Željko Mitrović pozvao rektore i profesore na javni test inteligencije

Naravno da verujem profesorima .
Ali ŽM je bio u svakoj vlasti i od svake pomagan .
Zar to ne govori dovoljno o tome šta ta vlast želi i na koji način to postiže? A govori mnogo i o sledbenicima i obožavateljima lika i dela dotičnog, što reče neko od takvih, čovek sposoban, snašao se-nov izraz za, lepo uspeo da se uvali, ''elita'' za koju zakon ne važi, jer su se snašli..

Da da "šačica huligana" :hahaha:

Posle takvih bulažnjenja ja da sam na tvom mestu raskinuo bi ugovor sa internet operaterom i ne bi se više ni logovao na internet od blama.

Pogledajte prilog 1700277
Ovako je i sns skupljao ovce pre 15ak godina obecavajuci sve i svasta pa smo sad tu gde jesmo :lol: ovi nemaju sta ni da obecaju

Zar to ne govori dovoljno o tome šta ta vlast želi i na koji način to postiže? A govori mnogo i o sledbenicima i obožavateljima lika i dela dotičnog, što reče neko od takvih, čovek sposoban, snašao se-nov izraz za, lepo uspeo da se uvali, ''elita'' za koju zakon ne važi, jer su se snašli..
sposoban, potvrdujem...ali kada je shvatio da je biti sposban plus ulizica svake vlasti, onda mu je racunaljka u glavi skocila za 12 nula vise.

za razliku od njega vucicevic je debil cak, i za dobojskog ćacija.

Mozda je to ogradjivanje betonskim blokovima trebalo da sluzi kao sugestija u njegovu umesanost u dogadjaje koji slede.
Zato su mozda i drzavni organi bili na pocetku u fazonu "nismo mi"
milion razloga moze da bude... jedan je, da je bio ubedjen da ce plan gde su sve klinicke sluzbe trebale da budu spremne u kompletnom sastavu za prihvat tesko povredjenih, predsednikove reci, ne moje, secate se...a tu su bolnice dragisa pa vma, pa kada bi rodbina, roditelji, ocevi, majke, braca i sestre dosli da vide svoju polomljenu decu, ko zna kako bi reagovali, a on je najblizi.

druga stvar je vise moguca, mozda se uplasio jer su se hvalili da cemo svi cuti kako odzvanja tisina, pa ce neko da savata toga ko deluje sa specijalnim oruzjem koje god daje, pa da ga uhvati za usi i dovede do pinka da tamo deluje na isti nacin...ko zna.

Vazi Zeks.

Screenshot_1-13-725x484.jpg

Tako je, da ih vidimo na delu :bravo:
Najavio je i da će ih ovih dana pozvati da pred kamerama urade test inteligencije, kako bi javnost videla ko upravlja našim univerzitetima.
Naime, vlasnik i direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović posvetio je retkoru obradu pesme Ekatarine Velike "Novac u rukama" uz poruku da je fer da studenti znaju kompletnu istinu.
https://pink.rs/politika/678306/ali...ene-pesme-pa-pomenuo-test-inteligencije-video

*Inace vec sam otvarao temu o tome da podaci o inteligenciji nobelovaca ne postoje. Ako se njihova krije a retke dostupne informacije kazuju da je prosecna, mozete misliti koliko su pametni ficfirici najnizeg ranga. Zašto se krije IQ elitnih mejnstrim naučnika?
Prema poslednjim saznanjima IQ (Kompjuterska intelegencija) je najniza vrsta ljudske intelegencija.
Najvisi nivo ljudske intelegencije je SQ (Spititualna ili duhovna intelegencija) koja pored znaja obuhvata,
kreativnost, mudrost i moralnost. IQ testovi samo mere nivo sposobnosti da uradis samo ono sto drugi traze
od tebe (saglasnost, poslusnost itd). IQ testovi ne procenjuju neciju kreativnost, mudrost i moralnost.
IQ je nebitna za ljude visokog naucnog profila poput nobelovaca.
Ako ti nesto nije jasno slobodno pitaj ukljucujuci i primer nekoga sa visokom SQ.
Zeljko Mitroviceva inteligencija je na nivou Androida debila kriminalca.
:D

Poslednja izmena:
Najavio je i da će ih ovih dana pozvati da pred kamerama urade test inteligencije, kako bi javnost videla ko upravlja našim univerzitetima.
Naime, vlasnik i direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović posvetio je retkoru obradu pesme Ekatarine Velike "Novac u rukama" uz poruku da je fer da studenti znaju kompletnu istinu.
https://pink.rs/politika/678306/ali...ene-pesme-pa-pomenuo-test-inteligencije-video

*Inace vec sam otvarao temu o tome da podaci o inteligenciji nobelovaca ne postoje. Ako se njihova krije a retke dostupne informacije kazuju da je prosecna, mozete misliti koliko su pametni ficfirici najnizeg ranga. Zašto se krije IQ elitnih mejnstrim naučnika?
Хоће и он са њима? И да ли ће се озонирати пре теста? :lol:

Ako si ti uz Pink satanisti Žeksa...onda ni ti nisi nista drugo...

....

Back