Zeljko Pantic

Ма краљина, поштен и непоткупљив само вучићевим лопинама може да смета.
Cekaj....
Polako....
Do pre par godina je itekako podrzavao Vazuru, slikao se sa Anom Brnabic.... Sve dok je bilo love za njega.

Onda naorasno postao "opozicija"????

Da li se ikada zapitas zasto su na Ju Tjubu naprasno, netragom nestale mnoge epizode njegove emisije " Dodjite na stadion" iz tog perioda????

Pokusaj pranja biografije par ekselans.

Da li se ikada zapitas zasto su na Ju Tjubu naprasno, netragom nestale mnoge epizode njegove emisije " Dodjite na stadion" iz tog perioda????
.
Нестале су јер га је Вучићева Арена пријавила за кршење ауторских права због објављивање (њихових) снимака као илустрацију својих коментара.

Највећи део снимака урадио је са својом екипом, али се Арена позвала на уговор са ФСС по којем нико други нема право да било шта снима и објављује.

Он се жалио јубиту (који је јубиту Србија (гугл као власник), мош мислити) и већина материјала је враћена, један мали део је и даље под спором ево већ пар година.

Сјајно води емисије и није чудо што има гледаност какву не могу да постигну ни емисије у које се улаже озбиљан новац.

У нашој каљузи спортског и сваког другог новинарства Жељко Пантић се издваја као редак глас у потрази за истином.

.

.
Нестале су јер га је Вучићева Арена пријавила за кршење ауторских права због објављивање (њихових) снимака као илустрацију својих коментара.

Највећи део снимака урадио је са својом екипом, али се Арена позвала на уговор са ФСС по којем нико други нема право да било шта снима и објављује.

Он се жалио јубиту (који је јубиту Србија (гугл као власник), мош мислити) и већина материјала је враћена, један мали део је и даље под спором ево већ пар година.

Сјајно води емисије и није чудо што има гледаност какву не могу да постигну ни емисије у које се улаже озбиљан новац.

У нашој каљузи спортског и сваког другог новинарства Жељко Пантић се издваја као редак глас у потрази за истином.

.
Izvini ali to nije tacno.

Nestale su samo emisije u kojima na sav glas hvali Vazuru, Vucelica i vlast. Pa imas njegove fotografije gde se ljubi, grlo sa Anom Brnabic....ovde na forumu.
Sve druge emisije uredno stoje a problem sa juntjubom ne novijeg datuma i nema veze sa tim.
Od prve do poslednje sem tih 100 -150 iz perioda velike ljubavi prema Vazuri i SNS su i dalje na ju tjubu. Proveri. Sta? Tu su sve emisije u kojima naprasno pljuje vlast (kao i prethodne) a fale samo one "iz sredine" gde su mu usta puna lepih reci i za Vazuru i za Vucelu i za Vucica i to zbig spora sa "Vucucevom" Arenom???? Izvini alo zaista idiotizam.

Klasican pokusaj pranja biografije.

Zeljko je jedan bolesnik u rangu Jovane Jeremic ili Andjusa. Teoreticar zavere poput Nestorovica. Folirant poput Sarape i Vucica.
Drugim.recima, Zeljko Pantic je melem za dve kategorije gledalaca
- Deo Grobara koji nisu u stanju da razmisljaju svojom glavom i kojima je potrebno da neko drugi bude kriv za sunovrat kluba
- Zvezdase koje usrecije sunovrat partizana i koji usled nedostatka prikazivanje serije Mucke ili slicnog humoristickog sadrzaja na TV, traze laku zabavu da se siti ismeju Zeljkovim nebulozama.

Poslednja izmena:
Пантић је неурачунљив лик који често каже истину и онда му људи верују све остало што каже јер своје неке фатаморгане у које он лично заиста верује упакује са неком реалном истином и то онда људи због тога лако прогутају, а у ери јутјуба и разних бака прасета није тешко привући публику ако имаш лудачке наступе од којих се прави десетине мимова и тако добијаш неку публику која је ту више из забаве него што те схвата озбиљно. Фазон Мирољуб Петровић. . Ко се не сећа како се лизао са дебелим професором, Илиевим, Вазуром, Вучелом и осталима тај може да има нормално мишљење о њему али Пантић је од њих прво правио некакве спасиоце клуба, а онда кад су га избацили из клуба окренуо је плочу и лепо упаковао причу широким масама да себе представи као жртву, да су издали и њега и клуб и слично, као да су за његово време били исправни гле ккурца. И он и Анђус су лудаци своје врсте и њих може озбиљно да схвати само неко ко баш ништа не прати или ко је баш глуп. Наше спортско новинарство је један комплетан циркус.

Poslednja izmena:
Поређење са Јованом Јеремић и Анђушом није одговарајуће. Јована је појава која служи сврси онима који је форсирају. У земљи Србији има одличних водитељки по бројним медијима, баш одличних, но на жалост ова појава постала је еталоном за медијски простор.
Анђуш је медијска спонзоруша који ће мантрати наручену мантру и за коју ће бити кеширан или ће имати користи. Не пратим га одавно, јер ту осим те наручене мантре, гдје чим зине знам наставак, се нема шта чути.

