e'o ovako....idemoo Cecoo........jedna od najboljih profesorki provereno 1000000000%
Radjenovicka,ubije te pogledom i jeste stroza (bar tako ona kaze) ali mi smo je na kraju godine molili da nam bude i sledece ali nece biti.......znaci zena je car,toliko smo se smejali njenim komentarima i tako tome....i naravno sladoledu od karamele.....super je,na kontrolnima uvek kaze koje su oblasti (zadaci samo budu) i uvek da iste ili slicne zadatke....dalje....Danica...ja ne znam za vas,ali ona je meni strasno gotivna,jedino sto bi malo mogla bolje da objasnjava posto je svaka druga rec mmmm,ovaj....aaa....itd.....ali je u principu super,i to sto Tarja kaze u svesku (crna svescica (notes) malih dimenzija,al' debela k'o i sam pakao...u njoj,apsolutno sve,ovaj dan pobegao ne znam/nisam spreman/jedan kec.drugi,treci deseti,i druge ocene.........al' ja sam se uvek izvlacila mozda sam 2 puta odgovarala ........

koliko ja znam za Mladju on je super profesor,nama predaje Sanja,ok je........dobra je i sto se tice predavanja i pitanja.......uvek pita usmeno,sem na kraju god kad ne stize bas sve pa onda kao ajde jel hocete kontrolni,ali sve je to lako,ide oblast po oblast nema mesanja i tako toga......
za srpski...verovatno ce ti predavati Bosko,nama je predavao i onda posto se pokazao kao najbolje kvotirani (hahaha) pa su odlucili da od sada uzima prvake,i iskreno on je zaista najbolji profesor,sa njim nam je bila takva bleja,a uvek nesto novo naucis......stalno nam je preporucivao knjige,i donosio pa citao neke odlomke,komentarisao.......jaooo ma extra je,bas ce mi nedostajati njegovi dvocasi......

vidi optimiste...........hahahahahahahahaha,znas....mozda ako okrenes tu 5 (dobijes 2 naravno) e onda si u pravu........

to je sve od mene