hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
moze da te se seti mozda u kriznoj situaciji da te okrene !
a ti mozda sva srecna pristanesh
i posle opet hop hop dalje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi covek nema vremena, mora da rinta da zaradi kes ili je mozda samo nasao drugu.Vec dvije godine sam u vezi s deckom koga mnogo volim.
Svaki dan smo provodili skupa sve dok on nije otisao na rad u inostranstvo prije mjesec dana.
Sada imam osjecaj da me izbjegava, ne zove, ne javlja se.
Ja ga cesto zovem, a on uglavnom izbjegava bilo kakav razgovor, vadi se na to kako mnogo radi i da nema vremena da razgovara sa mnom.
Sta da radim, nije mi jasno otkud odjednom takva promjena u ponasanju?
malo ye iskrenih i chasnih mushkaraca![]()
Moguće, da je samo trenutačno tako, jako se teško adaptirati, posebno u drugoj zemlji. Verujem da i njega mnoge stvari muče, ali opet nije razlog za ne javljanje, u to me niko neće ubediti. Kada ovako šta pročitam, vrlo mi poznato zvuči, takoC da...Ne znam sta da ti kazem. A, da te ne ubedačim. Znaš i sama, da je tako...ko nešto hoće, nadje razlog. Ko nešto neće, nadje opravdanje. Vidim sada svi "opleli", kako je jadan čovek sirot, pa mu je teško tamo...pa, čekajte, ja bih prva bila ondaK da se javim onima koje volim, da mi je lupam teško, da mi ne ide...Daljina nema veze sa tim. Ja znam po sebi, sto je blizu srca, jednostavnJa je blizu i uma, gde god da si. Ja u to verujem. A, u ta nejavljanja, i kuliranja, ja ne verujem. MiSim, izbegavati onoga koga voliš? Ajde, vazi. Ma, dajte. Ja bih ga zvala, nazvala još koji put. Ako se ne javlja, očito da čovek nema poštovanja, da ti kaže, alo ženska glavo, nemoj da me više zoveš, pa pasivnim nepostovanjem, zeli da ti da na znanje, da mu ne trebaš. A, možda stvarno nema za tebe vremena. kad bi se zezali. Kako ti za njega imaš? Kako nadješ? MiSim da i tebi jasno je. Nazalost. Daj Boze da niko od nas nije u pravu. Znači, meni je malo muka od tkz. da izvineš na izrazu "prose*avanja". Znači, sve što se ne trudi, ne želi, izbegava, i tako to, meni je odvratno i gadno. Jedno ružno ponašanje. I smao ej to istina. Da ko hoce, zeli, ili naprosto ima potrebu da te cuje, vidi, dodirne ili nadje, taj ce naci nacin za isto. A, kome nije...ponasace se posve suprotno. Sve drugo su samo fore & fazoni bezobraznih ljudi. Srećno.♥
pa mogao je onda da javi
Za mesec dana da se olaaadii?![]()
a kao nemoguce je? pa lakse se hladis kad tog nekog ni ne vidjas ni ne cujes
Javice se, mozda decko stvarno nema vremena da se javlja mozda mu je poslodavac neki zaeban pa ne da da se koristi mob na poslu, a posle dodje kuci umoran nije mu ni do cega.

Oni su u vezi dve godine(vise nego sto neki provedu u braku) i nije normalno da se ohladi,osima ako i ranije vec nije poceo prema njoj da gubi osecanja,pa je samo sada,u toj razdvojenosti to konacno i shvatio.
pa ona mu je devojka/verenica pa ima da se javi na 5 minuta i da kaze da je umoran
i onda da izdvoji josh neko vreme kasnije
ali mozda je to neko stanje
ok gestapo ali ako je vreme previse proslo to je agonija pomalo, mada onda valjda konstatujesh i dalje
Mozda je upravo u tome problem. CESTO!Vec dvije godine sam u vezi s deckom koga mnogo volim.
Svaki dan smo provodili skupa sve dok on nije otisao na rad u inostranstvo prije mjesec dana.
Ja ga cesto zovem, a on uglavnom izbjegava bilo kakav razgovor, vadi se na to kako mnogo radi i da nema vremena da razgovara sa mnom.
Vec dvije godine sam u vezi s deckom koga mnogo volim.

otkud znam mozda bolje da ne kazes, nekad ljudi to i ne vole da kazu jer ce sledeceg trenutka
da pomisle da ipak zhele
mozda ako ga zove ne treba da shizi da ga napada nego kao da je sve OK, mozda je stvarno samo tako nekako tj nije otisao
Sto ga budes vise zvala , to ce te vise izbjegavati .
Razdaljina velike ljubavi pojacava , a male gasi .
Nemoj mu se vise javljati , a ako se ni on ne javi
duze vrijeme , trazi drugog .
Sve ti je to prosto kao pasulj !
Ima i toga. Ne treba se izletati, treba DOBRO razmisliti pre nego sto se tako nesto kaze. Kad kazes moze biti kasno.otkud znam mozda bolje da ne kazes, nekad ljudi to i ne vole da kazu jer ce sledeceg trenutka
da pomisle da ipak zhele
mozda ako ga zove ne treba da shizi da ga napada nego kao da je sve OK, mozda je stvarno samo tako nekako tj nije otisao
moze da te se seti mozda u kriznoj situaciji da te okrene !
Vec dvije godine sam u vezi s deckom koga mnogo volim.

samo je na sexipilniju perverzniju i opusteniju ebacicu naisao 
Nisi ti krivasamo je na sexipilniju perverzniju i opusteniju ebacicu naisao
![]()
verujem da je ovo tacno
i da je tako kako je kolega rekao
dakle...