Zbunjena li sam!:)

• Začetnik teme Začetnik teme Chick_23
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma o vama vec pesme pevaju:

Bajaga - Pada Vlada (Profesionalac Soundtrack):
Ja te pratim, u ruci mi strela,
Čas te vidim, čas nestaneš, senka ti je bela.

Jedne noći, tamne noći, bez meseca,
Ja ću tebe sresti dragi, ubiću te kao zeca.

Pada zvezda padalica, pada soko - siva ptica,
Pada osmeh sa mog lica, i sneg pada pre Božića,
Pada čovek posle pića, pada duša od umora,
I noć padne, kad je zora...

:lol: :lol: :lol:

Chick_23:
Ljudi, dosla sam do jednog zakljucka, i to sama!: :idea: :wink: Lozim se na mladje tipove... Imam 23 godine, i svidjaju mi se uglavnom likovi 82 godiste....Ne znam da li je to zbog toga sto sam prekinula jednu sedmogodisnju vezu pre 6 meseci, ili mozda nesto sasvim drugo.....Stariji tipovi, CINI MI SE, samo smaraju, i nisu dovoljno opusteni....Nadam se da sam normalna, i da je sve OK!:)Pozdrav za celu 82 geenraciju..... :wink:

Sestro slatka,
Nisi ti skoro nista starija od te 82 generacije,tako da sasvim uredu sto ti se svidja ta generacija.Sto se STARIJIH TIPOVA tice,ma nisi ZBUNJENA no IZGUBLJENA.....

Znas onu od Samardzica:Ne sudi po ambalazi/videces na kraju/da i ove ruke moje/milovati znaju....
PRAVA LJUBAV GODINE NE BROJI.....

DON:
Chick_23:
Ljudi, dosla sam do jednog zakljucka, i to sama!: :idea: :wink: Lozim se na mladje tipove... Imam 23 godine, i svidjaju mi se uglavnom likovi 82 godiste....Ne znam da li je to zbog toga sto sam prekinula jednu sedmogodisnju vezu pre 6 meseci, ili mozda nesto sasvim drugo.....Stariji tipovi, CINI MI SE, samo smaraju, i nisu dovoljno opusteni....Nadam se da sam normalna, i da je sve OK!:)Pozdrav za celu 82 geenraciju..... :wink:

Sestro slatka,
Nisi ti skoro nista starija od te 82 generacije,tako da sasvim uredu sto ti se svidja ta generacija.Sto se STARIJIH TIPOVA tice,ma nisi ZBUNJENA no IZGUBLJENA.....

Znas onu od Samardzica:Ne sudi po ambalazi/videces na kraju/da i ove ruke moje/milovati znaju....
PRAVA LJUBAV GODINE NE BROJI.....

Odgovor u stilu imena DON! :!: :!: :!: Kratak i jasan. :!: :twisted:

d1:
VOLEO BI DA MI NEKO DEFINISE REC SMOR OVDE...

ljudi vole drugacije stvari i stvarno mi nije jasno zastto ih gurate u isti kos... ja na primer vec duuuuugoooo vremena ne volim da izlazim i zar me to cini smorom? postoje druge stvari koje me ispunjavaju i devojke razlicitog godista to smatraju veoma zabavnim.... zato se ostavite reci SMOR molim vas

sa druge strane, da li ljude koji rade smatrate smorovima... da li ljude koji uvek izlaze na ista mesta smatrate smorovima... da li ljude koji ne skacu sa bandzija smatrate smorovima... da li ljude koji ne uzmu pistolj u ruke, upucaju nekog i posle beze od murije smatarate smorovima... da li ljude koji procitaju knjigu i posle raspravljaju o njoj smatrate smorovima...

uopste mi niste jasni... majke mi

SMOR sa tacke gledista ovih dama je: upravo takav tip coveka ili zene koji je gore naveden, mada ima jos stosta da se doda. Problem je u tipicnoj zameni teza prerano seksualno zrele osobe ciji socijalni i emotivni zivot daleko zaostaje. :!: :!: Inace ovkvi stavovi su uzrok "pucanja" veza i brakova. Voleo bih videti autorku teme u iole ozbiljnijoj zivotnoj situaciji :!: Recimo 250 eura za stan + 70 eura za troskove i +++ druge stvari. Pitam se da li je gospodjica ukupno u zivotu zaradila 320 eura, ili se sponzorise od roditelja, ili "piletina" sa kajlom i dva pistolja to financira. Sta ona u stvari hoce :?: :?: Mislim da ne zna ni sama. :!: :( :(

Elle23:
Cika aquarius, vi imate divno misljenje o zenama, APLAUZ!!!! Sto se tiche tvoje ponude, ne brini, nista od toga mi ne treba, jer ja to SVE imam zahvaljujuci mojim roditeljima...Da me to privlaci, onda me BAS nebi interesovali mladji, nego stariji tipovi jer su oni inache ti koji mogu da priuste takve uslove devojci....Kada god ne znate sta da kazete uvek je vam glavni izgovor kako su sve devojke sponzorushe...Nemam rechi!!!

