zbunjena

Da li ti je stvarno stalo ili ti je povredjena ženska sujeta?
Žene su čudna stvorenja: što joj više ideš niz dlaku više je zahebava
a često te prevari sa prvom dobrom barabom.
Žena nemože da voli čoveka koji je, po njenom mišljenju,
manje vredan od nje.
Tek kad naidje na jaču ličnost smiri se.
Šala: Žena se smiri kada duboko u sebi
oseti debeo razlog za to.

Moj stari kaže: žene su kao mačke: može ceo dan da ti se umiljava i da nikad ne znaš kad će te ogrebati.

Vec dvije godine sam u vezi s deckom koga mnogo volim.
Svaki dan smo provodili skupa sve dok on nije otisao na rad u inostranstvo prije mjesec dana.
Sada imam osjecaj da me izbjegava, ne zove, ne javlja se.
Ja ga cesto zovem, a on uglavnom izbjegava bilo kakav razgovor, vadi se na to kako mnogo radi i da nema vremena da razgovara sa mnom.
Sta da radim, nije mi jasno otkud odjednom takva promjena u ponasanju?

pitaj njega, kako da mi znamo zbog cega je to?

i ne raspadale vam se veze kad gatate po forumima shta je vashim partnerima na pameti...

manje vredan od nje.

zene su vrlo jednostavne i vrlo malo im treba da budu srecne ....naravno da svaka zena trazi jakog muskarca ...zena treba da bude dusa kuce a muz snaga ...a sve to skupa nema veze sa debljinom ;)

zena treba da bude dusa kuce

2vmu4p5.jpg

Gospode..

Odakle tebi ideja da sam sam ?Pametno je da me slijedi jer imam iskustvo , normalan sam
i prijatelj sam joj .Ti si iskompleksiran , pun predrasuda , a zakljucivanje na nivou trinestogodisnjaka .
Od tebe se nema sta nauciti .Ne vrijedjam , samo konstatujem .

Осим тог кучета у дворишту немаш ништа.. Ма имаш опасно искуство.. А ти што за себе причају да су нормални они су тек хит.. Пријатељ? хахаха, људи се знају уживо и више година па не могу да кажу да су пријатељи, а ти си њој пријатељ могу да се кладим да јој ни глас не знаш.. Смешно.. Јесте, поготово од тебе имам комплекс.. И не можеш ти мене да увредиш..

to sam joj i ja rekla.
slazem se u potpunosti, jasno je kao dan:)

Ево, када те и новка подржи, јасно ти је колико је сати.. Мене када би вас двоје подржали, ја бих се запитао где грешим..

ali pazi kad nema dana da nekoga ne pljuje i vredja ovde:)
valjda da ispuni sebi kvotu:)

Зато што вас и треба пљувати.. Како остале не пљујем? Нема разлога.. За вас имам милион разлога, и немам проблем са тим да вас пљунем.

Осим тог кучета у дворишту немаш ништа.. Ма имаш опасно искуство.. А ти што за себе причају да су нормални они су тек хит.. Пријатељ? хахаха, људи се знају уживо и више година па не могу да кажу да су пријатељи, а ти си њој пријатељ могу да се кладим да јој ни глас не знаш.. Смешно.. Јесте, поготово од тебе имам комплекс.. И не можеш ти мене да увредиш..

Ево, када те и новка подржи, јасно ти је колико је сати.. Мене када би вас двоје подржали, ја бих се запитао где грешим..

Зато што вас и треба пљувати.. Како остале не пљујем? Нема разлога.. За вас имам милион разлога, и немам проблем са тим да вас пљунем.

ti nam PUSHISH :rotf:

manje vredan od nje.

so true :lol:

@tema: mozda je samo zauzet poslom, ne kapiram cemu paranoisanje?

Svaki dan smo provodili skupa sve dok on nije otisao na rad u inostranstvo prije mjesec dana.
Ja ga cesto zovem, a on uglavnom izbjegava bilo kakav razgovor, vadi se na to kako mnogo radi i da nema vremena da razgovara sa mnom.

Hebiga, zanele ga moguc'nosti i bogastvo. Ljubav mu vishe nije bitna jer ona dolazi sama u raskoshi. :(

..nasao novu zanimaciju sto i tebi preporucujem ...............jb.g :(

Back