Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.036
Mislim da je na pošteniji način došao do kapitala nego petooktobarci.Inače,ako želiš da praviš pare moraš biti uz vlast,koja god bila,tako je i u svetu.Ево и @Radašin778 га види тако![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je na pošteniji način došao do kapitala nego petooktobarci.Inače,ako želiš da praviš pare moraš biti uz vlast,koja god bila,tako je i u svetu.Ево и @Radašin778 га види тако![]()
Eto to je vaš nivo, draga Krstarico !Tako je, da ih vidimo na delu
Najavio je i da će ih ovih dana pozvati da pred kamerama urade test inteligencije, kako bi javnost videla ko upravlja našim univerzitetima.
Naime, vlasnik i direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović posvetio je retkoru obradu pesme Ekatarine Velike "Novac u rukama" uz poruku da je fer da studenti znaju kompletnu istinu.
https://pink.rs/politika/678306/ali...ene-pesme-pa-pomenuo-test-inteligencije-video
*Inace vec sam otvarao temu o tome da podaci o inteligenciji nobelovaca ne postoje. Ako se njihova krije a retke dostupne informacije kazuju da je prosecna, mozete misliti koliko su pametni ficfirici najnizeg ranga. Zašto se krije IQ elitnih mejnstrim naučnika?
Koji nivo čoveče je l' ti znaš koliku platu imaju rektori,profesori i ostali?Eto to je vaš nivo, draga Krstarico !
i nije ih (još) pozvao (iako je to glupost - eno mu MENSA, pa neka meri svoju), već marketinški trik.
A, po broju aktivista na ovoj temi i lajkovima da se okvirno sagledati i intiligencija većeg broja članova. @Lagerta - nije li ovo još jedna sprdnja sa Obrazovanjem ?
jel rekao i - sa dopingom ili bez ?
To samo mi koji smo na Krstarici. Pametnije je da nismo.E moji profesori , šta ste dočekali .
Strašno .
misli da je gospon bog jer je izgradio sebi crkvuko je zeljko mitrovic da poziva ikoga na bilo sta ?
jer smo tako u mogućnostimisli da je gospon bog jer je izgradio sebi crkvu
dzaba je zidao.
Za kakav test Zeljko Mitrovic nekog moze da pozove, osim na test za belo?![]()
Kaže se "u mogućnosss"jer smo tako u mogućnosti![]()
Da, verovatno smo svi glupi jer smo decenijama trpeli svakakva ponižavanja belosvetskih '' učenjaka'' sa završenim ponekim razredom OŠ...Zašto? Vredelo bi videti njihov IQ, zašto da ne?
eo nisam profesor ni rektor ali se dobrovoljno javljam... spala bi mu losa farba sa one kosurdace ko fon esenbahu iz smrti u veneciji
ta dileja misli da sa ai mozes sve. stavi bubicu u uvo pa mu drukaju odgovore![]()