dobro...dobro....
a obecale ste bez priprema al ajde sad
a obecale ste bez priprema al ajde sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bajaga - Pada Vlada (Profesionalac Soundtrack):Ja te pratim, u ruci mi strela,
Čas te vidim, čas nestaneš, senka ti je bela.
Jedne noći, tamne noći, bez meseca,
Ja ću tebe sresti dragi, ubiću te kao zeca.
Pada zvezda padalica, pada soko - siva ptica,
Pada osmeh sa mog lica, i sneg pada pre Božića,
Pada čovek posle pića, pada duša od umora,
I noć padne, kad je zora...

Gazdarica:Inco, kad stignes prospartati o svim forumima...?![]()
aaaaaaaaaa...... znaci zbog tebe pada server...ccccccc :wink: :wink: :wink:Incognito:Gazdarica:Inco, kad stignes prospartati o svim forumima...?![]()
Mozilla je cudo... otvoris brdo tab-ova sa forumima, i sve sto treba je refresh... a to se relativno brzo radi
![]()
:x polako gazdinka nemoj odmah coveka za vrat.... evo obecace da nece vise.... jel tako.. :wink: ...Inco... jel takoGazdarica:Lincovati Inca...:x
![]()
Chick_23:Ljudi, dosla sam do jednog zakljucka, i to sama!::wink: Lozim se na mladje tipove... Imam 23 godine, i svidjaju mi se uglavnom likovi 82 godiste....Ne znam da li je to zbog toga sto sam prekinula jednu sedmogodisnju vezu pre 6 meseci, ili mozda nesto sasvim drugo.....Stariji tipovi, CINI MI SE, samo smaraju, i nisu dovoljno opusteni....Nadam se da sam normalna, i da je sve OK!
Pozdrav za celu 82 geenraciju..... :wink:
DON:Chick_23:Ljudi, dosla sam do jednog zakljucka, i to sama!::wink: Lozim se na mladje tipove... Imam 23 godine, i svidjaju mi se uglavnom likovi 82 godiste....Ne znam da li je to zbog toga sto sam prekinula jednu sedmogodisnju vezu pre 6 meseci, ili mozda nesto sasvim drugo.....Stariji tipovi, CINI MI SE, samo smaraju, i nisu dovoljno opusteni....Nadam se da sam normalna, i da je sve OK!
Pozdrav za celu 82 geenraciju..... :wink:
Sestro slatka,
Nisi ti skoro nista starija od te 82 generacije,tako da sasvim uredu sto ti se svidja ta generacija.Sto se STARIJIH TIPOVA tice,ma nisi ZBUNJENA no IZGUBLJENA.....
Znas onu od Samardzica:Ne sudi po ambalazi/videces na kraju/da i ove ruke moje/milovati znaju....
PRAVA LJUBAV GODINE NE BROJI.....
Kratak i jasan.
d1:VOLEO BI DA MI NEKO DEFINISE REC SMOR OVDE...
ljudi vole drugacije stvari i stvarno mi nije jasno zastto ih gurate u isti kos... ja na primer vec duuuuugoooo vremena ne volim da izlazim i zar me to cini smorom? postoje druge stvari koje me ispunjavaju i devojke razlicitog godista to smatraju veoma zabavnim.... zato se ostavite reci SMOR molim vas
sa druge strane, da li ljude koji rade smatrate smorovima... da li ljude koji uvek izlaze na ista mesta smatrate smorovima... da li ljude koji ne skacu sa bandzija smatrate smorovima... da li ljude koji ne uzmu pistolj u ruke, upucaju nekog i posle beze od murije smatarate smorovima... da li ljude koji procitaju knjigu i posle raspravljaju o njoj smatrate smorovima...
uopste mi niste jasni... majke mi
Inace ovkvi stavovi su uzrok "pucanja" veza i brakova. Voleo bih videti autorku teme u iole ozbiljnijoj zivotnoj situaciji
Recimo 250 eura za stan + 70 eura za troskove i +++ druge stvari. Pitam se da li je gospodjica ukupno u zivotu zaradila 320 eura, ili se sponzorise od roditelja, ili "piletina" sa kajlom i dva pistolja to financira. Sta ona u stvari hoce
Mislim da ne zna ni sama.

Elle23:Cika aquarius, vi imate divno misljenje o zenama, APLAUZ!!!! Sto se tiche tvoje ponude, ne brini, nista od toga mi ne treba, jer ja to SVE imam zahvaljujuci mojim roditeljima...Da me to privlaci, onda me BAS nebi interesovali mladji, nego stariji tipovi jer su oni inache ti koji mogu da priuste takve uslove devojci....Kada god ne znate sta da kazete uvek je vam glavni izgovor kako su sve devojke sponzorushe...Nemam rechi!!!
U pravu si! Nisu sve devojke sponzoruse. Doticne rade smisljeno i imaju cilj. Vecina su guscice kao i Ti
i kada napune tridesetu shvate da nisu zavrsile skolu, da su jos uvek kod roditelja u stanu, a i na kazanu
Tada tek pocinju da traze "piletinu", ali pilici bi tada samo da "nagaze". Konkluzija sledi: "Razmisli i ne pravi se pametna!?". Spavaj sa kim hoces, ali nateraj sivu masu da se pokrene da vidis gde je Tvoje mesto u svetu koji je z...... i okrutan.

Guardian:Mozda bas tu lezi bar delimican odgovor na pitanje sta je to s tim 82. godistem! 82. godiste su vecinom studenti ili momci i devojke zaposleni kao pripravnici u raznoraznim firmama. To su nestabilna radna mesta sa niskim primanjima. Vecina zivi jos sa roditeljima. To znaci: uz najbolju volju, ja ne mogu da vozim svoju devojku po gradu u najnovijem BMW-u, nemam u novcaniku 10000 din koje cemo da potrosimo za jedno vece i ne zivim sam u 5-sobnom stanu sa jakuzi kadom u kupatilu! Jednostavno nemam! Ono sto ja mogu da ponudim svojoj devojci su moja ljubav, paznja, moji dani i moje noci...da dam sve od sebe da se pored mene oseca kao kraljica!!! Da joj bude lepo i da se oseti voljenom i to zbog MENE takav kakav sam, a ne zbog mojih kola, mobilnog od 1000 eura, 5 stanova i privatnog sofera! Znam da ce neki reci "Uf, jaku stvar si nasao da ponudis...ljubav, paznju...pffft!" To je sve sto imam i sve sto budem sticao, bice i njeno!
Nadam se da ovo bar malo skida veo sa tog "cuvenog" 82. godista!
Elle23:Broj jedan, ja sam devojka koja je rodjena u intestranstvu, koja nikada nije isla u srpsku skolu, sto jako dobro opravdava moje greske u pisanju...
ne uperem prstom zbog toga kome je namenjeno ali mi stvarno patetično zvuči kad se ljudi vade na pravopis umesto da argumentiraju svoje izjave ili demantiraju suprotnika...Gazdarica:Ma, blondi, kritika se uglavnom odnosi na ljude kojima je srpski maternji jezik...
Incognito:Ma nije to nista... Pa to je sad u modi koliko ja shvatam... Evo, i 90% parova sa foruma su poznati po tome sto su dame starije (prosek 3 do 5 godina)...
Dakle... to niti je nenormalno ni daj boze... Uostalom, i pticice na granama znaju da ljubav NE ZNA za godine!
Poz.