Велики Комбинатор
Veoma poznat
- Poruka
- 13.946
Извини учитељице прочитао сам само насловTebi je to jedini problem u ovoj izjavi??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Извини учитељице прочитао сам само насловTebi je to jedini problem u ovoj izjavi??
Zar to ne govori dovoljno o tome šta ta vlast želi i na koji način to postiže? A govori mnogo i o sledbenicima i obožavateljima lika i dela dotičnog, što reče neko od takvih, čovek sposoban, snašao se-nov izraz za, lepo uspeo da se uvali, ''elita'' za koju zakon ne važi, jer su se snašli..Naravno da verujem profesorima .
Ali ŽM je bio u svakoj vlasti i od svake pomagan .
Koju si kupio? Jel bolelo?Ma jok diploma je garancija.
Ovako je i sns skupljao ovce pre 15ak godina obecavajuci sve i svasta pa smo sad tu gde jesmoDa da "šačica huligana"
Posle takvih bulažnjenja ja da sam na tvom mestu raskinuo bi ugovor sa internet operaterom i ne bi se više ni logovao na internet od blama.
Pogledajte prilog 1700277
sposoban, potvrdujem...ali kada je shvatio da je biti sposban plus ulizica svake vlasti, onda mu je racunaljka u glavi skocila za 12 nula vise.Zar to ne govori dovoljno o tome šta ta vlast želi i na koji način to postiže? A govori mnogo i o sledbenicima i obožavateljima lika i dela dotičnog, što reče neko od takvih, čovek sposoban, snašao se-nov izraz za, lepo uspeo da se uvali, ''elita'' za koju zakon ne važi, jer su se snašli..
milion razloga moze da bude... jedan je, da je bio ubedjen da ce plan gde su sve klinicke sluzbe trebale da budu spremne u kompletnom sastavu za prihvat tesko povredjenih, predsednikove reci, ne moje, secate se...a tu su bolnice dragisa pa vma, pa kada bi rodbina, roditelji, ocevi, majke, braca i sestre dosli da vide svoju polomljenu decu, ko zna kako bi reagovali, a on je najblizi.Mozda je to ogradjivanje betonskim blokovima trebalo da sluzi kao sugestija u njegovu umesanost u dogadjaje koji slede.
Zato su mozda i drzavni organi bili na pocetku u fazonu "nismo mi"
Zašto? Vredelo bi videti njihov IQ, zašto da ne?Sram te bilo @Schrodinger
Zašto? Boje se ishoda?E moji profesori , šta ste dočekali .
Strašno .
Prema poslednjim saznanjima IQ (Kompjuterska intelegencija) je najniza vrsta ljudske intelegencija.Tako je, da ih vidimo na delu
Najavio je i da će ih ovih dana pozvati da pred kamerama urade test inteligencije, kako bi javnost videla ko upravlja našim univerzitetima.
Naime, vlasnik i direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović posvetio je retkoru obradu pesme Ekatarine Velike "Novac u rukama" uz poruku da je fer da studenti znaju kompletnu istinu.
https://pink.rs/politika/678306/ali...ene-pesme-pa-pomenuo-test-inteligencije-video
*Inace vec sam otvarao temu o tome da podaci o inteligenciji nobelovaca ne postoje. Ako se njihova krije a retke dostupne informacije kazuju da je prosecna, mozete misliti koliko su pametni ficfirici najnizeg ranga. Zašto se krije IQ elitnih mejnstrim naučnika?
Хоће и он са њима? И да ли ће се озонирати пре теста?Tako je, da ih vidimo na delu
Najavio je i da će ih ovih dana pozvati da pred kamerama urade test inteligencije, kako bi javnost videla ko upravlja našim univerzitetima.
Naime, vlasnik i direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović posvetio je retkoru obradu pesme Ekatarine Velike "Novac u rukama" uz poruku da je fer da studenti znaju kompletnu istinu.
https://pink.rs/politika/678306/ali...ene-pesme-pa-pomenuo-test-inteligencije-video
*Inace vec sam otvarao temu o tome da podaci o inteligenciji nobelovaca ne postoje. Ako se njihova krije a retke dostupne informacije kazuju da je prosecna, mozete misliti koliko su pametni ficfirici najnizeg ranga. Zašto se krije IQ elitnih mejnstrim naučnika?
Tako je, da ih vidimo na delu
Znaci nisi razumeo pa nastavljas da se glupiras.Jasno mi je gde si bio za obraz ali gde si kad se inteligencija delila!