Овај паћеник свињске главе који се одазива на име Жељко је поодавно оболио од мржње према одабраним у његовом поимању негативцима. Ирационална мржња је заје.бана болест, кад узме маха то се више не контролише па је довољно да неко нешто учини, каже или може бити не учини ништа, а по овом паћенику морао је, да се нађе на удару хистеричног блаћења, као што се нашао од скора на удару и Јокић и фамилија му.

Било би добро да остане у сфери политике, има тих паћеника који мрсомуде о политици колико ти душа жели, но ова гротеска оптерећена неким гадним комплексима се трпа у област спорта гдје се упире огавним конструкцијама облатити многе спортисте или стручњаке који су се доказали на спортском пољу и који су нацији знали доносити и радости.
Његове "осврте" везано за фудбал нисам никад погледао, ту заиста не знам да ли и колико уопште познаје материју, али паћеник се трпа и у кошарку, о којој апсолутно појма нема, не зна чак ни основне ствари које зна свака домачица која гледа утакмице у паузи између дневних обавеза. Али зато има порив малициозним опаскама попљувати селектора Пешића, српске кошаркаше, рецимо Теодосића, Мицића или Аврамовића, чак и онда када наша селекција остварује успјехе. Самим тим није само болесник, него и љигавац којег изгледа гадно дрма србофобија.

Прејадан створ. апсолутно ми је непојмљиво да иоле мислећи човјек, какве год имао моралне, политичке и ине свјетоназаре и којем год клубу нагињао може имати разумијевања, да не кажем симпатија, за ову гротеску.

Cekaj....
Polako....
Do pre par godina je itekako podrzavao Vazuru, slikao se sa Anom Brnabic.... Sve dok je bilo love za njega.
Onda naorasno postao "opozicija"????
Pokusaj pranja biografije par ekselans.
Најбоље да баталиш Жељка и останеш код Пинка и Информера, није ово за тебе.

Ће нас зарази све туђмановском пропагандом а тек смо живнули мало.
Освета је слатка а не гоји.png

.
Ово је баш кренуло, па да не остане без одговора.

Дакле, емисије Жељка Пантића почео сам да пратим негде од 2019. До тада врло ретко, једну у три-четири месеца.

Више сам гледао Анђуса на Коперникусу где је имао сјајне емисије, а по повратку са "службеног пута" емисије које прави су буквално неподношљиве.

Елем, Жељко Пантић је у то време био једини медиј који се бавио позадином збивања у спорту који је, као и све остало узурпирао Навијач до непојмљивих размера (како сам каже, телефоном позива играче, о управама да и не говоримо).

Цела ствар је експлодирала када је откривен штек Вучићеве гарде на стадиону Партизана где су "гардисти" оптужени за грозна убиства. Из Партизана су избачени он и проф. Вулетић који су тада објавили да је Вучић из Кине (где је био у државној посети) у 3 сата ујутру по тамошњем времену звао Вучелића, замерио му што је Партизан победио Раднички и освојио првенство и запретио да ће због тога "сви лоше проћи".

Овај скандал над скандалима ни један медиј у Србији није ни покушао да истражи, што би се од независних медија очекивало, већ су све спортски прећутали.

Од тада не пропуштам ни једну емисију.

На моје мишљење могу да утичу само чињенице и то је разлог што погледам и емисије у којим се излаже и нешто са чиме се не слажем.

У неким стварима смо дијаметрално на супротним странама. Рат у Украјини, његов еврофанатизам и сл. У погледу ове распале власти скоро да се потпуно слажемо.

Што се "прања биографије" тиче и ја уклоним све трагове пријатеља који су ме у животу разочарали, па не видим да је то прање биографије.

Да је остварио неку корист, као што је Вучић зарад сопствене користи издао Шешеља, могло би да се замери, овако је смешно.

Са овом службеницом ЦИА фронт офиса, угашеног УСАИД направио је селфи јер су се одраније знали, вероватно када је сарађивао са америчком амбасадом и то о њему и његовом моралу ништа не говори.

Много више би добио да је остао у добрим односима и са њом и са влашћу, али се жестоко успротивио и није дигао све четири у вис, као што је Анђус урадио.

Ово су моји разлози, а има и наставак, нешто касније.

.

Poslednja izmena:
.
Напад на његову емисију на јубиту извршен је у јеку афере са "Вучићевом гардом" убица који су имали свој штек на стадиону Партизана.

Тада му је угашен налог под изговором кршења ауторских права.

Јавио се на његовом сајту данас.тв неки корисник са очигледно инсајдерским информацијама, па преносим шта је тада написао:

