Naravno da
Пре него те саздах у утроби, знах те; и пре него изиђе из утробе, посветих те; за пророка народима поставих те.Jeremija 1 , 5
Jesmo li bili s Bogom pre nego sto je stvorio ovaj svet ili smo bili samo misao u njegovom umu pre nego sto nas je oblikovao u utrobi?
Nase duse seu bile sa bogom prije nego smo se rodili, Bog je nase duse prvo stvorio prije engo smo poslati na zemlju.
Kada smo bili duse bili smo upitani od Boga , dali je on nas Gospodar, mi sve duse smo potvrdili da jeste, i onda smo upitani dali zelimo dea budemo testirani pa preko testa da zasluzimo vjecni zovt u raju ili da padne4mo na testu i tako zasluzimo kaznu u paklu....
druse su pristale na test, jer sa testom dobivamo slobodnu volju da radimo sta hocemo...kada je fetus 120 dana od zazeza u utrobi majke, andjeo zaduzen za inkarniranje duse u tijelo ubaci dusu u tijelo , i tako mi dolazimo na ovaj svijet.
radjamo se i ne znamo nista, sta su nam duse radile prije nego smo poslani, niti znamo kad su nam duse stvorene, svaki covjek ide od nule, pocinje od nule kada krece u ovaj test, zato se sjecanje brise , da bi svi imali istu pocetnu tacku na testu.
zivimo ovaj zivot, i mozemo da radimo dobra ili losa djela, a Bog je taj koji ima zaduzene andjele pisare, koji zapisuju i snimaju sve sta radimo, poslije Bog posalje andjela smrti da nas prebaci na drugi svijet, izvadi dusu iz tijela ui mi putujemo na buduci svijet, Bog nam se tada obraca po prvi put, i daje presudu, nakon detaljng pretresa djela, i na kraju vaganje djela, sta pretegne tamo ides, ako pretegnu dobra djela ides u Raj ako pretegnu losa ides u Pakao.