sanja*
Drevna Kornjača
- Poruka
- 8.704
.. žagubica ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim ,vidim...na -23 si počistila trotoar...Imam te u vidu kad se uprazni mesto za menađerku nekog kerca..ne znam kako su to natvali..... žagubica ..
![]()
.. žagubica ..
I ja sam nekad bio nadobudan i mislio kako vješto baratam riječima, a što sam stariji sve više shvaćam da se zapravo ništa ne može izraziti, sve je to samo samozavaravanje...
.. da ..
.. ja nikad nisam vjerovao da vješto baratam riječima .. .. poslije sam skužio da ako više čitaš .. bolje slažeš riječi .. .. mislim da danas svi slažu .. prema televiziji .. što je prilična šteta .. neki pojedinci .. koje su nekad zvali .. umjetnici .. to su bolje radili ..
.. poslije sam vidio još nešto .. nema boga do jednostavnosti .. .. istina .. jasna .. jednostavna .. .. mislim da sam to bio počeo uviđati kod hemingveja ..
.. više od riječi .. važne su misli .. .. koliko su jasne i fluidne ..
.. ali iznad svega je .. uvid .. vid .. .. stanje .. promatranje .. .. osjet .. svjedočenja .. nečemu .. nekoj stvarnosti ..

S moje strane,sačetkaj tu I ne mrdaj,za 10 minuta se vraćam s pumpe s 20 l. kanisterom bezolovnog ...neću da
.gif)

.. sad će izbori .. kod nas ..
.. očekujem da će neglasača biti više nego inače ..
.. ****** .. nisam sigurna .. tridesete možda .. možda čak i manje .. između dvaes pete i tries pete .. tako nekako ..
.. mada mislim da su mi i mlađi pri ruci .. ili uz skut .. nekako .. često ..
.. a ti ..?

.. nije mi ovo baš najjasnije .... u tvojima je vjerujem uračunato dijete .. .. a ****** .. problem je koje godine tvoja duša .. želi dati duši djeteta ..
.. ako bi to bilo prilično malo .. teško da bi vrijedilo .. .. treba raditi sa postojećim ..
.. nije mi ovo baš najjasnije ..
.. koliko je malo ..? .. kad je dovoljno ..?
.. ako daje .. recimo .. sve preko tridesete .. je li to malo ..?
..
.. i šta znači da treba raditi s postojećim ..?
.. na koje postojeće misliš ..?
.. koja je matematika kod ljubavi ..?.. ****** .. matematika je ista kao kod ljubavi .. a problem taj što ni ono nisi bila .. baš .. dobro .. shvatila ..
.. a to dete od tri godine je .. mala sanja ..?.. ako ti stvaraš svoju sliku .. sebe .. svoje ja .. koje uključuje tvoju vezu na dušu djeteta od tri godine .. onda ti stvaraš privid .. prividnu sebe i prividnu svoju dušu ..
.. ta duša ne može biti slobodna .. ona je vezana .. sjebena .. prividom duše djeteta od tri godine ..
.. pao mi sartr na pamet .. pa sam pomilila .. kako možda odlažem neke stvari ..
.. a za razliku od sartrovog odlaganja .. ja odaležm ono što je dobro ..
.. koliko je to pametno ..?
.. ali .. izvesno je .. svakako .. pa odlaganje ne može da šteti ..?
.. ili može ..?
.. na koji način odlaganje utiče na neminovnost koja se odlaže ..?