May 11, 2021 at 9:34 pm
Čovek koji koči vas nalog na jutjubu da se vrati, zove se Mićan. Šef internet tima SNS. Vodi mnogim poznatim naloge, administrator društvenih mreža za Srbiju. Između ostalih i Filip Stevanović mu plaća da mu vodi Instagram, pa starlete iz Zadruge. Ogroman novac on zarađuje od toga. Vaš problem zove se Mićan.
-------------------------------------------------------------------------
May 13, 2021 at 11:25 pm
Drugi bitan čovek u toj hobotnici je Ljuban Kovačević. IT stručnjak. I on zapravo vodi naloge Filipa Stevanovića i starleta iz Zadruge. Preciznije Tare Simov koja je još pre nekoliko meseci imala incident tamo jer je udarila jednu drugu učesnicu, da bi tek pre nekoliko dana bila izbačena pošto je ponovila isti incident. A Ljuban je uspeo da nekoliko desetina hiljada komentara koji su se objavljivali protiv nje na zvanicnom jutjub kanalu Zadruge pri tom prvom incidentu, briše u samom začetku. Iako on ne vodi taj kanal, što je posebno zanimljivo. Pogotovo što na zvanični kanal Zadruge pristižu milioni komentara u toku jednog meseca. E sad zamislite kakav on posao uspeva da odradi i koliki je njegov uticaj na jutjubu?! Vas DCC nalog očigledno je ugašen prema Mićanovom nalogu ali je egzekutor bio Ljuban, koji je pritom i inženjer nadležan za društvene mreze. Sve ove podatke ćete naći u dva klika. Dužan sam bio tu ispravku. Mićan jeste na vrhu piramide ali Ljuban je taj koji izvršava poslove direktno. I najzahtevnije zadatke. Malo sam permutovao imena posto su slična ali Vi svakako u emisiji i niste pomenuli Filipa Stevanovića i starlete. Uspeo sam da ispravim grešku na vreme. Do duše minimalnu, jer je reč o istoj organizaciji.
May 16, 2021 at 8:35 am
Još jedna info. Ne moraju Ljuban i Mićan nužno da vam obore kanal da bi vam naštetitili. Pričam o ovom drugom kanalu. Oni mogu da smanje ili prepolove broj pregleda. Da taj broj prikažu u jutjub analitiku i da se vaša zarada na osnovu toga smanji. Tako mnogi izgube energiju i entuzijazam da rade nove klipove, što je efekat koji oni žele da postognu. Da i oni koji gledaju pomisle da to niko ne gleda. Gašenje drugog kanala bilo bi previše upadljivo, tako da postoje i druge metode koje oni znaju i mogu da sprovedu a čini se da to i jeste primenjeno na vašim poslednjim emisijama koje beleže pad, a s druge strane imate mnogo komentara, što je veoma neobično i nije u usklađeno jedno sa drugim.
May 16, 2021 at 9:32 pm
Vrh Telekoma a i neki koji su mozda niže u hijerarhiji itekako znaju kako je vaš kanal ugašen i kako je bio pod sporom 6 meseci. U pitanju je opklada između direktora Zorana Panjkovića i tri komentatora sa iste televizije, da će da vam ugase kanal. Panjković je rekao u roku od par dana da će vam ugasiti kanal a komentatori Nenad Milovanović, Miloš Miličević i Goran Svilar su tvrdili da to neće ići tako lako jer su bili uvereni da urednik Ivan Radulović neće poslati prijave i da Arena svakako nema osnov, ali su bili za to da se pokuša, jer ta tri komentatora ne mogu očima da vas vide. Radulović se opirao u početku ali posle nekoliko dana on je pristao da pošalje prijave, jer ga je Panjković očigledno nečim pritisnuo. Panjković i trojica navedenih komentatora bili su zadovoljni kako to ide u početku čak su i zbijali šale na vaš račun, ali vremenom njihov izraz lica bio je sve bleđi, kako je jutjub skidao jednu po jednu prijavu. Panjković je bio besan i naredio njima trojici da se pregledaju sve emisije Partizanov vesnik i Dođite na stadion i da se svaki snimak gde se iole kotrlja fudbalska lopta, pošalje prijava. Kada je video da nema više pomoći i da je jutjub slučaj zamrznuo u poziv je pozvao Gorana Vesica, iako ne znam odakle se oni uopšte poznaju. Vesic je radio obuke botova i preporučio je svog najbližeg saradnika Mićana iz kabineta, da mu zavrsi to. Mićan je odmah naložio da se prijavi nekih desetak snimaka i da se stvar ubrza, pošto oni imaju neke svoje metode. U međuvremenu ste ih vi razotkrili i on je morao u celu stvar da uključi Ljubana kog koriste za specijalne prilike. Iz razloga što je on već izvesno vreme pod internom istragom jutjub sistema iz Amerike zbog neosnovanog gašenja mnogih kanala, za koje im nije ponudio adekvatno objašnjenje. Iako su vam ugasili kanal za kraj ću vam reći da je kod njih nervoza i dalje mnogo velika. Obaraju vam posetu na kanalu, verovatno i zaradu. Sposobni su da ometaju i postavljanje emisije, brzine uploada. Očekujte razne sabotaže u narednom periodu.

.

Пантић је неурачунљив лик који често каже истину и онда му људи верују све остало што каже јер своје неке фатаморгане у које он лично заиста верује упакује са неком реалном истином и то онда људи због тога лако прогутају, а у ери јутјуба и разних бака прасета није тешко привући публику ако имаш лудачке наступе од којих се прави десетине мимова и тако добијаш неку публику која је ту више из забаве него што те схвата озбиљно. Фазон Мирољуб Петровић. . Ко се не сећа како се лизао са дебелим професором, Илиевим, Вазуром, Вучелом и осталима тај може да има нормално мишљење о њему али Пантић је од њих прво правио некакве спасиоце клуба, а онда кад су га избацили из клуба окренуо је плочу и лепо упаковао причу широким масама да себе представи као жртву, да су издали и њега и клуб и слично, као да су за његово време били исправни гле ккурца. И он и Анђус су лудаци своје врсте и њих може озбиљно да схвати само неко ко баш ништа не прати или ко је баш глуп. Наше спортско новинарство је један комплетан циркус.
.
Претпостављам да си стручан за оцену нечије урачунљивости, па не би било лоше да овде наведеш пар примера његове неурачунљивости, вероватно их има на стотине.

