Zbunjena li sam!:)

• Začetnik teme Začetnik teme Chick_23
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:twisted: :twisted: Cika gost je potpuno u pravu. :!: :!: :!: Svakako da je i u pravu sabesednik koji kaze da ovu temu treba zatvoriti. Medjutim pitam gospodjicu koja tako voli mladje od 82-og godista sta bi rekla na ovakvu ponudu: sredjen zivot sa stanom, autom, visokim primanjima u privatnom biznisu? Rekla bi :D :lol: :D :lol: . Medjutim nama starijima, SMOROVIMA, treba i nesto drugo osim ukrasa. To se danas moze pokupiti na svakom cosku, a postoji i jedan jako ruzan izraz za to: :twisted: SPONZORUSA :twisted:
Evo jednog pitanja: Da li je Kostic SMORAN tip, ili je samo bogat pa ....... sa gospodjicom Bekvalac ili sta???????

aquarius:
:twisted: :twisted: Cika gost je potpuno u pravu. :!: :!: :!: Svakako da je i u pravu sabesednik koji kaze da ovu temu treba zatvoriti. Medjutim pitam gospodjicu koja tako voli mladje od 82-og godista sta bi rekla na ovakvu ponudu: sredjen zivot sa stanom, autom, visokim primanjima u privatnom biznisu? Rekla bi :D :lol: :D :lol: . Medjutim nama starijima, SMOROVIMA, treba i nesto drugo osim ukrasa. To se danas moze pokupiti na svakom cosku, a postoji i jedan jako ruzan izraz za to: :twisted: SPONZORUSA :twisted:
Evo jednog pitanja: Da li je Kostic SMORAN tip, ili je samo bogat pa ....... sa gospodjicom Bekvalac ili sta???????

hey, don't take it personal! :wink: :roll: Vidi ovako, i mi 82. cemo jednog dana da omatorimo i da postanemo smorovi! :wink: :D
All in good time! :wink:

VOLEO BI DA MI NEKO DEFINISE REC SMOR OVDE...

ljudi vole drugacije stvari i stvarno mi nije jasno zastto ih gurate u isti kos... ja na primer vec duuuuugoooo vremena ne volim da izlazim i zar me to cini smorom? postoje druge stvari koje me ispunjavaju i devojke razlicitog godista to smatraju veoma zabavnim.... zato se ostavite reci SMOR molim vas

sa druge strane, da li ljude koji rade smatrate smorovima... da li ljude koji uvek izlaze na ista mesta smatrate smorovima... da li ljude koji ne skacu sa bandzija smatrate smorovima... da li ljude koji ne uzmu pistolj u ruke, upucaju nekog i posle beze od murije smatarate smorovima... da li ljude koji procitaju knjigu i posle raspravljaju o njoj smatrate smorovima...

uopste mi niste jasni... majke mi

Cika aquarius, vi imate divno misljenje o zenama, APLAUZ!!!! Sto se tiche tvoje ponude, ne brini, nista od toga mi ne treba, jer ja to SVE imam zahvaljujuci mojim roditeljima...Da me to privlaci, onda me BAS nebi interesovali mladji, nego stariji tipovi jer su oni inache ti koji mogu da priuste takve uslove devojci....Kada god ne znate sta da kazete uvek je vam glavni izgovor kako su sve devojke sponzorushe...Nemam rechi!!!

Elle23:
Cika aquarius, vi imate divno misljenje o zenama, APLAUZ!!!! Sto se tiche tvoje ponude, ne brini, nista od toga mi ne treba, jer ja to SVE imam zahvaljujuci mojim roditeljima...Da me to privlaci, onda me BAS nebi interesovali mladji, nego stariji tipovi jer su oni inache ti koji mogu da priuste takve uslove devojci....Kada god ne znate sta da kazete uvek je vam glavni izgovor kako su sve devojke sponzorushe...Nemam rechi!!!

Mozda bas tu lezi bar delimican odgovor na pitanje sta je to s tim 82. godistem! 82. godiste su vecinom studenti ili momci i devojke zaposleni kao pripravnici u raznoraznim firmama. To su nestabilna radna mesta sa niskim primanjima. Vecina zivi jos sa roditeljima. To znaci: uz najbolju volju, ja ne mogu da vozim svoju devojku po gradu u najnovijem BMW-u, nemam u novcaniku 10000 din koje cemo da potrosimo za jedno vece i ne zivim sam u 5-sobnom stanu sa jakuzi kadom u kupatilu! Jednostavno nemam! Ono sto ja mogu da ponudim svojoj devojci su moja ljubav, paznja, moji dani i moje noci...da dam sve od sebe da se pored mene oseca kao kraljica!!! Da joj bude lepo i da se oseti voljenom i to zbog MENE takav kakav sam, a ne zbog mojih kola, mobilnog od 1000 eura, 5 stanova i privatnog sofera! Znam da ce neki reci "Uf, jaku stvar si nasao da ponudis...ljubav, paznju...pffft!" To je sve sto imam i sve sto budem sticao, bice i njeno!

Nadam se da ovo bar malo skida veo sa tog "cuvenog" 82. godista!

Guardian, znam ja tacno zasto mi se svidjaju tipovi koji su mladji od mene...Ova tema je trebala biti mala sala, da se uz nju svi lepo nasmejemo i opustimo....Ali pojedinci nisu shvatili sta je pisac hteo da kaze, and don't ask yourself why, 'cause we all know what the answer is!!!... Nego hvala tebi na ovim prelepim odgovorimo!!!

Ti si dve godine starija? Pa sta? Nisu tu uopste bitne godine vec kakav je on u glavi. Neko moze da ima i 40 pa da bude nezreo. Uopste se ne opterecuj nebitnim stvarima, nego ako ti se stvarno svidja uzivaj!!!

Elle23:
Guardian, znam ja tacno zasto mi se svidjaju tipovi koji su mladji od mene...Ova tema je trebala biti mala sala, da se uz nju svi lepo nasmejemo i opustimo....Ali pojedinci nisu shvatili sta je pisac hteo da kaze, and don't ask yourself why, 'cause we all know what the answer is!!!... Nego hvala tebi na ovim prelepim odgovorimo!!!

Any time! :wink:

Elle23:
Znaci..Normalna sam!!!!!!!!! Fjuuuu!!!!!!! :D Mnogo vam hvala za odgovore, divni ste.....Pitanje za cika gosta ''Zasto ste vi gospodine toliko uvredjenim osecate???''

Naravno da si normalna, kakvo pitanje:), bilo bi dobro da je vishe takvih "nenormalnih" devojaka jerbo bi bash bilo bez veze kad bi svi "gajili" isti ukus!

Chick_23:
Ljudi, dosla sam do jednog zakljucka, i to sama!: :idea: :wink: Lozim se na mladje tipove... Imam 23 godine, i svidjaju mi se uglavnom likovi 82 godiste....Ne znam da li je to zbog toga sto sam prekinula jednu sedmogodisnju vezu pre 6 meseci, ili mozda nesto sasvim drugo.....Stariji tipovi, CINI MI SE, samo smaraju, i nisu dovoljno opusteni....Nadam se da sam normalna, i da je sve OK!:)Pozdrav za celu 82 geenraciju..... :wink:

moj burazer ima curu 7 godina stariju par godina su zajedno, eto

Back