Zeljko Pantic

Pantic vecna opsesija caci janicara.
:mazi: 🇭🇷

1764201545974.jpeg

Lik je potpuno poludeo. Tvrdi da je Yveyda dobila Oly u dogovorenom meču, koji je bio navodna komemoracija Željka Obradovića. Lud čovek
Kada se zaželim neke dobre crne komedije ja pogledam njegove priloge jer takav vid idiotizma pomešan sa humorom nećeš naći nigde.
Još na to kad dodaš ove njegove sektaše sledbenike...pa to je "blokbaster" :cool:

Анђус каже да ће Звезда бити последња ове сезоне у Евролиги и многе друге небулозе, па то не цитирате :lol:
.
Не пратим његове емисије након што су га препарирали, а његове претходне емисије са пок. Бардом редовно сам пратио, по неколико сати су трајале...

.

Kada se zaželim neke dobre crne komedije ja pogledam njegove priloge jer takav vid idiotizma pomešan sa humorom nećeš naći nigde.
Još na to kad dodaš ove njegove sektaše sledbenike...pa to je "blokbaster" :cool:
Не секирај се ја кад видим ова ваша лоповска говна, од Вучића, Терзића, Човића ко се не би утешио.А вас фмповце тек да не помињем Содома и Гомора.

Пантић је пљувао сваког тренера од кад су га избацили из клуба, а до тада је бранио управу, лизао се са њима па и са оним гмазом дебелим вулетићем. Он и Анђус су две стране исте медаље. Свако је кврцнут на свој начин.

Пантић је пљувао сваког тренера од кад су га избацили из клуба, а до тада је бранио управу, лизао се са њима па и са оним гмазом дебелим вулетићем. Он и Анђус су две стране исте медаље. Свако је кврцнут на свој начин.
Није Милошевића.Сваком је на почетку дао шансу ако си гледао бар неку емисију.

сЛУШАЈТЕ сад са Дужном Пажњом Виртуоза,Мађионичара,прекаљеног Ратника на свим Пољима,несуђеног Поглавицу,великог Заљубљеника у Кошарку где је својевремено Годину за Годином био тамо у летњим НБА-Камповима...
Овај Човек је извојевао 5.октобар на Својим Плећима...

ЈЕДАН ЈЕ НЕБОЈША ЧОВИЋ:

Prilozi

• 1764364937279.png
    1764364937279.png
    1 MB · Pregleda: 1
сЛУШАЈТЕ сад са Дужном Пажњом Виртуоза,Мађионичара,прекаљеног Ратника на свим Пољима,несуђеног Поглавицу,великог Заљубљеника у Кошарку где је својевремено Годину за Годином био тамо у летњим НБА-Камповима...
Овај Човек је извојевао 5.октобар на Својим Плећима...

ЈЕДАН ЈЕ НЕБОЈША ЧОВИЋ:

.
EH-Lg60WkAE_e13.jpg

.

Back