Хвала унапред.

.

Поређење са Јованом Јеремић и Анђушом није одговарајуће. Јована је појава која служи сврси онима који је форсирају. У земљи Србији има одличних водитељки по бројним медијима, баш одличних, но на жалост ова појава постала је еталоном за медијски простор.
Анђуш је медијска спонзоруша који ће мантрати наручену мантру и за коју ће бити кеширан или ће имати користи. Не пратим га одавно, јер ту осим те наручене мантре, гдје чим зине знам наставак, се нема шта чути.

Овај паћеник свињске главе који се одазива на име Жељко је поодавно оболио од мржње према одабраним у његовом поимању негативцима. Ирационална мржња је заје.бана болест, кад узме маха то се више не контролише па је довољно да неко нешто учини, каже или може бити не учини ништа, а по овом паћенику морао је, да се нађе на удару хистеричног блаћења, као што се нашао од скора на удару и Јокић и фамилија му.

Било би добро да остане у сфери политике, има тих паћеника који мрсомуде о политици колико ти душа жели, но ова гротеска оптерећена неким гадним комплексима се трпа у област спорта гдје се упире огавним конструкцијама облатити многе спортисте или стручњаке који су се доказали на спортском пољу и који су нацији знали доносити и радости.
Његове "осврте" везано за фудбал нисам никад погледао, ту заиста не знам да ли и колико уопште познаје материју, али паћеник се трпа и у кошарку, о којој апсолутно појма нема, не зна чак ни основне ствари које зна свака домачица која гледа утакмице у паузи између дневних обавеза. Али зато има порив малициозним опаскама попљувати селектора Пешића, српске кошаркаше, рецимо Теодосића, Мицића или Аврамовића, чак и онда када наша селекција остварује успјехе. Самим тим није само болесник, него и љигавац којег изгледа гадно дрма србофобија.

Прејадан створ. апсолутно ми је непојмљиво да иоле мислећи човјек, какве год имао моралне, политичке и ине свјетоназаре и којем год клубу нагињао може имати разумијевања, да не кажем симпатија, за ову гротеску.
.
Ај, не било ти тешко наведи чији је плаћеник.

Јокића је прозивао због подршке омраженом у Србији режиму Александра Вучића.

Избор Пешића у позном животном добу за селектора Србије је заиста гротеска.

Земља која се сматра велесилом у светској кошарци нема никог млађег који би водио репрезентацију?

Теодосића (који ми је један од најомиљенијих играча) почео је да прозива крајем прошле године када је правио хаос у Звезди, постављао се изнад тренера итд. и касније када се арогантно односио према судијама.

Мицића је помињао заједно са Везенковим који су обојица били МВП Евролиге, а у НБА једва да су седели на клупи.

За Аврамовића немам појма да га је прозивао, па наведи околности.

.

.
Претпостављам да си стручан за оцену нечије урачунљивости, па не би било лоше да овде наведеш пар примера његове неурачунљивости, вероватно их има на стотине.

Хвала унапред.

.
То што већ годинама након што је отишао из клуба прича како су тренери саботери који минирају сопствене играче али да се ето некад деси да играчи остваре резултат упркос саботажи тренера. Па сад исто ради, за Благојевића прича да је саботер и да су сви саботери, а да играчи ето некад сами одолевају свему томе... Као што већ неко рече побрисао је изгледа доста емисија које му не иду у прилог. Па ја се сећам кад је прозивао у емисији навијаче који су га прозивали по коментарима зашто ћути у вези Вучића и његове подршке Звезди, то је било још тамо 2018 чини ми се. Рекао је нешто у фазону "баш ме брига за Вучића нећу њиме да се бавим бла бла". А после је окренуо причу и почео све да напада кад су га склонили из клуба. И Жељка је прозивао, најављивао потоп КК Партизан након што га је Остоја преузео итд. Сад и Мијата прозива по истом систему.... Ја њега одавно не узимам за озбиљно иако ми је деловао као ок лик до отприлике Савиног периода. После се погубио. Донекле га разумем заиста и немам ништа против њега као човека, жао ми је због његове породичне трагедије али ми једноставно више не пије воду то што прича, претерао је са заверама, претворио је свој канал у Балкан инфо где може да се чује све од највећих истина до оно тешких научно фантастичних прича и бајки где има толико теорија завере да то није нормално, један велики бућкуриш свега и свачега. Ја не верујем да он стварно верује у све што прича али дефинитивно не сматрам да је за све у праву. Постао је озбиљан тровач навијача Партизана до те мере да труjе и кад иде добро и кад иде лоше. Често на јутјубу и нету налетим на коментаре људи који буквално као папагаји понављају оно што он мисли. Његове емисије су за неке људе постале догма - што он каже то је амин и то се не преиспитује. Једва је дочекао да изгубимо утакмицу.

Poslednja izmena:
Ја не верујем да он стварно верује у све што прича али дефинитивно не сматрам да је за све у праву.
Лапсус, да се исправим "Ја верујем да он стварно верује у све што прича али дефинитивно не сматрам да је за све у праву."