Ne nudim Ti ja nista, nego pisem u prenesenom i generalnom znacenju. Dalje, shvati da se negacija pise odvojeno po srpskom pravopisu. Znaci, ne "nebi", nego "ne bi"! :!: U pravu si! Nisu sve devojke sponzoruse. Doticne rade smisljeno i imaju cilj. Vecina su guscice kao i Ti :evil: i kada napune tridesetu shvate da nisu zavrsile skolu, da su jos uvek kod roditelja u stanu, a i na kazanu :twisted: , pa da nemaju, ni staza, ni iskustva i, eto Ti panike!! Iz tridesete prelaze direktno u klimaktericno-razdrazljive kandidatkinje za usedelice :!: Tada tek pocinju da traze "piletinu", ali pilici bi tada samo da "nagaze". Konkluzija sledi: "Razmisli i ne pravi se pametna!?". Spavaj sa kim hoces, ali nateraj sivu masu da se pokrene da vidis gde je Tvoje mesto u svetu koji je z...... i okrutan. :!: :!:

Aquarius, aquarius, aquarius........Sto bi rekli nasi prijatelji francuzi ''Pouruqoi vis-tu dans les prejugés cher ami''???Broj jedan, ja sam devojka koja je rodjena u intestranstvu, koja nikada nije isla u srpsku skolu, sto jako dobro opravdava moje greske u pisanju...Pored toga sto su moji roditelju veome zauzeti ljudi, uvek su se maksimalno trudili da me nauce sto vise mogu tom divnom srpskom jeziku, i ja verujem da su prilicno dobro uspeli...Broj dva, ja sam skolu zavrsilu pre dve godine, istog trenutka sam pocela i da radim, tako da to sto ja imam mi nije sve priusteno od moji roditelja nego sam mnogo toga i ja sama zaradila...A to sto oni mogu i zele da mi pruze neke materijalne stvari, sta da ti kazem, takav mi raspored zvezdica....Tako da mani se gluposti, ne znas nista o meni a lupetas gluposti po ovom forumu....Ponavljam jos jednom, da je ova tema trebala bila jedna BIG JOKE, ali zbog ne znam kojeg razloga je tebe bas dirnula tamo gde ne treba....

okacimo ovaj komentar na zid i zakljucimo poentu :D
svaka cast Guardian 8)

Guardian:
Mozda bas tu lezi bar delimican odgovor na pitanje sta je to s tim 82. godistem! 82. godiste su vecinom studenti ili momci i devojke zaposleni kao pripravnici u raznoraznim firmama. To su nestabilna radna mesta sa niskim primanjima. Vecina zivi jos sa roditeljima. To znaci: uz najbolju volju, ja ne mogu da vozim svoju devojku po gradu u najnovijem BMW-u, nemam u novcaniku 10000 din koje cemo da potrosimo za jedno vece i ne zivim sam u 5-sobnom stanu sa jakuzi kadom u kupatilu! Jednostavno nemam! Ono sto ja mogu da ponudim svojoj devojci su moja ljubav, paznja, moji dani i moje noci...da dam sve od sebe da se pored mene oseca kao kraljica!!! Da joj bude lepo i da se oseti voljenom i to zbog MENE takav kakav sam, a ne zbog mojih kola, mobilnog od 1000 eura, 5 stanova i privatnog sofera! Znam da ce neki reci "Uf, jaku stvar si nasao da ponudis...ljubav, paznju...pffft!" To je sve sto imam i sve sto budem sticao, bice i njeno!

Nadam se da ovo bar malo skida veo sa tog "cuvenog" 82. godista!

Elle23:
Broj jedan, ja sam devojka koja je rodjena u intestranstvu, koja nikada nije isla u srpsku skolu, sto jako dobro opravdava moje greske u pisanju...

ma sestro ... so what ... ja ni dan danas ne razlikujem č i ć, ni đ ni dž ni dj... nit sam imala prilike da to igde čujem pa da mi dođe u uvo niti u mom rečniku ta slova ne postoje (sem č)... rado bih videla sve ove poliglote kako i koliko bi oni usvojili "naše" jezike...

mislim ljudi što ste tako dlakocepni što se tiče gramatičkih greški... dali iko uvažava faktor tipkarskih greški? :shock: dali znate da je danas gore biti kompjuterski nepismen i :shock: da svetu preti opšta nepismenost u smislu pisanja olovkom 8)... bolje o tome da brinete neg o mom Č i elinom NEBI...

ali ne kaže se đabe kad brod tone i miševi beže... uhvatite se za slamku i nađite nam "pravopisnu" grešku to je vrlo bitno za pomenutu problematiku topica :roll:

a sad malo o temi... i ja sam imala mlađu variantu i ne vidim ništa loše u tome, čak mislim da je bolje jer "neiskvareno" ulaze u vezu...

nažalost sve što smo stariji, sve smo više preračunljivi i sa više loših iskustava i sve više očekujemo da če nas neko preči, iskoristiti, nasamariti i time ljubav koji smo nekad mogli dati gubi svoj sjaj... (ne pričam da su svi stariji (muškarci i žene) takvi... molim da ne dođe do misunderstandinG 8) )

e da... i nemo' da je neko čitao da je veza sa starijim frajerom bljak... to nigde ne piše 8)

Incognito:
Ma nije to nista... Pa to je sad u modi koliko ja shvatam... Evo, i 90% parova sa foruma su poznati po tome sto su dame starije (prosek 3 do 5 godina)...

Dakle... to niti je nenormalno ni daj boze... Uostalom, i pticice na granama znaju da ljubav NE ZNA za godine!

Poz.

Ovaj mladic *82. godista je skroz u pravu. :wink:
Uostalom, sto budes starija to ce se manje primecivati ta razlika. Glupo je ako ti imas 18 on 14. Ali kad imas 26 napr a on 22... Tu je "razlika" zanemarljiva. Stavise, malo mladosti nije na odmet... da se promeni!
Ne slusaj druge... Idi kuda te srce vodi! :)

Back