Da li nas je Bog zaista poznavao pre nego sto smo se rodili?

Пре него те саздах у утроби, знах те; и пре него изиђе из утробе, посветих те; за пророка народима поставих те.Jeremija 1 , 5

Jesmo li bili s Bogom pre nego sto je stvorio ovaj svet ili smo bili samo misao u njegovom umu pre nego sto nas je oblikovao u utrobi?
Bez znanja i čitanja Biblije, to ništa nema nikakvog smisla.
Ljudi koji nikada nisu naišli na Bibliju, ili su je iz nekog razloga odbili kao da je lupetanje-oni mogu da se pitaju isto što i Vi.

Пре него те саздах у утроби, знах те; и пре него изиђе из утробе, посветих те; за пророка народима поставих те.Jeremija 1 , 5

Jesmo li bili s Bogom pre nego sto je stvorio ovaj svet ili smo bili samo misao u njegovom umu pre nego sto nas je oblikovao u utrobi?
Jos gore sto je znao kakvi cemo biti, jer znaci da je dopustio radjanje dece s defektima.
A ako pak nije znao, onda nije svemoguc i sveznajuci.

2

i sta oces da kazes.
Mislio na tebe ili nije.
Ja mislim.da nije.
Svaka misleća glava misli da je ispravna, a pitanje je šta je u tome vemu ispravno, i ne bi bilo strašno kad bi joj se reklo da ne misli ispravno.
Čitam sebe i vidim da me neka viša sila precrtava.
Ok!!
U samoodbrani delim video:

Verujem u Boga i Sveto Trojstvo, ali i u ovaj tandem i samo čekam...
A u suštini, idem samo da spijem. :D
Idem spavat' i tačno me boli uvo ko šta misli.

Niti smo bili sa Bogom... pa ni kao misao u njegovoj glavi.

Poslednja izmena:
Jos gore sto je znao kakvi cemo biti, jer znaci da je dopustio radjanje dece s defektima.
A ako pak nije znao, onda nije svemoguc i sveznajuci.
Pa moze i zna samo sve moguce. Nemoguce ne moze niko.

Bice koje zivi u 4D svetu moze znati svaki ishod nekog 3D sveta. Sva istorija 3D sveta je samo jedno telo u 4D svetu. Slicno bice koje zivi u 5D svetu moze znati svaki ishod u 4D svetu. I tako u svim dimenzijama i svetovima.

Manje kompleksno je samo podskup neceg veceg. Manje ne moze u potpunosti pojmiti/simulirati veceg a veci moze pojmiti/simulirati manjeg.

Poslednja izmena:
Naravno da

Nase duse seu bile sa bogom prije nego smo se rodili, Bog je nase duse prvo stvorio prije engo smo poslati na zemlju.

Kada smo bili duse bili smo upitani od Boga , dali je on nas Gospodar, mi sve duse smo potvrdili da jeste, i onda smo upitani dali zelimo dea budemo testirani pa preko testa da zasluzimo vjecni zovt u raju ili da padne4mo na testu i tako zasluzimo kaznu u paklu....

druse su pristale na test, jer sa testom dobivamo slobodnu volju da radimo sta hocemo...kada je fetus 120 dana od zazeza u utrobi majke, andjeo zaduzen za inkarniranje duse u tijelo ubaci dusu u tijelo , i tako mi dolazimo na ovaj svijet.

radjamo se i ne znamo nista, sta su nam duse radile prije nego smo poslani, niti znamo kad su nam duse stvorene, svaki covjek ide od nule, pocinje od nule kada krece u ovaj test, zato se sjecanje brise , da bi svi imali istu pocetnu tacku na testu.

zivimo ovaj zivot, i mozemo da radimo dobra ili losa djela, a Bog je taj koji ima zaduzene andjele pisare, koji zapisuju i snimaju sve sta radimo, poslije Bog posalje andjela smrti da nas prebaci na drugi svijet, izvadi dusu iz tijela ui mi putujemo na buduci svijet, Bog nam se tada obraca po prvi put, i daje presudu, nakon detaljng pretresa djela, i na kraju vaganje djela, sta pretegne tamo ides, ako pretegnu dobra djela ides u Raj ako pretegnu losa ides u Pakao.

Naravno da

Nase duse seu bile sa bogom prije nego smo se rodili, Bog je nase duse prvo stvorio prije engo smo poslati na zemlju.

Kada smo bili duse bili smo upitani od Boga , dali je on nas Gospodar, mi sve duse smo potvrdili da jeste, i onda smo upitani dali zelimo dea budemo testirani pa preko testa da zasluzimo vjecni zovt u raju ili da padne4mo na testu i tako zasluzimo kaznu u paklu....
A šta se dešava sa dušama koje kažu: Neću na ispit, mnogo mi puca ektoplazma za taj tvoj test?
radjamo se i ne znamo nista, sta su nam duse radile prije nego smo poslani, niti znamo kad su nam duse stvorene, svaki covjek ide od nule, pocinje od nule kada krece u ovaj test, zato se sjecanje brise , da bi svi imali istu pocetnu tacku na testu.
Znači, pristanemo na test, pa zaboravimo da smo pristali i onda neko dođe i kaže da smo na testu. I čudi se što mu ne veruju jer se ne sećaju da su prihvatili bilo kakav test. Kakva gomila budalaština. :hahaha:
zivimo ovaj zivot, i mozemo da radimo dobra ili losa djela, a Bog je taj koji ima zaduzene andjele pisare, koji zapisuju i snimaju sve sta radimo, poslije Bog posalje andjela smrti da nas prebaci na drugi svijet, izvadi dusu iz tijela ui mi putujemo na buduci svijet, Bog nam se tada obraca po prvi put, i daje presudu, nakon detaljng pretresa djela, i na kraju vaganje djela, sta pretegne tamo ides, ako pretegnu dobra djela ides u Raj ako pretegnu losa ides u Pakao.
Kako po prvi put kada nas je već jednom pitao da li hoćemo test. I on izgubio pamćenje? :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back