Људи који су очекивали да Мијатовић буде Панчо Виља који ће да се бори против власти су људи који су промашили универзум у коме живе. Ова управа са све Мијатовићем као главним за спортски сектор је за кратко време урадила много на стабилизацији клуба свидело се то некоме или не. Ни мени се не свиђа што мора да се вечито моли држава али други начин не постоји, Партизан је државни клуб колико и Звезда, зависимо 100% од државних структура и за мене је довољно то што Мијатовић зна добро да балансира између власти и интереса клуба. Постоји и други начин, а то је да дођу Вазура и Вучела опет и направе од клуба куплерај јер за разлику од Мијатовића њима су интереси клуба били мање важни од црног испод ноктију. После Мијатовића и Милке Форцан ће остати нешто здраво на чему може да се настави раст клуба, а после оних је остао само пепео.

Poslednja izmena:
.
Напад на његову емисију на јубиту извршен је у јеку афере са "Вучићевом гардом" убица који су имали свој штек на стадиону Партизана.

Тада му је угашен налог под изговором кршења ауторских права.

Јавио се на његовом сајту данас.тв неки корисник са очигледно инсајдерским информацијама, па преносим шта је тада написао:

May 11, 2021 at 9:34 pm
Čovek koji koči vas nalog na jutjubu da se vrati, zove se Mićan. Šef internet tima SNS. Vodi mnogim poznatim naloge, administrator društvenih mreža za Srbiju. Između ostalih i Filip Stevanović mu plaća da mu vodi Instagram, pa starlete iz Zadruge. Ogroman novac on zarađuje od toga. Vaš problem zove se Mićan.
May 13, 2021 at 11:25 pm
Drugi bitan čovek u toj hobotnici je Ljuban Kovačević. IT stručnjak. I on zapravo vodi naloge Filipa Stevanovića i starleta iz Zadruge. Preciznije Tare Simov koja je još pre nekoliko meseci imala incident tamo jer je udarila jednu drugu učesnicu, da bi tek pre nekoliko dana bila izbačena pošto je ponovila isti incident. A Ljuban je uspeo da nekoliko desetina hiljada komentara koji su se objavljivali protiv nje na zvanicnom jutjub kanalu Zadruge pri tom prvom incidentu, briše u samom začetku. Iako on ne vodi taj kanal, što je posebno zanimljivo. Pogotovo što na zvanični kanal Zadruge pristižu milioni komentara u toku jednog meseca. E sad zamislite kakav on posao uspeva da odradi i koliki je njegov uticaj na jutjubu?! Vas DCC nalog očigledno je ugašen prema Mićanovom nalogu ali je egzekutor bio Ljuban, koji je pritom i inženjer nadležan za društvene mreze. Sve ove podatke ćete naći u dva klika. Dužan sam bio tu ispravku. Mićan jeste na vrhu piramide ali Ljuban je taj koji izvršava poslove direktno. I najzahtevnije zadatke. Malo sam permutovao imena posto su slična ali Vi svakako u emisiji i niste pomenuli Filipa Stevanovića i starlete. Uspeo sam da ispravim grešku na vreme. Do duše minimalnu, jer je reč o istoj organizaciji.
May 16, 2021 at 8:35 am
Još jedna info. Ne moraju Ljuban i Mićan nužno da vam obore kanal da bi vam naštetitili. Pričam o ovom drugom kanalu. Oni mogu da smanje ili prepolove broj pregleda. Da taj broj prikažu u jutjub analitiku i da se vaša zarada na osnovu toga smanji. Tako mnogi izgube energiju i entuzijazam da rade nove klipove, što je efekat koji oni žele da postognu. Da i oni koji gledaju pomisle da to niko ne gleda. Gašenje drugog kanala bilo bi previše upadljivo, tako da postoje i druge metode koje oni znaju i mogu da sprovedu a čini se da to i jeste primenjeno na vašim poslednjim emisijama koje beleže pad, a s druge strane imate mnogo komentara, što je veoma neobično i nije u usklađeno jedno sa drugim.
May 16, 2021 at 9:32 pm
Vrh Telekoma a i neki koji su mozda niže u hijerarhiji itekako znaju kako je vaš kanal ugašen i kako je bio pod sporom 6 meseci. U pitanju je opklada između direktora Zorana Panjkovića i tri komentatora sa iste televizije, da će da vam ugase kanal. Panjković je rekao u roku od par dana da će vam ugasiti kanal a komentatori Nenad Milovanović, Miloš Miličević i Goran Svilar su tvrdili da to neće ići tako lako jer su bili uvereni da urednik Ivan Radulović neće poslati prijave i da Arena svakako nema osnov, ali su bili za to da se pokuša, jer ta tri komentatora ne mogu očima da vas vide. Radulović se opirao u početku ali posle nekoliko dana on je pristao da pošalje prijave, jer ga je Panjković očigledno nečim pritisnuo. Panjković i trojica navedenih komentatora bili su zadovoljni kako to ide u početku čak su i zbijali šale na vaš račun, ali vremenom njihov izraz lica bio je sve bleđi, kako je jutjub skidao jednu po jednu prijavu. Panjković je bio besan i naredio njima trojici da se pregledaju sve emisije Partizanov vesnik i Dođite na stadion i da se svaki snimak gde se iole kotrlja fudbalska lopta, pošalje prijava. Kada je video da nema više pomoći i da je jutjub slučaj zamrznuo u poziv je pozvao Gorana Vesica, iako ne znam odakle se oni uopšte poznaju. Vesic je radio obuke botova i preporučio je svog najbližeg saradnika Mićana iz kabineta, da mu zavrsi to. Mićan je odmah naložio da se prijavi nekih desetak snimaka i da se stvar ubrza, pošto oni imaju neke svoje metode. U međuvremenu ste ih vi razotkrili i on je morao u celu stvar da uključi Ljubana kog koriste za specijalne prilike. Iz razloga što je on već izvesno vreme pod internom istragom jutjub sistema iz Amerike zbog neosnovanog gašenja mnogih kanala, za koje im nije ponudio adekvatno objašnjenje. Iako su vam ugasili kanal za kraj ću vam reći da je kod njih nervoza i dalje mnogo velika. Obaraju vam posetu na kanalu, verovatno i zaradu. Sposobni su da ometaju i postavljanje emisije, brzine uploada. Očekujte razne sabotaže u narednom periodu.

