- Poruka
- 7.183
zenama je u interesu da budu monogamne tako su programirane a i da nisu stisnu se zarad pogodnosti
s muskarcima totalno suprotno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ček prvo da savladamo ''muškarca'', za licencu ćemo onda lako.
- - - - - - - - - -
ne znam šta je nebeska vernost... anđeli koliko ''znam'' nemaju pol.
zenama je u interesu da budu monogamne tako su programirane a i da nisu stisnu se zarad pogodnosti
pa dobro čika blajvi to je ok, ali čemu toliko filozofije ni oko čega
pa i ti bi da se preudas sta kenj.
Na forumu sam procitao za ove godine mnoge glupoasti, ali ova je medju deset najvecih.![]()
pa ko ti to guzio sve te bivse i pravio te rogonjom?
qq jadan
Pazi, zene imaju iste osecaje kao muskarci, cak su seksualno zainteresovanje za menjanje partnwera )neki dan bila tema u "Vestima Krstarice")
I njima jako treba promena s vremena na vreme.
Muskarac ne sme biti pretrano ljubomoran, iako je i ljubomora validno osecanje.
- - - - - - - - - -
Ne znam ja sta je rogonja...To su neke italijanske izmisljotine iz srednjeg veka.
znači kaeš švaleraj je iz raja izašo
svima treba promena, ali to ne znači nužno i menjanje rupe... kad moram da ti crtam.
znači kaeš švaleraj je iz raja izašo
Objasni mi STA ZNACI ONDA, ne rzaumem?
znači da pokušaš da promeniš nešto u odnosu, pozi, šta god... ako postoje emocije i ostale paralele.
ako ne, onda odlaziš bez ''vratiću se ako ne nađem nijednu drugu rupu koja bi mi ujedno prala i usrane gaće'' i teraš dalje.
al ti si ***** da presečeš, ti menjaš rupe i misliš da si mužjak.
o gajenju odnosa na nekoj drugoj temi za neki eon kad svariš ovo što sam ti rekla... ako svariš.
strašno mi je da čovek u tvojim godinama tako razmišlja, iskreno...
To je kao da starom autu promenis navlake na sedistima, oli ga ofarbas u drugu boju...
Ipak ostaje stari auto.....
Emocije oko lj ubavi mogu da traju maksimalno 18 neseci, naucno dokazano.
jel možeš da ukapiraš da neko voli svoj stari auto i ne želi nov?
ne umem naučno, ali mogu iz iskustva da te demantujm za tih 18 meseci.
i koji će q tebi emocije kad nemaš mozga da ih neguješ?
U zivotu sam se tri puta zenio....
I imao vise avantura.
I smatram da sam potpuno normalna osoba. Ne grize me uopste savest.
Da sam se jednom ozenio i sa tom zenom proveo u vernosti ceo vek - smatrao bih da sa mnom nesto nije u redu.
Hahaha ja to ne bih nazvala vođenje ljubaviZnate li vi gospodo da u Americi, one misicave crncuge, boksere u superteskoj kategoriji nepoznate ZENE CEKAJU U REDU da ih uhvate za ruku, odbedu u sobu i tamo vode ljubav sa njima?
svima treba promena, ali to ne znači nužno i menjanje rupe... kad moram da ti crtam.
Na zidare se zene ne lepe bas previse....
Ali ako je tip neki politicar, biznismen, poznati glumac ili sportista sa puno para i jako dobrim kolima, voleo bih da vidim koja zena ne bi zelela da ga prigrabi za sebe....
Hahaha ja to ne bih nazvala vođenje ljubavi![]()
znači da pokušaš da promeniš nešto u odnosu, pozi, šta god... ako postoje emocije i ostale paralele.
ako ne, onda odlaziš bez ''vratiću se ako ne nađem nijednu drugu rupu koja bi mi ujedno prala i usrane gaće'' i teraš dalje.
al ti si ***** da presečeš, ti menjaš rupe i misliš da si mužjak.
o gajenju odnosa na nekoj drugoj temi za neki eon kad svariš ovo što sam ti rekla... ako svariš.
strašno mi je da čovek u tvojim godinama tako razmišlja, iskreno...
jel ja?
pa ja nisam udata... više.
zabalavila na drugog i ybg...![]()
E, Blajbi... nije to bas tako. Pitaj bilo koju zenu koja je jednom izvisila... reci ce da je sve to nebitno i da joj prije svega treba dobar covjek. Ovi koji kazu da se zene pale na status, oni su sami u sebe nesigurni.