Zemunska gimnazija

hvala pricalice...:)
migel, slicnu pricu cujem od sestre (i ona je '90.) ako ce ti biti lakse, misli na sve subote koje cemo odradjivati :dash: :) drago je i nama sto je tebi bilo lepo ...onako....bas :p :D

e, je l' vam sad lepo, a? :D

ja sam prvo osam:)))
i razredna mi neka stokic...zaboravih kako se zove:)

ako je hemičarka, ona živi u prizemlju u našem ulazu u bloku...ne znam je kao profanku, ali kao komšinica je korektna (verovatno ne poznaje moje starije dete :sad2: )

Poslednja izmena:
e'o ovako....idemoo Cecoo........jedna od najboljih profesorki provereno 1000000000%
Radjenovicka,ubije te pogledom i jeste stroza (bar tako ona kaze) ali mi smo je na kraju godine molili da nam bude i sledece ali nece biti.......znaci zena je car,toliko smo se smejali njenim komentarima i tako tome....i naravno sladoledu od karamele.....super je,na kontrolnima uvek kaze koje su oblasti (zadaci samo budu) i uvek da iste ili slicne zadatke....dalje....Danica...ja ne znam za vas,ali ona je meni strasno gotivna,jedino sto bi malo mogla bolje da objasnjava posto je svaka druga rec mmmm,ovaj....aaa....itd.....ali je u principu super,i to sto Tarja kaze u svesku (crna svescica (notes) malih dimenzija,al' debela k'o i sam pakao...u njoj,apsolutno sve,ovaj dan pobegao ne znam/nisam spreman/jedan kec.drugi,treci deseti,i druge ocene.........al' ja sam se uvek izvlacila mozda sam 2 puta odgovarala ........ :mrgreen:
koliko ja znam za Mladju on je super profesor,nama predaje Sanja,ok je........dobra je i sto se tice predavanja i pitanja.......uvek pita usmeno,sem na kraju god kad ne stize bas sve pa onda kao ajde jel hocete kontrolni,ali sve je to lako,ide oblast po oblast nema mesanja i tako toga......
za srpski...verovatno ce ti predavati Bosko,nama je predavao i onda posto se pokazao kao najbolje kvotirani (hahaha) pa su odlucili da od sada uzima prvake,i iskreno on je zaista najbolji profesor,sa njim nam je bila takva bleja,a uvek nesto novo naucis......stalno nam je preporucivao knjige,i donosio pa citao neke odlomke,komentarisao.......jaooo ma extra je,bas ce mi nedostajati njegovi dvocasi......

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
:cepanje::cepanje::cepanje:
vidi optimiste...........hahahahahahahahaha,znas....mozda ako okrenes tu 5 (dobijes 2 naravno) e onda si u pravu........:hahaha::hahaha::hahaha:

to je sve od mene

Ti si verovatno jedina koja kaze da je Radjenovicka car od zene.Ona je najveci olos koji postoji,dvolicna glupaca koja nema pojma sa fizikom,a glumi neku strogocu.Mladja je lik,uvek je pijan ko i Trba iz Hemije,ali su ok.Stokicka iz hemije je najpogubljenija zena koju znam.Samo igra kladzu i nikad ne zna koji je dan,a kamoli u kojoj ucionici ima cas.Uglavnom,Zemunska gimnazija mi se bas ogadila za ceo zivot.

Ti si verovatno jedina koja kaze da je Radjenovicka car od zene.Ona je najveci olos koji postoji,dvolicna glupaca koja nema pojma sa fizikom,a glumi neku strogocu.Mladja je lik,uvek je pijan ko i Trba iz Hemije,ali su ok.Stokicka iz hemije je najpogubljenija zena koju znam.Samo igra kladzu i nikad ne zna koji je dan,a kamoli u kojoj ucionici ima cas.Uglavnom,Zemunska gimnazija mi se bas ogadila za ceo zivot.
e jel ti i dalje ides u zemunsku?

šta znači ovo boldovano?
a mlađa....hah! znači to kod njega nije u redu....videla sam da je...malko čudan. :lol:

Meni ce zemunska ostati u najlepsem secanju... ti si jedna od retkih koji se zale. Verovatno jednostavno ne umes da se uklopis...

Posto si citirao mene,a pise da mi je pol muski,ne znam sta znaci ovo jedna(valjda jedan,bio sam musko kad sam zadnji put proveravao).A to da se nisam uklopio,to nema veze s vezom.Drustvo je super,ali su neki profesori debili i samo zato sam otisao.Prvenstveno zbog radjenovicke i glupe Knezevicke iz srpskog,koje su me #ebale od pocetka,da to nije normalno.Bolje bezati dok mozes,neko da mentalno odlepis.

