.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. istina je jedno od imena boga .. .. priča o njenoj relativnosti je .. u principu .. nada kurvinih sinova ..

.. žene većine političara .. da ih neko uspije postaviti pred istinom ili prokletstvom pakla .. mogu naći dovoljno istine da muža smjeste u zatvor .. odmah .. na mnoge godine ..
.. one bi pronašle istinu .. jer postoji .. i jer ju znaju ..
.. postoji vjera .. da boga nema .. .. to svijet drži čitavim ..
.. sumnjiva vjera ..

Jeste to vjera ka u kera...
A viš,rvati vjeruju Dojčlandu-više nego papi...
Uvlekli su im se v rit...
A ovaj pape zajeban-buju i rvati najebali zbog grijehova razni...
Odmah su počeli flertat z pederima,donosit zakone neke...
Sodoma i Gomora bu v Croatiji...

.. moral emocije i duhovnost .. kao pitanje .. napretka ..
.. ne .. moral emocije i duhovnost .. kao pokazatelj .. napretka ..
.. razumijete .. ?

.. vidite .. .. moral može biti kurcšlus mozga .. .. ne može zamisliti govnjariju koju ne može zamisliti i u drugom mozgu .. pa kaže .. ****** .. biti ću dobar ..
.. ali .. može biti i stvar .. veličine ..
.. suštinski .. zarez .. nožem .. u dubinu ..
.. može biti naša .. stvarna .. fizička povezanost .. sa svijetom .. svime .. .. i onda .. govnjarija prema drugom .. postaje govnjarija prema sebi samom ..
.. razumijete .. ?
(.. ****** .. vjerojatno ne .. .. bojim se ..)

Kako nema? Ko si ti? Hrvat ili Italijan ili neki drugi? Da li bi ozenio crnkinju ili zelis da ti djeca pripadaju nekoj rasi? Po kom principu se razmnozavas?

Duhovnost nije pokazatelj, nego stvaralacka snaga. Duh je krv u glavi, stara prica...

.. muzika je .. sama .. jedna .. filozofska poruka .. .. kao riječi .. mantre .. zvukovi .. .. ona je veza .. .. umjetnost .. .. ili .. molitva .. .. ili bilo što .. za zemlje .. ili životinje ..

.. sve što sam mislio da treba .. .. ****** ..
.. ili .. ako treba još ..
.. ne vjerujem u rase .. narode .. crkve .. pravovjerne .. ne vjerujem u udruge .. stada .. čopore .. komšiluke .. .. moja je vjera čovjek .. sam .. jedan jedini .. .. ja ..
.. ne vjerujem da treba smišljavati .. nekakve .. među kojima .. će da bude lepo .. pa će tada .. da se uvučem ..

.. mislio sam .. da si to razumio .. .. da ne misliš tako .. pa da će da ostaviš .. kako bi izbegli da se svađamo .. i nadmudrujemo .. .. ****** ..

covjek sam je ovaj danasnji egoista sto zivi sam u svom stanu i vozi sam svoje auto i sjedi sam sa jelkom u stanu, tzv. egoista, odnosno sebicnjak. doduse slusa i muziku, jeste sto kazes.
rob, kojem je obecano carstvo nebesko, samo ako postupi kako je bog naredio. nada umire zadnja, i nakon sto je bog izdahnuo.
on je sad sam, samac, kao rob, ceka da mu bog posalje i zenu i djecu i odjecu, pa se onda cudi sto ono sto stize nije kao saliveno, pa odbacuje, jer je bog savrsen, obecao je savrsenstvo, pa radi i dan i noc da bi pripremio zemlju za carstvo nebesko, pa ako mu bog i ne posalje sve kao sto je obecao, barem je odradio svoj dio posla, mirne je savjesti.

.. generalizacija je .. zanimljiva .. situacija ..

.. sa jedne strane .. na svijetu nema dve iste stvari .. a i ta jedna je u drugom trenutku druga .. .. i to ide .. mislim .. jebeno daleko .. .. dalje od atoma ..
.. sa druge strane .. svijet stalno .. daje .. rađa .. izbacuje .. prilično slične stvari .. .. neke koje izgledaju trajne .. a druge koje se .. rađaju .. iz nekog sjemena .. u nekoj vrsti ..

.. mislim da je podjednako važno .. uzeti u obzir .. i jedno i drugo ..

.. ljudi se više ne bi trebali buniti .. .. ako se pobune to onda još nije vrijeme ..
.. čovjek može samo .. izaći .. tiho .. bez bune .. .. i kad izlazi vjeruje da ide u smrt ..
.. to je ovo vrijeme .. .. vrijeme smrti .. .. nakon bijelca .. alata .. vranca .. .. zelenko ..

.. ovo je umjetnost .. jeba me bog ako nije ..
.. aja de luna negđa de če de negdija .. .. znači .. aria de luna vekia di luče di nebia .. .. a znači .. .. zrak .. dah .. starog .. punog mjeseca .. boje magle ..
.. sviđa vam se .. ?
.. jebeno dobro .. ?
.. gotovo sam osjet .. komešanje osjeta .. vihoh .. .. i ti u tome .. .. jebeno dobro ..

.. a u vezi vremena .. ***** .. .. samo shvatite kako je nastala riječ .. pojam .. .. kako je .. izvučena .. iz događanja .. .. i krenite ka događanju .. .. sve drugo je ***** .. ali neću da vam objašnjavam .. jer to stvarno nebi mogli svatiti ..

.. u vezi svijesti .. .. ljudi životinja biljaka .. ili .. svega ..

1 .. nastojte to usporediti sa šopenhauerom .. .. on je rekao volja ..

2 .. atom nije kuglica .. on se stalno događa .. na novo stvara .. .. on je .. kao dunav .. .. zbir sila koje ga održavaju .. .. možeš ih nazvati .. volja .. svijest ..

3 .. volja .. ne zato što bi dunav bio volja nekog čovjeka .. .. nego zato što tamo gdje se ta volja pokazuje .. bistra .. jasna .. .. kod čovjeka .. .. tamo se to nazvalo volja ..

.. razumijete .. ?

.. riječi nisu nečija prćija .. uvjek ih treba pažljivo koristiti .. .. i volja i duh i svijest samo su riječi .. .. ono što one hoće .. označiti .. .. na što hoće pokazati .. postojalo je prije njih .. .. filozof traži to ..
.. razumiješ .. ?

bez duha rijeci postaju prcija lokalnih rasnih tipova i volja biologija ogranicava ljude kao i zivotinje. to sto zivotinje nemaju rijeci i duha ne znaci da su ljudi neograniceni biologijom

nebitno pacenice. vi se samo bojite za svoj odliv "slobode", a ne znate ni ko je stekao i kako tu "slobodu". sigurno niste vi sami. sad kao neznalice i paraziti zalite za tudjim, sto vam i ne pripada.

to je kao kad nekome oduzmu naslednu titulu pa on place, hoce je nazad

moze li tako da se razumijemo, kraljevicu? nemas pravo na slobodu dok je ne otmes. a mozes je oteti samo ako budes ubijao u svoje ime i u ime vjere u svog nadcovjeka

zajednicki, "ljudski" nadcovjek je mrtav

Back