Zemunska gimnazija

Ajde malo "abi in malam rem" sa latinkom! :D

Koji vam je omiljeni film/knjiga sa Poaroom??? Meni su: "Ubistvo na Bozhitj" :), "Smrt na Nilu", "Ubistvo u Orijent-ekspresu". Koliko se setjam. :) Prochitala sam ih milion. :D

:D :D :D

Jao, znam! Onaj lik shto je navodio druge da pochine zlochin. Poaro je izvrshio samoubistvo na kraju, zar ne? Mnogo, mnogo dobra knjiga. Eto josh jedne omiljene! :D "Ubistvo u Orient expresu" mi se chak malo smuchilo, chitala sam je x puta i gledala film isto toliko. Shta mislish o gospodjici Marpl? :D

Potpuno se slazhem za Mucke. Ne mogu da verujem da su nekim ljudima smor! Jedna od najjachih epizoda mi je kad sluchajno kidnapuju sina onog bogatasha. Gari! :D :D :D

Da, isla sam u Branka :), ali Krsta i ja smo bili u razlicitim smenama. Najjaca skola. :D Klizaliste je na teritoriji Uzicke :D, tako da nisam nikad bila. A sto se tice tvoje matorosti :), slazem se sa Urosem! A i nisi toliko matora...
Ucim ruski (i obozavam ga), tako da ne znam nista o francuskim i nemackim odeljenjima. :(

Urose, sto ne ides "na ulicu"? Gde zivis?

LIK NE RAZUME RIVALSTVNO MEDJU BLOKOVIMA :O :O :O
neka ga neko odvede na prezentaciju ili napise referat o tome jer ja nemam vremena da ceo zivot objasnjavam tu preopsirnu temu.Sto me nisi slusao kad sam govorio mili? Sram da te bude :kolutamocima:

urosh91:
hmmm e Titjo, zhivim u stanu :D :D :D ma idem ja ''na ulicu'' ,kako bre da ne idem :) ?!?! a ti shto ti ne idesh :D?!? stani pa shta ako je klizalishte na teritoriji Uzhichke ? rivalstvo izmedju blokova ,ne razumum :D

U stanu...bas si me sad zjb. :D U KOM SI BLOKU? Elem, iako vise ne idem u Branka, mrzim Uzicku, sve koji idu ili su isli u nju i sve sto ima veze sa njom. :D Ma i ne moras da razumes, to je neka nasa tradicija. Evo Krsta zna o cemu pricam, right??? E tebra jesi isao na pegle sa Uzickom?

Da, Dado, predaje mi Marijana. Tebi? Ona je jedina normalna profesorka od svih koje mi predaju. :)

tix:
U stanu...bas si me sad zjb. :D U KOM SI BLOKU? Elem, iako vise ne idem u Branka, mrzim Uzicku, sve koji idu ili su isli u nju i sve sto ima veze sa njom. :D Ma i ne moras da razumes, to je neka nasa tradicija. Evo Krsta zna o cemu pricam, right??? E tebra jesi isao na pegle sa Uzickom?

Da, Dado, predaje mi Marijana. Tebi? Ona je jedina normalna profesorka od svih koje mi predaju. :)

ja bas ne mrzim Uzicku.Imam dosta dojajnih ortaka tamo.

E,peoples?
Ja sam od sutra pa nadalje in hospital,imam manju hirusku intervenciju,ne brinite,nisu silikoni,xexexe,tako da se cujemo za par dana,kad ozdravim,kiss for all!!!!!!!!!
I,da,Tico,Marijana i nije bas najnormalnija,veruj mi.........:-)

Matora, hvala na komplimentu da smo super kids. :) Ti si super kid u dushi. :D Nego, jel i ti navijash za partizan???
Sta, Krsto, ti si kao neki vatreni zvezdin navijach? Jbt, mene bi se Initjka odrekla da navijam za partizan. :)
Dado, srecno...:) Drzimo ti palceve sta god da je u pitanju! Kad se vratis, reci mi pliz sta fali Marijani. Cisto da znam sta me ceka...

Aaa, South park je poceo... :D

Back