.
Njegove emisije iz perioda dok je hvalio Vazuru, Vucica i Vucelica su nestale onog trenutka kada je Zeljko promenio stranu i nema veze sa JubTjubom.

U ostalom, razmisli..... Vucic naredio da se sklone emisije u kojima ga Zeljko hvali (i slika sa Anom Brnavic) a ostavio emisije u kojima ga zestoko kritikuje????

Javio anonimus?????

Daj....malo ozbiljnosti.

Na Juntjubu, parafraziram, uredno stoji prvih sto emisija onda fali narednih sto u kojima hvali Vucica i Vazuru pa onda opet uredno stoji 200 u kojima pljuje Vucica?????
A onda naidje anonimus koji nezto zna????

Izvini ali to je nebuloza.
Zeljko Pantic pokusava da opere svoju biografiju i nista drugo

Upravo tako..... a onda je obrisao te emisije sa ju tjuba.
Pranje biografije

Sudar frakcijaša:
Svinjošević o mentolu:
"On je takva bubašvaba da je to strašno. On ne sme da izađe na svetlost dana, ne izlazi iz kuće. On je iskoristio to da pravi konstrukcije najgore moguće, totalne laži. Ali kad naiđete na go*no, nemojte da ga gazite, to je rekao Gete, jer onda ćete da ga raširite i samo će još više da smrdi. Njega je nesreća zaista džabe zadesila (preminuo mu je sin), ništa nije naučio, samo je gori i gori. Nisu teške reči nego istinite."

U vezi operacije njegovog sina i humanitarne akcije da se uključe u prikupljanje pomoći:
Nekako, ova akcija skupljanja pomoći za operaciju 5. marta pokazala je koliko ovakve situacije umeju da premoste neprijateljstva i rivalitete. Naravno, ne sve. Koliko u ovakvim situacijama shvatimo koliko jesmo dovedeni na niske grane odnosa Zvezde i Partizana, ali kada se zagrebe ispod, vidi se da negde ipak imamo mnogo zajedničkog i veza koje opstaju u najteže vreme.
- Činjenica da su se uključili navijači Zvezde, Nebojša Čović, kasnije Zvezdan Terzić. Negde ovo uključuje priču o našim odnosima i zašto su niski. Ovo pokazuje najbolje lice toga što se zove srpski fudbal.
O Čoviću:
Bez njihove pomoći Isaija bi otišao na operaciju, ali je dragoceno to što su se oni, i Džajić i ostali odlučili da pomognu na nekom nivou koji govori da su iskreni u tome. Tu je i Nebojša Čović, došao je na krajnje ljudskom nivou, kao Žarko Zečević, Ćurković, tako neki ljudi... Tako je i Čović dao 1.000 evra, čak hteo da šalje kola. Na krajnjem ljudskom i roditeljskom nivou smo se našli i sve je krenulo od košarkaškog kluba.

E sad uporedite koliko je vremena trebalo ovom mentalno obolelom idiotu da promeni ploču i ukloni snimke koji danas pobijaju sve ono što s*re po ovim ljudima.

U vezi operacije njegovog sina i humanitarne akcije da se uključe u prikupljanje pomoći:
Nekako, ova akcija skupljanja pomoći za operaciju 5. marta pokazala je koliko ovakve situacije umeju da premoste neprijateljstva i rivalitete. Naravno, ne sve. Koliko u ovakvim situacijama shvatimo koliko jesmo dovedeni na niske grane odnosa Zvezde i Partizana, ali kada se zagrebe ispod, vidi se da negde ipak imamo mnogo zajedničkog i veza koje opstaju u najteže vreme.
- Činjenica da su se uključili navijači Zvezde, Nebojša Čović, kasnije Zvezdan Terzić. Negde ovo uključuje priču o našim odnosima i zašto su niski. Ovo pokazuje najbolje lice toga što se zove srpski fudbal.
O Čoviću:
Bez njihove pomoći Isaija bi otišao na operaciju, ali je dragoceno to što su se oni, i Džajić i ostali odlučili da pomognu na nekom nivou koji govori da su iskreni u tome. Tu je i Nebojša Čović, došao je na krajnje ljudskom nivou, kao Žarko Zečević, Ćurković, tako neki ljudi... Tako je i Čović dao 1.000 evra, čak hteo da šalje kola. Na krajnjem ljudskom i roditeljskom nivou smo se našli i sve je krenulo od košarkaškog kluba.

