Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hvala vam na odgovorima Ovde kod mene ima dosta nakromančića, tako da se više bojim njih nego pravih lopova, moglo bi da se desi da obiju kola i kada vide da nema nikakve zaštite da ga ukradu. Pored svega teško je naći i majstora od poverenja.
Drogosi su posebna prica za prave lopove oni odrade izvidjanje i daju imformacije gde i sta ima i ko je vlasnik pravog majstora je zaista tesko naci ali ne samo za automobile nego i za sve drugo ,Muke sam mucio sa vodoinstalaterom za ne poverovati da za jedan tako jednostavan zanat ispade citava peripetija.majstore treba traziti samo preko preporuke
One starije zeder brave su bile strcale dosta iz oplate volana dok ove za novija kola skoro da su ravne i to mi se bas svidelo a pritom i nisu vise onako duboko nego su blize volanu pa se covek ne mora saginjati kao nekad da dohvati bravu i nabode kljuc.
Može li neko da mi kaže koliko košta ugradnja zedera? Imam pežo 307 1.6 hdi i htela bih da mu stavim neku zaštitu. Koga god nešto pitam, svi pominju cifre od skoro hiljadu eura i preko. Znam da ako neko hoće da ukrade auto da će to uraditi ma kakva zaštita bila, htela bih da stavim nešto čisto da bih mogla noću mirno da spavam, jer će u narednom periodu biti parkiran na ulici.
Ne moras zeder mozes i kandzu da stavis.Dobro bi bilo da ugradis alarm ako nemas cisto kao sredstvo odvracanja.I to neki obican nista komplikovano od elektronike.A neko ako hoce da ukrade auto ukrasce i nemoj o tome uopste da razmisljas samo sebe smaras.Ako imas novca plati kasko i bas te briga