bangg
Ističe se
- Poruka
- 2.222
Atrakcija za koga,onoga ko to cini ili one koji to uvidjaju pa se cude.. što se tiče pretvaranja vode u vino ..
.. to je svakako atrakcija ..
cudom kako bi to moglo biti moguce zamisljaju...
Moras znati sta to znaci znati nekoga u dusu i sta dusa predstavlja a ne koristiti to samo.. ali za mene je .. recimo .. mnogo bitniji jedan drugi test ..
.. a taj je .. koliko možeš osetiti drugog čoveka ..
.. možeš li prići čoveku koga prvi put vidiš .. i osetiti ga na način .. da ga znaš u dušu ..
kao reci koje su tu tek onako da bi ih izgovorila pa i ako one predstavljaju iskrivljenu Istinu...
..
.. koji bi bio razlog da neko .. ko može biti "jedno" a pri tom zadržati svoje ja .. izabere da to ne bude stalno ..?
(.. sumnjiva mi je ta priča .. zvuči mi kao reklama za izbore ..)
Moras razgraniciti neke stvari...Pokusacu da ti objasnim kako ja to uvidjam...
Postoji Um i on je isti za sve njime smo svi mi povezani svojim Razumima koji su posledica odvajanja od
naaseg apsolutnog Um-a Bica koje je jedno i cini sto bi materijalisti rekli celokupan Svemir zajedno sa nama...
Postoji Duh i njega projektuje UM kroz nas Pogled i on pretstavlja ustvari sav "materijalni"svet koji vidimo
oko nas pa i nas same...To ti je kao more sadrzano od toliko kapljica vode ali je jedno ustvari,tako je i Dusa
samo kap u moru Duha...Razum ustvari razgranicava kroz Um preko Duh-a i cini to da se mi odvajamo od
Jednog i postajemo Jedni sami za sebe a kako to cini,pokusacu da ti objasnim jednom filozofskom
zackoljicom koja kaze: Casa je napunjena do pola vodom da li je ona do pola puna ili do pola prazna-casa
jeste do pola napunjena vodom ali pojam prazna je ono sto Razum pa da kazemo olako shvata jer u toj drugoj
polovini se nalazi vazduh tako da je casa ustvari uvek puna pa time i Jedno sa svime sto je oko nje...Jer da nismo
Jedno mi nebi mogli nista od ovoga sto sada cinimo ni uciniti pa tako i stvoriti masu na racunaru preko interneta,
gde Razumi razmenjuju svoje Poglede na navodni objektivni svet oko nas i svoje apstraktne pojmove istog...
Mnogi nazivaju to drugacijim imenima ali ustvari mislimo na isto...
Zazmuri i osetices da postoji Um kroz osecaj Bica,sada pomisli nesto to predstavlja Razum koji se poistovecuje
sa recima koji cine misli nase,sada otvori oci i sve oko tebe je Duh koji sada Razumom i time osecajem
odvojenosti od celine razgranicavas na delice i dozivljavas sebe kroz pticu koja leti nebom ili mrava koji hoda u travi...
Ali si neSvesno odvojena od celine pa njih posmatras sada kao jedinke za sebe...Postoje mnogi nivoi Svesnosti...
Kako ja cinim (zanimljiva rec je rec Ciniti
) da se stopim kao sto kazem sa svime...Jednostavno kao sto neki koristemeditaciju da pronadju svoj mir u sebi iskljuce se totalno od spoljasnjeg sveta(oni ustvari samo svoj Um tada osecaju
kroz osecaj Bica u sebi te njegovu sposobnost neprojektovanja kroz Pogled i uvode sebe u stanje drugacije svesnosti)
Ja to isto cinim otvorenih ociju(sto i drugi cine ali Razumom se vode)bez potrebe da sebi obrazlazem mislima-recima
kroz Razum Duh koji posmatram samo osvrcuci se pri tome samo na nekakvu promenu koja se desava u nama ustvari...
A kroz svoje osecaje u sebi i time ja dajem sebe samom sebi bezuslovno sto predstavlja Ljubav...
Zato je sve ustvari Laz kada se vodimo Razumom jer on iskrivljuje istinu u njenom pravom svetlu a samo Istina i postoji
ukoliko se ne vodimo Razumom i dajemo sebe samom sebi i time je jedina Istina Ljubav kao takav princip...
To sve ustvari predstavlja osecaje i nije uopste lako ako je uopste i moguce sve to opisati recima ali ja pokusavam

Tada ja osecam kao jedinka za sebe da postajem jedno sa svime i kao nekakvu energiju u sebi koja zraci iz mog
stomaka i ruku(dlanova) koju svojim umom mogu da pojacavam do nevidjenih vrednosti da se osecam uzaren kao Sunce
samo...Ali tada se ja uplasim kao sto ti kazes da ne izgubim svoje ja u svemu tome i naglo prekinem jer nisam spreman
napustiti "materijalno" sto me vezuje Razumom,mada sam svestan i znam da je to samo moja zabluda tj.sve oko mene
ali ja to sve volim i sto se iskazuje na takav nacin kojim ga svi "vidimo"..A jos uvek sam relativno mlad pre par nedelja
sam napunio 37 i ima vremena
i ako ono samo isto tako predstavlja samo iluziju za sebe...
Poslednja izmena: