Zemunska gimnazija

znaci, vukosava ume dosta da trazi. jeste fer, ali stvarno ima da mrachi i da trazi.
a bio ja u petak u suprotnoj smeni da pozdravim ortake i vidim one klinke prvakinje...ccc....jebachice skroz :D znaci bale su mi krenule....joj postajem pedofil...sad 92, a sutra '93 a onda '94....ma nema veze :P

Ukiii,covece,sta se to desava sa tobom,pojavljujes se u 'iljadu varijanti? :-D :-D
Maaa jooookkk,na Zvezde granda sam isla jos pre,
sad sam probala nesto manje ozbiljno,na glumu :p
nisam. . .jos :D

eee,krzto,krzto,one ti sigurno ne slusaju ostrvski rok . . .:o :D :D

uki ima poremecaj lichnosti, jadan.
e majke mi sad su svi postali pedofili :lol:, ovi moji iz osnovne mi prichaju: jao znash kakve su pi*ke (izvinite na recniku), za ribe 93 i 4. lol. vidim dva blejacha na klupi, prolazi riba sine 2000-to god i oni bale. ali valja se, znate, kad neko ne mozhe da smuva ribu svoje god. onda ove male dobro dodju.
sophi, javi nam rezultate. :D za zvezde granda...a ti pokushaj, pa...

kazhesh Jebachice a...?pa su bolje nego ove ''nashe'' :lol: ....mislim, el se isplati ponavljati razred :lol:...soph,glooma manje ozbiljna od zvezde granda :shock: :shock: ....kad je grand u pitanju imash moju podrshku....ocu da kroz par god, kad snimish album, ja faca izadjem pred ortake i kazhem , da da ja sam sofdzu(ako imash neki bolji predlog za umetnichko ime reci) ''poznavao'' 8)
kako se bre pojavljujem u 'iljadu varijanti pa ovde sam god dana a tek sam sad promenio nick :? ...
alo tix,mishu,nemoj ti mene da nazivash jadnichkom :twisted: da ne bi morao opet da pretim :twisted: ......idi tamo chitaj deklinacije :P

Mao Tze Tyng:
danas je 'ladno ponesi kapu da ti se ushi ne smrznu a i......vrlo lako bi mogla da ostanesh bez njih :lol:
avatar ti je cool....a matora bruka o chemu se ovde pricha i meni su se smuchili.... 8)

ja se dosada jedino mojoj kevi nisam smuchio :D , a i ona je u zadnje vreme pocela da dobija iznenadne izlive besa...

Back