zbunjena

nema potrebe da citiras moj post da bi nekog provocirao

Небитан ми је фактор он да бих ја њега провоцирао.. Мени генерално није ни чудо кад он тако лупа, него ми би чудно кад ти подржиш то.. Зато сам цитирао тебе, он је давно изгубљен сличај..

Небитан ми је фактор он да бих ја њега провоцирао.. Мени генерално није ни чудо кад он тако лупа, него ми би чудно кад ти подржиш то.. Зато сам цитирао тебе, он је давно изгубљен сличај..

sta reci drugo nego :hvala:

;)

pazi strucnjake eeeeej
niko da kaze ono bori se voli nesto svasta. nego vara nece te ne voli haha uzas jezica. a ne aj joj na pp napricaj kako treba i sta treba da radi hahha pacijenti jbni

Vec dvije godine sam u vezi s deckom koga mnogo volim.
Svaki dan smo provodili skupa sve dok on nije otisao na rad u inostranstvo prije mjesec dana.
Sada imam osjecaj da me izbjegava, ne zove, ne javlja se.
Ja ga cesto zovem, a on uglavnom izbjegava bilo kakav razgovor, vadi se na to kako mnogo radi i da nema vremena da razgovara sa mnom.
Sta da radim, nije mi jasno otkud odjednom takva promjena u ponasanju?

il je našao drugu il je upao u kockarske dugove

I ono sto je posebno glupo je to da svi tripuju kako je njen decko vara.
Alo ljudi, lik je otisao DA RADI! Meni logicnije deluje da radi 2 posla i da se satire da bi skupio pare za nesto njemu bitno dok dokona devojka ne zna sta ce.:think:
Odlucio da pobegne od devojke u inostranstvo da juri qrve ko da i ovde isto to ne moze da nadje i verovatno jeftinije!:roll:

Svaki dan smo provodili skupa sve dok on nije otisao na rad u inostranstvo prije mjesec dana.
Ja ga cesto zovem, a on uglavnom izbjegava bilo kakav razgovor, vadi se na to kako mnogo radi i da nema vremena da razgovara sa mnom.

:roll: standardica ... trazi novu vezu :kafa:
a s ovim ti se i onako ne bi isplatilo ostajati, otjud znas sta su mu crnkinje prenejele :aha:

kakav idiot 2 godine nije malo ... nadam se da mnogo radi i da nije naso neku drugu

Razdaljina učinila svoje... našao je drugu... gotovo je...

Alo paranoici

To je onaj termin koji se koristi za skup od 30 dana. Ali ne, razdaljina za 30 dana po pravilu ruši čvrstu dvogodišnju vezu... kao što se uprkos njoj, za 30 dana u stranoj zemlji, neizostavno nalazi nova devojka, pa i više njih. Apsolutno.

PS. Droga je pošast modernog doba.

[Ne_Vazim_Se];22019432:
chekaj je l' moguce da niko nije je*eno pomislio da lik stvarno nema vremena?

nash ti koliko ti morash da se cimash u stranoj zemlji da bi stao na noge, shta ga smarash ti uopshte, pusti choveka da se adaptira i sredi stvari tamo shto je jako teshko pa posle kad se navikne onda cete imati vishe vremena da blebecete.

strashno, ode lik da radi kao konj vish da se unishtava chovek nema vremena ni da popricha s tobom kako valja a ti bi kapiram dva sata naklapala o svemu i svachemu e pa ne moze to tako cero i sad on chovek em shto je ozbiljniji deset puta, em shto se zrtvuje (dobro na prvom mestu uvek za sebe al opet) za vas... i josh on ispada losh lik kao u fazonu, vara te, izbegava te, ne voli te vishe itd... *** koja nepotrebna paranoisanja, chova sto posto ne moze glavu da digne od posla.

zene :roll:

Bar je neko normalan.

a nije tako junkhead i ostali koji tako misle ako si se svaki dan vidjao sa devojkom ti ces i da se cujes snjom svaki dan ako nisi u mogucnosti da se vidite ... kako to 2 godine se voleli i vidjali svakodnevno i sad od jednom ne zove nema volju da prica nesto tu nije u redu ... i da radi puno ne radi 24 sata na dan moze da odvoji pola sata za voljenu osobu ... a cak i da nema pare za telefon ona njega zove pa opet mogu da pricaju

Jednostavno, otišao je preko i adaptira se. Trebaće mu možda i tri meseca. Neko je sentimentalan, neko je više vezan za domovinu, a neko je zagrizao novu šansu i zgrabio je iz sve snage. Ako je istina da on tamo radi po ceo dan, da zapinje iz petinih žila, onda budi srećna, jer on tamo ima samo i jedino tebe.

