Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Vozio sam accorda benzinca, dva civica benzinca (atmosferci) i crv-a dizela, i imao sam nula kvarova.
Vozim honde motorcikle poslednjih 26 godina, i imao sam nula kvarova na njima isto.
Ja bi od Japanaca najradije izabrao Lexus ako kupujem auto za uživanje, a Toyota nam je svakodnevna radna mašina…
Honde verujem da su dobre, ali mi se ne svidja dizajn..
Možda ovi od pre 20g ..Danas šta prave to ni se ništa ne sviđa . Honda zna da ubode lep auto ali generalno ti azijati imaju te neke čudne linije koje se meni ne sviđaju . najlepše aute po meni pravi Mazda od Japanaca
Možda ovi od pre 20g ..Danas šta prave to ni se ništa ne sviđa . Honda zna da ubode lep auto ali generalno ti azijati imaju te neke čudne linije koje se meni ne sviđaju . najlepše aute po meni pravi Mazda od Japanaca
za nas je lexus kao za gastose mecka, naravno ko ima dosta para, a i prekopiran je onaj stariji model do u dlaku
ja ono sto ne mogu da priustim i ne gledam
Polovne delove izbegavam, osim ako nije bas nesto ekstremno skupo, pa se onda rizik isplati. Stvari tipa pumpa, alternator samo novo i to OEM. Tursko i kinesko sranje ti je kao i auto otpad.
nije, nego kada izadjes iz mini vena sve ti je malo
ali pazi, i u pravu je, unutra je kao u kokpitu, te cx30 i jesu malo tesnije, one cx5 su prave, a za guzlate je cx-50, one su sire