eee ljudi koja tema moze da bude za prvi pismeni u prvoj godini, predaje mi Sanja Kaljevic..domace smo imali na temu "Pred jednim umetnickim delom" i "Lepota je vidljiva, ali nedostizna i nezadrziva"pozz
bas![]()
sta ima migel?jos malo faks
nas maturante () nisu jos poceli, ali zakazuju lagano kontrolne.. imam krstu na fejsu, sta treba?
nego je l' imas ti facebook?
![]()
ide se standardno Budimpesta-Prag-Bec
i oni su se vec vratili tako da se islo![]()
ova moja ide preko budimpešte do praga, 6 dana...ne idu do beča, tako da mislim da je to povoljnija tura...već su drugo veče u pragu i tamo ostaju par dana.
p.s. ali, što je skupoooo....![]()
ova moja ide preko budimpešte do praga, 6 dana...ne idu do beča, tako da mislim da je to povoljnija tura...već su drugo veče u pragu i tamo ostaju par dana.
p.s. ali, što je skupoooo....![]()
steta sto ne idu do beca, predivan je grad, ali opet lepo je sto ce imati vise vremena u ova druga 2 grada, da sve obidju i da se lepo provedu, a da ne crknu u putu pritom![]()
hehe,zato smo mi pametna deca nas 140 drugaka ide sa Mladjom za 4000 na Borsko jezero....inace 3 dana 2 nocenja,a preko skole je bilo 12 000 ( i to korektorom prepravljeno sa 8 900) 1 nocenje a 2 dana......strasno.......)))
bice ludo i nezaboravno![]()
sa mlađom je nezaboravno i 15 minuta, ako mu ih intezivno posvetiš......
pricalice
e ljudi jel sanja kaljevic menja teme za pismeni drugi odeljenjima ako nemaju istog dana?
kako je bilo?Ljudi,sutra mi idemo na nazovi "ekskurziju",tj. trodnevni izlet sa Mladjom....))
kako je bilo?![]()
A jooooj,ludnica!!!
Mladja je extra lik....
Isli su i Bauk-mata,Milos i Sofija-fizicko,Ranilovicka-biologija i Minja-psihologija... Sve likovi... Jedino Milos je bio problem...
Bili smo na Borskom jezeru,iako jezero nismo ni videli... xDDD
Hotel,hrana-socijala,ali nama i nije bilo vazno...
Bilo nas je oko 150 jos su isli i par njih iz Sportske,pravne,moca....