Moj kum tamo već treću godinu radi neprestano i jedva se seti i zvati i jedva da može doći. Verenica mu dođe tamo, ali on ovamo jako retko. Navodno planiraju doći u avgustu ovde, ali i to je čak na dugačkom štapu.

popušila si ga ženska...našo tamo drugu...:per:

Sto ga budes vise zvala , to ce te vise izbjegavati .
Razdaljina velike ljubavi pojacava , a male gasi .
Nemoj mu se vise javljati , a ako se ni on ne javi
duze vrijeme , trazi drugog .
Sve ti je to prosto kao pasulj !

Tačno tako. Ili neka bude kao prava bosanka/hercegovka, da živi godinama sa decom, a muž dolazi jednom godišnje samo da napravi još jedno, a svakog meseca šalje brdo para i čiča miča, gotova priča :hahaha:

Moguće, da je samo trenutačno tako, jako se teško adaptirati, posebno u drugoj zemlji. Verujem da i njega mnoge stvari muče, ali opet nije razlog za ne javljanje, u to me niko neće ubediti. Kada ovako šta pročitam, vrlo mi poznato zvuči, takoC da...Ne znam sta da ti kazem. A, da te ne ubedačim. Znaš i sama, da je tako...ko nešto hoće, nadje razlog. Ko nešto neće, nadje opravdanje. Vidim sada svi "opleli", kako je jadan čovek sirot, pa mu je teško tamo...pa, čekajte, ja bih prva bila ondaK da se javim onima koje volim, da mi je lupam teško, da mi ne ide...Daljina nema veze sa tim. Ja znam po sebi, sto je blizu srca, jednostavnJa je blizu i uma, gde god da si. Ja u to verujem. A, u ta nejavljanja, i kuliranja, ja ne verujem. MiSim, izbegavati onoga koga voliš? Ajde, vazi. Ma, dajte. Ja bih ga zvala, nazvala još koji put. Ako se ne javlja, očito da čovek nema poštovanja, da ti kaže, alo ženska glavo, nemoj da me više zoveš, pa pasivnim nepostovanjem, zeli da ti da na znanje, da mu ne trebaš. A, možda stvarno nema za tebe vremena. kad bi se zezali. Kako ti za njega imaš? Kako nadješ? MiSim da i tebi jasno je. Nazalost. Daj Boze da niko od nas nije u pravu. Znači, meni je malo muka od tkz. da izvineš na izrazu "prose*avanja". Znači, sve što se ne trudi, ne želi, izbegava, i tako to, meni je odvratno i gadno. Jedno ružno ponašanje. I smao ej to istina. Da ko hoce, zeli, ili naprosto ima potrebu da te cuje, vidi, dodirne ili nadje, taj ce naci nacin za isto. A, kome nije...ponasace se posve suprotno. Sve drugo su samo fore & fazoni bezobraznih ljudi. Srećno. :(

Polako seko, polako. Mesec dana da nekog tako lako zaboraviš... Malo teško. Onda je taj neko jedva čekao da ode. A ako su dve godine bili zajedno i ako se vole, onda je to po meni neka rupa u njenoj priči.

Ili samo ona misli da su se jako voleli, ili samo ona jako voli, ili se on ipak javlja, ali priča po minut-dva i to je to.

Trebalo bi malo više o tome popričati, jer ovako deluje malo... jednostrano.

Тај колега да ишта зна не би са милијарду година био сам, па ти није паметно да следиш њега..
Odakle tebi ideja da sam sam ?Pametno je da me slijedi jer imam iskustvo , normalan sam
i prijatelj sam joj .Ti si iskompleksiran , pun predrasuda , a zakljucivanje na nivou trinestogodisnjaka .
Od tebe se nema sta nauciti .Ne vrijedjam , samo konstatujem .

prestani da mu se javljas. ako ne pocne da zivka, znaci ugasili ste.

Odakle tebi ideja da sam sam ?Pametno je da me slijedi jer imam iskustvo , normalan sam
i prijatelj sam joj .Ti si iskompleksiran , pun predrasuda , a zakljucivanje na nivou trinestogodisnjaka .
Od tebe se nema sta nauciti .Ne vrijedjam , samo konstatujem .

ali pazi kad nema dana da nekoga ne pljuje i vredja ovde:)
valjda da ispuni sebi kvotu:)

Da li ti je stvarno stalo ili ti je povredjena ženska sujeta?
Žene su čudna stvorenja: što joj više ideš niz dlaku više je zahebava
a često te prevari sa prvom dobrom barabom.
Žena nemože da voli čoveka koji je, po njenom mišljenju,
manje vredan od nje.
Tek kad naidje na jaču ličnost smiri se.
Šala: Žena se smiri kada duboko u sebi
oseti debeo razlog za to.

Back