E sad uporedite koliko je vremena trebalo ovom mentalno obolelom idiotu da promeni ploču i ukloni snimke koji danas pobijaju sve ono što s*re po ovim ljudima.
Naravno....ali to je vec druga prica.
Njegiva tragedija je zaista ogromna ali to nema veze sa njegovim nebulozama

То што већ годинама након што је отишао из клуба прича како су тренери саботери који минирају сопствене играче али да се ето некад деси да играчи остваре резултат упркос саботажи тренера. Па сад исто ради, за Благојевића прича да је саботер и да су сви саботери, а да играчи ето некад сами одолевају свему томе...

Па како да објасниш следеће?

Када је Саво отеран, на самом почетку првенства након пар слабих резултата, појавио се Станојевић. Искрено, био сам одушевљен јер је тада био легендарни тренер Партизана који је у том тренутку имао резултат у утакмицама са Звездом 6:1 и тај један меч изгубио је у двомечу за куп у којем је Партизан прошао даље, укупно резултатом 2:1.

Прва његова изјава по доласку односила се на најбоље играче и била је хладан туш. Сума и Садик "нису у ритму" (?!), Натко је дебео (?!!!), из тима је испао Филип Стевановић кога су тада ценили на 10 мил евра, Сума се преселио на клупу, а упорно је гуран Јовић. Ни једну значајну утакмицу за Партизан није победио. Игра финале купа против Звезде, Сума је на трибинама, а Натко улази при крају утакмице. Практично игра без иједног појачања док је Звезда извела све што је имала и Станоје губи куп на пенале.

Долази Петрић, па молим те објасни, након 0:1 против Шерифа у гостима где се Партизан одбранио са играчем мање цело полувреме, овде поведе 1:0 и испадне на крају са 1:3 за њих, чудан пенал Саничанина, склањање Свете за њихов други гол итд. Такође 0:4 на ЈНА против Младости ГАТ која ником у својој историји није дала четири гола у гостима.

Долази Дуљај и Партизан са сигурног другог места завршава на четвртом у ситуацији где би му друго или треће место гарантовало играње у Европи и испада у квалификацијама. Уместо да буде сместа отеран као што је Саво отеран на почетку првенства због лоших резултата у свега пар утакмица, остаје награђен да и даље води тим Партизана, испоставиће се у суноврат.

Поново долази Станојевић који је претходно отеран због лоших резултата (!) и наравно, наставља са лошим резултатима, несхватљиво испадање од (беше) Лугана где на крају регуларног тока води 2:1 и улази у продужетке, па изводи Натка који најбоље изводи пенале и Салдању или неког од нападача, по сећању пишем, и уводи Шћекића и још једног одбрамбеног играча, да чува резултат. Наравно, како је појачао одбрану прима гол од распалог Лугана који ни сам не зна како је прошао даље. Овде их је ТСЦ развалио 4:1, а могао је још 4 да им ували.

Добија Станоје по тинтари (чему се не радујем, само констатујем) и поново долази Саво.

Са истим тимом, без и једне измене почиње да ниже добре резултате, али се опет "случајност десила" и љутита управа га из принципа одстрањује из тима. Претходно су (а и данас) на сав глас кукали како је Партизан сиротиња и нико не зна да ли ће преживети. Сви знамо да сиротиња не може да бира већ се бори да преживи како зна и уме. Ова наша сиротиња ипак има "ствари преко којих не може да пређе" па шта кошта да кошта.

Одједанпут се тим који је са Савом имао одличне резултате распао к кренуло је мучење и слаби резултати.

Дошао је Благојевић. Да не гњавим претерано, објасни молим те да утакмицу од које зависи опстанак Партизана, против Хибернијана игра без и једног искусног играча, а у Крушевцу, када је увео Натка, исти тим је напросто развалио Напредак, љуту циганску филијалу (а не ОФК где тата игра против синова) са којом се Партизан увек мучио - и сада су нам за минут утерали два комада, 7:2 на њиховом терену.

Када се у неко објашњење како се ето ради о случајности не верује, постоји изрека код скептика, то је као да те гром удари двапут.

Овде гром у једно место удара седам/осам пута па ми помози, какав закључак може да се изведе?

Као што већ неко рече побрисао је изгледа доста емисија које му не иду у прилог. Па ја се сећам кад је прозивао у емисији навијаче који су га прозивали по коментарима зашто ћути у вези Вучића и његове подршке Звезди, то је било још тамо 2018 чини ми се. Рекао је нешто у фазону "баш ме брига за Вучића нећу њиме да се бавим бла бла". A после је окренуо причу и почео све да напада кад су га склонили из клуба.

Немам појма да је брисао емисије, нити сам у то време пратио његове емисије, али посебно не разумем шта значи, "које му не иду у прилог?"

Он коментарише дневне догађаје на основу својих уверења у том тренутку, Ако догађаји потврђују предвиђања ОК, ако не потврђују питање је да ли има неку скривену намеру, која је нпр. код Анђуса очигледна..

Када си у некој организацији дужан си да поштујеш општу политику организације. И Пантић и Вулетић причају да нико није био толико наклоњен Вучићу као Вучелић. И Пантић и Вулетић су из Партизана отерани по налогу Вучиће који је спровео Вучелић.