:hahaha:
Nisam veruj mi,citav moj razred to misli..........Zena nas je zavolela,a i mi nju,molili je da nam ostane profr........kod nje uvek znas na cemu si (makar je tako sa nama bilo)....
bas sam juce pricala sa drugom,koji i nije bio nesto posebno dobar (mada realno niko nije xD ) na njega se tu i tamo povremono drala i sve,ali on meni sinoc kaze,jaooo kako mi je zao sto je ona otisla bila je najbolja.......... :mrgreen: mi je volEmo xDD

i skontali smo da je jedino nama govorila neke stvari koje voli koje ne voli.......i tako taj tip..........nama jeste bila car :))))

(mi smo neodoljivi,xDDD kako da nas ne zavoli covek xDDDD ):hahaha:

I krenuli smo....Srecno svima!:mrgreen:
Otisao Klacar,hahahhahahaha,jeeeeej! :klap::super:Samo da je on otisao i bice sve ok.... Nema goreg od njega....:confused:
Fiziku nam ne predaje Radjenovicka vise,nego Biljana Stojcic....???
Nikad cula....Ali izgleda kao da blazu nismo mogli da ubodemo.....;)
Matematika.....Nema Smrde,sad nam je Naum......... ???? Cini mi se da je lik...:D
Biologija...Sad nam vise nije Ranilovicka,nego Tanja Ivkovic...... E zena je takve izvale imala vec prvi vas..... xDDDD:hahaha:
I hemija...A jooooj,nema Cece :( .... Sad nam je Trbojevic......Ne znam bas da je na dobrom glasu......:think:

I krenuli smo....Srecno svima!:mrgreen:
Otisao Klacar,hahahhahahaha,jeeeeej! :klap::super:Samo da je on otisao i bice sve ok.... Nema goreg od njega....:confused:
Fiziku nam ne predaje Radjenovicka vise,nego Biljana Stojcic....???
Nikad cula....Ali izgleda kao da blazu nismo mogli da ubodemo.....;)
Matematika.....Nema Smrde,sad nam je Naum......... ???? Cini mi se da je lik...:D
Biologija...Sad nam vise nije Ranilovicka,nego Tanja Ivkovic...... E zena je takve izvale imala vec prvi vas..... xDDDD:hahaha:
I hemija...A jooooj,nema Cece :( .... Sad nam je Trbojevic......Ne znam bas da je na dobrom glasu......:think:

umorna sam kao djavo ali vredelo je.........
bilo je taaako dobro...........znaci straasno su mi nedostajali,a profani se skoro svi promenili........Anja vam ih je navela ovde......
inace psihologiju nam predaje neko novi jos nije stigao......
ijaoooooooooooooooo,Anja goodbye...............
profesorka matematike po zelji xDDDDDDDDD :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ljudi, ubola sam Iliju... On je uzeo samo jedno odeljenje mog razreda... tj. moje odeljenje... Koji baksuz... Nadam se najboljem... uprkos svemu...
Anja, da li je taj SMRDA Ilija ili neki drugi profan što predaje matu ?
SAMO JEDNO PITANJE... Da li neko zna za Vladana Igića... Fizičara...? Da li je to onaj mršavi, mladi....??? Ili sam to ja sve pomešala???

P.S. Meni sad predaje biologiju ta Ranilovićka...

POzzz svima... Najbolje bi bilo da odpočetka ređamo dobre ocene... Puno sreće svima.... Pozzz Pozzz Pozzz

hahaha smrda je zensko, i da, predaje matu :) a igic je onaj mali smesni fizicar :) kod njega je sve relativno... :lol: mozes da ga ubedis da ti da bilo koju ocenu ako te gotivi, a ako te ne gotivi moze i da ti ne prizna tacan zadatak. :neutral: kakvo ti je drustvo (jelena)? :)
@anja
naum...blago vama. kod njega je samo vazno da ste fini i da ne bezite sa casova. kontrolni su mu uglavnom laki, ako vezbas kad treba imas opusteno 5, a inace stalno izvaljuje nesto i filozofira..da ne pricam kakav je smeker ;):lol:

hahaha smrda je zensko, i da, predaje matu :) a igic je onaj mali smesni fizicar :) kod njega je sve relativno... :lol: mozes da ga ubedis da ti da bilo koju ocenu ako te gotivi, a ako te ne gotivi moze i da ti ne prizna tacan zadatak. :neutral: kakvo ti je drustvo (jelena)? :)
@anja
naum...blago vama. kod njega je samo vazno da ste fini i da ne bezite sa casova. kontrolni su mu uglavnom laki, ako vezbas kad treba imas opusteno 5, a inace stalno izvaljuje nesto i filozofira..da ne pricam kakav je smeker ;):lol:

Društvom sam zadovoljna... za sada... Ne poznajemo se... Ali, koliko mi se čini su svi generalno ok...
:hahaha: Smrda žensko... ! ! ! Msm... Ja sve što je negativno i ima veze sa matom prepišem NADALEKO ČUVENOM ILIJI...
Trebalo je da prisustvujete sceni kada nam je razredna čitala profesore... I kada je pročitala profesora matematike... Svi onako stidljivo... UUUUFFFF... Žena u šoku...

@jeca-smile
biljanu ne znam, a avdulaj je bas dobar, mada voli da proziva, posebno glupu decu i one koji su upali preko veze. kao profesor je strog, i dok je meni predavao svi smo morali da izlazimo na tablu redom, pa onda moras da budes u toku (dok si kod nauma miran cele godine :D) a predavao u mi je prvoj, i evo sad ponovo. jedva cekam da vidim da li se promenio :lol:

@jelena
haha igic na youtube..daj link :D

@anja
s trbom ne mozes nikako ni da hoces. dvojka se lako dobija, ali pretpostavljam da ti hoces nesto vise...cak iako znas za 5, moze da ti da 3 tek tako :lol: ali ipak uci, isplati se na kraju.. :think: i ne moras da se trudis da pratis na casu, uci samo iz knjige, jer on nema pojma sta prica.

meni ta bojana tijanic nije predavala, a cula sam samo da je ok.

Back