rozara16cal.
Obećava
- Poruka
- 87
da li ste razmisljali o promeni municije?da li je dobro dva razlicita proizvodjaca patrona u sacmarici.Moj favorit MIRAGE, vasa iskustva ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ja sam cuo da ne valja da se koriste razliciti proizvodjaci municije ali ne znam zasto? jer retko koji proizvodjac ima patron za blize i dalje gadjanje,narocito za 16cal... naprimer u prvoj cevi patron bez casice , u drugoj sa casicom da bi dalje nosi snop.Municiju je najbolje koristiti od istog proizvodjaca,ja licno koristim fioci.
Proizvodjaca ima raznih... na fazana sa 10 zeca sa 8, a kad pocnu oni "hladni" izlasci, spustim granulaciju na 6.
@rozara: "ne valja" jer svako ima neku svoju meru baruta koju stavlja, svaki metak ima svoju brzinu pa da ne moras da razmisljas o preticanjima, prebacivanjima, podbacivanjima, a ti podaci su donekle standardizovani kod svakog proizvodjaca ponaosob zbog provere kvaliteta.
za fazana a i za zeca neki italian tipa nobel sport, RC 4,ili krusik zbog tvrdoce olova ! a granulacija 3 mm ili ti 10 (italianska 4) . Posle prvog mraza na zeca isto to samo 3,5 mm 8 (2)
Koliko vi tučete kad nosite jedan tip municije? Kod mene u redeniku ima i 10 i 8 i 6... i uvek prvo sa 8 gađam. Na prvom vidim efekat: otrese-prelazim na 6, pada na mestu-ostajem, razvaljen-može i 10, samo onda više pazim kad kojom gađam...