.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ej, alime, jel ti edituju tekstove na tom forumu gde si?
Ne da li je to dozvoljeno, nego da li je praksa?
m?

.. ne .. .. jedan je .. možda .. ponekad .. malo ispravljao .. više za zajebanciju .. .. bez nekih jebenih namjera i nije mi smetalo .. i tako pišem svašta ..
.. ali nekakva .. ministarstva istine .. .. postoje ..
.. svaki moderator radi po svoje .. i shvaća po svoje .. a neki su u tome prilično ograničeni .. ne smiješ blizu .. .. ali ni oni nisu krivi .. stvorilo ih takvima ..
.. inače .. oko vjera i religija .. svi su nešto rasvrstani .. i borbeni ..

Bio sam na rvatima,a i s tobom...Varadinski...Ali ne ide mi se više...
Ne kopčaju neozbiljnost,a i smajliji su im katastrofa,a ja sam bez smajlija samo pola filozofa...:mrgreen:
Nemrem se dobro iskazat...:lol:
Ali,dobri su-čak bolje kopčaju neke dubioze...Ljubo je tamo Zakon!;)

.. a .. evolucija je to .. stvaranje uvjeta .. mjenjanje planete .. tako da se stvore uvjeti .. .. svejedno da li za čovjeka .. ili za izmjenični elektromotor ..

Ma jeboga stari, pa ja moram preko granice da ti velim kako opet griješiš, nije evolucija stvaranje uvjeta, evolucija se prilagođava uvjetima, uvjeti ne evoluiraju, oni se mijenjaju, jbg, ako bi bilo kamo mogao ugurati svojeg boga, mogao bi tu, ono, bog mijenja uvjete, jbg, a bića evoluiraju, prilagođavaju se novonastalim uvjetima...

Evoluiram na krstarici, treći post, sad sam slobodan... :klap:

Bio sam na rvatima,a i s tobom...Varadinski...Ali ne ide mi se više...
Ne kopčaju neozbiljnost,a i smajliji su im katastrofa,a ja sam bez smajlija samo pola filozofa...:mrgreen:
Nemrem se dobro iskazat...:lol:
pa ja kod tebe samo smajlije i čitam:hahaha:
Ali,dobri su-čak bolje kopčaju neke dubioze...Ljubo je tamo Zakon!;)

Opa, a zato nema Ljube! A kakve veze Tarabići imaju sa rvatima:what:

Pa, zapravo je čovjek čisto tehnički u pravu, ako je svemir beskonačan, svaka točka je centar, pa i on...

E sad, ako smo svi u centru, onda taj centar pomalo gubi na ekskluzivnosti, pa mu i nije neka fora što je baš on u centru, jer smo svi zapravo u centru... :mrgreen:

.. šta sad ovdje tražiš .. **** te bog .. ? .. .. šta ćeš sa srbima da se razgovaraš .. a ni sa svojima ti ne ide ..

.. tema je moja .. .. ali ni ja se sa ovima nisam razumio .. pa sam batalio ..

.. de im je zorče .. ? .. je li barem njega vrag odnesao .. ?

- - - - - - - - - -

.. kad će kraj svijeta .. srbi .. ? .. oćel skoro .. ?

Poslednja izmena:
Ma jeboga stari, pa ja moram preko granice da ti velim kako opet griješiš, nije evolucija stvaranje uvjeta, evolucija se prilagođava uvjetima, uvjeti ne evoluiraju, oni se mijenjaju, jbg, ako bi bilo kamo mogao ugurati svojeg boga, mogao bi tu, ono, bog mijenja uvjete, jbg, a bića evoluiraju, prilagođavaju se novonastalim uvjetima...

Evoluiram na krstarici, treći post, sad sam slobodan... :klap:

.. u svemiru .. postoje mjesta .. sa raznim uvjetima .. .. a i pojedina mjesta mogu se .. razvijati .. .. u njima se mogu mjenjati uvjeti ..
.. domovina boga je nebo .. .. veliki i čisti duh .. može postojati samo tamo gdje nema mnogo materije ..
.. teška materija .. teški elementi .. na život djeluju razarajuće .. .. zračeće .. .. ali prelagani ne mogu povezivati duh .. u tokove ..

.. e vidiš .. sad sam ti objasnio zašto vanzemaljci ne postoje .. .. ili .. zašto ne postoje za tebe ..

Back