Želim da mu uništim brak ...... !

Pazi, zene imaju iste osecaje kao muskarci, cak su seksualno zainteresovanje za menjanje partnwera )neki dan bila tema u "Vestima Krstarice")

I njima jako treba promena s vremena na vreme.

Muskarac ne sme biti pretrano ljubomoran, iako je i ljubomora validno osecanje.

- - - - - - - - - -

pa ko ti to guzio sve te bivse i pravio te rogonjom?

qq jadan

Ne znam ja sta je rogonja...To su neke italijanske izmisljotine iz srednjeg veka.

Pazi, zene imaju iste osecaje kao muskarci, cak su seksualno zainteresovanje za menjanje partnwera )neki dan bila tema u "Vestima Krstarice")

I njima jako treba promena s vremena na vreme.

Muskarac ne sme biti pretrano ljubomoran, iako je i ljubomora validno osecanje.

- - - - - - - - - -

Ne znam ja sta je rogonja...To su neke italijanske izmisljotine iz srednjeg veka.

svima treba promena, ali to ne znači nužno i menjanje rupe... kad moram da ti crtam.

Objasni mi STA ZNACI ONDA, ne rzaumem?

znači da pokušaš da promeniš nešto u odnosu, pozi, šta god... ako postoje emocije i ostale paralele. :p
ako ne, onda odlaziš bez ''vratiću se ako ne nađem nijednu drugu rupu koja bi mi ujedno prala i usrane gaće'' i teraš dalje.
al ti si ***** da presečeš, ti menjaš rupe i misliš da si mužjak.
o gajenju odnosa na nekoj drugoj temi za neki eon kad svariš ovo što sam ti rekla... ako svariš.
strašno mi je da čovek u tvojim godinama tako razmišlja, iskreno...

znači da pokušaš da promeniš nešto u odnosu, pozi, šta god... ako postoje emocije i ostale paralele. :p
ako ne, onda odlaziš bez ''vratiću se ako ne nađem nijednu drugu rupu koja bi mi ujedno prala i usrane gaće'' i teraš dalje.
o gajenju odnosa na nekoj drugoj temi za neki eon kad svariš ovo što sam ti rekla... ako svariš.

To je kao da starom autu promenis navlake na sedistima, oli ga ofarbas u drugu boju...

Ipak ostaje stari auto.....

Emocije oko lj ubavi mogu da traju maksimalno 18 neseci, naucno dokazano.

To je kao da starom autu promenis navlake na sedistima, oli ga ofarbas u drugu boju...

Ipak ostaje stari auto.....

Emocije oko lj ubavi mogu da traju maksimalno 18 neseci, naucno dokazano.

jel možeš da ukapiraš da neko voli svoj stari auto i ne želi nov?

ne umem naučno, ali mogu iz iskustva da te demantujm za tih 18 meseci.

i koji će q tebi emocije kad nemaš mozga da ih neguješ?

U zivotu sam se tri puta zenio....

I imao vise avantura.

I smatram da sam potpuno normalna osoba. Ne grize me uopste savest.

Da sam se jednom ozenio i sa tom zenom proveo u vernosti ceo vek - smatrao bih da sa mnom nesto nije u redu.

A da sad mozes vratiti vreme unazad, i da trenutno jasno znas koja je bila najbolja, koju si najvise voleo, da li bi ovako razmisljao?
Pre bih rekao da bi sve te avanture odbacio da si oduvek sa jednom zenom koju volis i koja te voli.
Ali, hbg, retko kome uspe iz prve da se pronadje sa takvom osobom. Ne uspva skoro nikom:lol:

Na zidare se zene ne lepe bas previse....

Ali ako je tip neki politicar, biznismen, poznati glumac ili sportista sa puno para i jako dobrim kolima, voleo bih da vidim koja zena ne bi zelela da ga prigrabi za sebe....

E, Blajbi... nije to bas tako. Pitaj bilo koju zenu koja je jednom izvisila... reci ce da je sve to nebitno i da joj prije svega treba dobar covjek. Ovi koji kazu da se zene pale na status, oni su sami u sebe nesigurni.

- - - - - - - - - -

Hahaha ja to ne bih nazvala vođenje ljubavi :lol:

:heart:

- - - - - - - - - -

:lol:

- - - - - - - - - -

jel ja?
pa ja nisam udata... više.
zabalavila na drugog i ybg... :rida:

Ja ne mogu vjerovati da si se ti uopste udala a da nisi bila sigurna u emocije. Labilna licnost ili sta?

- - - - - - - - - -

@tema: nema druge, moracu iscitati kompletnu temu... ima potencijala :malav:

Back