Zelim da se zna da ljubav postoji, nevernici

1. Najlepsa stvar koju ste radili zbog nekog?
2. Najlepsa stvar koju je neko drugi uradio zbog vas?

1. Pisala na zgradi gde zivi ljubavne stihove sa posvetom pijana pa sutradan brisala jer se komsije pobunile i pretile
2. Vozio 400km da me upozna, a onda otisao i vratio se sa drugog kontinenta zbog mene
Ništa spektakularno medenjačiću
1. Tamburao malo gitaru, obrade sa izmenjenim tekstom..
2. Poklonila mi jazz kasetu, inače bih zaglavio sa rokom, metalom do kraja života...proširila mi vidike, da ne ostanem retard do kraja života..
Umrla od leukemije, nije mi rekla za dijagnozu...
Bili kao neki drugovi, ja joj se sviđao...ali nije bila moj tip fizički..jbg...

1. Pisala na zgradi gde zivi ljubavne stihove sa posvetom pijana pa sutradan brisala jer se komsije pobunile i pretile
2. Vozio 400km da me upozna, a onda otisao i vratio se sa drugog kontinenta zbog mene
1. okupao se a nije bila nedelja
2. dodala mi peskir

i onda +2...... HP- Supermen....znace sve kad procita :heart:

Ovo se više odnosi na naslov nego na postavljena pitanja.
U filmu "Sibirski berberin" je prikazan lep primer kroz kontrast odnosa dve žene prema glavnom junaku.
Glamurozna Amerikanka (glumila je Džulija Ormond) je bučno manifestovala da joj je stalo do Andreja. Ali nije ništa učinila da mu zaista pomogne jer joj je prioritetan bio njen zadatak.
Porodična sluškinja (Dunjaša) nije puno pričala, ali je otišla u izgnastvo u Sibir sa Andrejem i tamo su zasnovali porodicu.

Baš lepa tema.
I da, ljubav postoji i ja verujem u nju i pored toga što znam da postoji (obično veruješ u nešto za šta nemaš dokaze da postoji)

1. To ona zna. Ja možda mislim da je najlepše što sam joj pravio baklave, ali njoj je najlepše što sam išao po snegu u apoteku da joj kupim aspirin.
2. Pristala na trojku sa njenom najboljom drugaricom :heart:

Baš lepa tema.
I da, ljubav postoji i ja verujem u nju i pored toga što znam da postoji (obično veruješ u nešto za šta nemaš dokaze da postoji)

1. To ona zna. Ja možda mislim da je najlepše što sam joj pravio baklave, ali njoj je najlepše što sam išao po snegu u apoteku da joj kupim aspirin.
2. Pristala na trojku sa njenom najboljom drugaricom :heart:
Prelepo! Vazi i za sve ostale nego da ne komentarisem sve pojedinacno, ne mora ni da bude nista spektakularno, dovolkno je da bude iz ljubavi!

Ti si pisala po zgradi, a on vozio i vratio se sa drugog kontinenta.

Kako si ovo sve lepo napisala. Eto sta su muski, kompletne budale. Zena nikad ne trazi od muskarca paznju, vi ste stvorene da robujete, vi ste mazohisti, vi ste te koje dajete zrtvu za muskarca. Svet je otisao u qrrrac samo zato sto je musko postao zenski sluga.

Ovo se više odnosi na naslov nego na postavljena pitanja.
U filmu "Sibirski berberin" je prikazan lep primer kroz kontrast odnosa dve žene prema glavnom junaku.
Glamurozna Amerikanka (glumila je Džulija Ormond) je bučno manifestovala da joj je stalo do Andreja. Ali nije ništa učinila da mu zaista pomogne jer joj je prioritetan bio njen zadatak.
Porodična sluškinja (Dunjaša) nije puno pričala, ali je otišla u izgnastvo u Sibir sa Andrejem i tamo su zasnovali porodicu.
Ali on nije prestao da je voli.

1. Vozio u Hercegovinu po nju, jer joj je bilo dosadno kod babe, poupio je i odveo na more
2. Otkazala uplaćeno letovanje sa dečkom i otišla na more samnom

Back