И Жељка је прозивао, најављивао потоп КК Партизан након што га је Остоја преузео итд. Сад и Мијата прозива по истом систему....

Мијаиловић је пре Жељка увелико био у Партизану и Партизан није могао да се састави. Претпостављам да си видео клип који сам поставио где Анђус и Житко објашњавају како је кружок звездаша одлучио (!) да се Жељку одобри да дође у Партизан.

Моје је убеђење да је главни Навијач очекивао да ће Жељка да провуче кроз блато, као што је то урадио са Станојевићем и свим што је везано за Партизановеуспехе (уништење легендарног ватерполо клуба, протеривање Вујошевића, саботаже ФК итд.).

То би се и десило да Партизан није победио Реал двапут у Мадриду и дошао на једну утакмицу од пласмана на фајнал фор, јер је Човић у међувремену освајао "четворокорак" првенства, пп апарат купове и АБА лигу (убићемо судије ако изгубимо).

Ја њега одавно не узимам за озбиљно иако ми је деловао као ок лик до отприлике Савиног периода. После се погубио. Донекле га разумем заиста и немам ништа против њега као човека, жао ми је због његове породичне трагедије али ми једноставно више не пије воду то што прича, претерао је са заверама, претворио је свој канал у Балкан инфо где може да се чује све од највећих истина до оно тешких научно фантастичних прича и бајки где има толико теорија завере да то није нормално, један велики бућкуриш свега и свачега. Ја не верујем да он стварно верује у све што прича али дефинитивно не сматрам да је за све у праву. Постао је озбиљан тровач навијача Партизана до те мере да труjе и кад иде добро и кад иде лоше. Често на јутјубу и нету налетим на коментаре људи који буквално као папагаји понављају оно што он мисли. Његове емисије су за неке људе постале догма - што он каже то је амин и то се не преиспитује. Једва је дочекао да изгубимо утакмицу.

Никада у животу нисам се срео са Жељком Пантићем и ово што пишем су моји разлози због којих гледам његове емисије и немам намеру да било кога убеђујем да то ради.

Своје мишљење формирам на основу чињеница и логичких закључака који из тих чињеница произилазе.

.

Njegove emisije iz perioda dok je hvalio Vazuru, Vucica i Vucelica su nestale onog trenutka kada je Zeljko promenio stranu i nema veze sa JubTjubom.
U ostalom, razmisli..... Vucic naredio da se sklone emisije u kojima ga Zeljko hvali (i slika sa Anom Brnavic) a ostavio emisije u kojima ga zestoko kritikuje????
Javio anonimus?????
Daj....malo ozbiljnosti.

У периоду када је хвалио Вучелића, Вазуру и Вулетића хвалили су их сви Гробари.

Они су направили легендарни Танго смрти када је, како је тада причао Анђус, Звезда успела да изгуби купљено првенство.

Вулетић прича код Др Дикића у емисији Без цензуре како је отишао из Партизана:

"Звао ме Вучелић и рекао, ја ово више не могу да издржим. Одлазим ја или ти. Питао сам у чему је проблем, а он каже, ОН ме зове десет пута сваког дана и пита када ћеш да одеш из Партизана."

Председник Србије!

Пантићу је јубиту у то време угасио цео канал, нестали су сви прилози и о томе пишем. У време када се открио штек "Вучићеве гарде" убица који су оптужени да су млели људе у машини за млевење меса на Партизановом стадиону.

Касније је враћен највећи део материјала, колико сма пратио неколико емисија је спорно.

То што је обрисао неке емисије је смешно. И ја обришем све трагове пријатеља који су ме у животу тешко разочарали и не видим у томе ништа спорно.

Na Juntjubu, parafraziram, uredno stoji prvih sto emisija onda fali narednih sto u kojima hvali Vucica i Vazuru pa onda opet uredno stoji 200 u kojima pljuje Vucica?????
A onda naidje anonimus koji nezto zna????

Izvini ali to je nebuloza.
Zeljko Pantic pokusava da opere svoju biografiju i nista drugo

Не разумем од чега он пере своју биографију.

Да је веровао да је Вучић поштен???

Па и ја сам у њега веровао из све снаге, а данас окрећем канал на ТВ када се појави.

Не због тога што ме сада неко други плаћа нити што сам се преврнуо па верујем у нешто друго.

Радим то јер се претворио и Чеду Јовановића којег никада нисам подносио.

Јел и ја перем биографију?

.

Па како да објасниш следеће?
Покушаваш навијачима највеће лоповске спрдачине у историји спорта да објасниш нешто!!!
Наравно да им смета, јер им се попишава по фаци, каже им јавно оно што и они виде али их срамота то та признају јер углед њихове режимске профукњаче мора да остане неокрњен како би и даље навијали за петокраку, и зато измишљају овакве болесне небулозе.
У праву је што овакве сподобе без мозга банује на каналу.Они су слика и прилика њиховог вучићевско-терзићевог пројекта.
Јеси чуо некада да пљују по Терзићу доказаном лопову са потернице.Вучића су се сетили да мало прозивају тек сада када је у ропцу, а и сада су им његове титуле поштене, бежи бре од таквих лицемера боље ти је, не зову из без везе удбашка превара, где они дођу ту правде нема, а ни Срба.

Back